Pätkätyöläisgekko

Vierailija | 19.02.2012

Pätkätyöläisgekkoa riipii perjantaiaamuna. Teepussinpuristimet olivat jälleen olleet kohtuuttomia, eikä kaapissa ollt jäljellä kuin jämät. Helvetin puristimet. Oppisivat lemaan, himskatti, toisivat välillä omat kengännyörinsä.

Aamiaisella gekko tyytyi kolmeen lde-kynttilään ja laminaatinsoiroon. Soiro nitisi hampaissa. Gekomme kismiintyi entisestään. Jotain jäi takahampaaseen. “Öyh” älähti gekko, huikkasi piimää ja poistui kadulle.

Gekko itse

Tarinat,

Emilie käveli satojen lokkien keskellä

Vierailija | 19.02.2012

Emilie käveli satojen lokkien keskellä. Lokkien ulosteet haisivat niin voimakkaasti, että Emilie oli pyörtyä. Keijuprinsessaksi pukeutunut tyttö ihmetteli suuresti, miksi lokit liikkuivat niin suurina parvina. Ehkä hänen pitäisi myrkyttää lokit tai kehittää jokin sairaus, jolla kaikki lokit kuolisivat. Tosin silloin tuhannet eläinraadot lojuisivat ympäriinsä. Lue lisää »

Tarinat,

Kaikki maailman valo

Vierailija | 19.02.2012

Kaikki maailman valo tulee sen sadasta kuusta, jotka kiertävät sulassa sovussa maapalloa. Auringon sijasta lämpö saadaan maan palavasta sisuksesta. Suuri osa valtameristä oli öljylauttojen peitossa ja valtavat muovisaasteen muodostamat kaatopaikat kelluvat sen pinnalla. Jokaisella kuulla ja kaatopaikalla oli oma jumalansa ja palvojansa. Lue lisää »

Tarinat,

Jack Sparrow

Vierailija | 19.02.2012

Rahassa uiva, hyvin sotaisa ja vahvasti poliittinen mies. Väkivaltaa rakastavana on rikkaisen sokaisema, joka määräilee ja haluaa uusia lakeja sieltä hulluimmasta päästä. Mikäli et uskoainen, juoppo narkkari ole niin hirsipuusta voit pian itsellesi kaverin saada.

Tarinat,

Haltia kulki pitkin käytävää

Vierailija | 19.02.2012

Haltia kulki pitkin käytävää tietämättä minne joutuisi. Kuljettuaan käytävän päähän hän avasi oven ja astui huoneeseen. Huone oli täynnä televisioita. Huone alkoi laajeta ja haltia huomasi paikan näyttävän metsältä joka puolelta. Lue lisää »

Tarinat,

Matias näki normaaleja unia

Vierailija | 18.02.2012

Matias näki normaaleja unia. Tai jos hänen unensa oli jotain muuta kun normaaleja, ei hän sitä itse tiennyt, sillä Matias ei koskaan muistanut uniaan kun hän heräsi.

Joten, kun Matias heräsi muistaen unen valolla täytetystä oviaukosta hän tiesi ettei päivä alkanut hyvin. Kun hän avasi silmänsä, hän oli varma siitä. Lue lisää »

Tarinat,

Peter Pan

Vierailija | 18.02.2012

Ahdistaa, pelottaa… Opettelen juuri lentämään. Joku tuijottaa, se pelottelee, pakko lentää pois.

Olen nyt merirosvolaivassa, mutta en pysty lentämään ilman Helinä-keijun pulveria. Hetkinen… Menikö se satu edes näin? Mitä minulle on tapahtunut, kun en edes muista omaa elämääni tai tätä tarinaa, jossa elän? Lue lisää »

Tarinat,

Neonvaloja

Vierailija | 18.02.2012

Neonvaloja, meteliä niin ettei pimeyttä eikä tähtiä voi nähdä missään eikä hiljaisuutta. Hetkeäkään rauhaa. Uskontoaan kaiuttimistaan paasaavia poliitikkoja, jotka johtavat kaikkia ja kaikkea käsittämättömien lakiensa avulla. Valtion lainvalvojat kukevat kaupungilla valvoen kansalaisten liikkeitä. Lue lisää »

Tarinat,

On äärimmäisen kylmä

Vierailija | 18.02.2012

On äärimmäisen kylmä, pelkkää jäätä, ja lumilauttoja. Luonnonlapsi kuuluu aurinkoon, jossa ei rahalla ole väliä. Täällä jäätävässä maailmassa hän joutuu maksamaan joka lumilautan kulmalla suurilla seteleillä. Muuten, jos et maksa, sotilaat tuhoavat kaikkea elävää, enemmän ja enemmän. Lue lisää »

Tarinat,

Värisoppaa ja muuta ruoka-asiaa

Vierailija | 18.02.2012

Värisoppaa ja muuta ruoka-asiaa

Sunnuntaisin keitto on meillä tehty aina parhaista, puhtaista kotimaisista raaka-aineista: sateenkaarenväreistä, sateenkaarisoinnuista ja auringon heijastuksista. Sitä soppaa, kun vetää lautallisen naamaansa, voi hyvillä mielin aloittaa tavallisen maanantain.

Sehän on monien mielestä viikon harmain päivä, vaikka olisi ainoa, jolloin rantakivillä istuvien sorsien iloksi hymyilevä aurinko paistaa kaikille herkkulettuja. Katsokaa silloin tarkasti, miten sorsat hymyilevät salasorsaisesti. Kukaan iso ihminen ei voi sitä käsittää, mutta pienet lapset pääsevät kesteihin niin kauan, kun jaksavat tehdä hyviä ja pahoja kakkuja. Lue lisää »

Tarinat,