Kanuunamaahiset

Shimo | 22.08.2012

Kanuunamaahiset

Yö on jo pitkällä. Mies makaa sängyssä syvässä tiedottomuuden tilassa. Se on itseaiheutettu, joten sääli ei ole tarpeen.

Mies ei ole yksin, vaikkei sänkyseuraa olekaan vierellä. Pimeys kahahtelee ja pian lattialla tepsuttaa jalkapari poikineen. Ne suuntaavat miehen luo.

Yksi otus kikattaa, kun se kiskoo setelin toisensa jälkeen takataskusta löytyneestä lompakosta ja tunkee tilalle epämääräisiä kuitteja eri baareista ja kebuloista. Toinen kihertaa ja hakkaa miestä päähän valtavalla vasaralla, kolmas livauttaa housunkauluksesta sisään käytetyn kumin ja vyölle naisten pikkarit.

Yhteistuumin lauma kantaa miehen asunnosta ulos pihanurmikolle. Puun alta löytyy onnekkaasti oravan papanoita, jotka päätyvät miehen suuhun.

Auringon noustessa veikeät krapulatontut palaavat kotiinsa.

Blogit, ,

Yksi kommentti

  1. MakeX3 kirjoitti:

    Tajusin vasta nyt, että tämä formaatti, jota olen lukenut parikyt minuuttia on raapale, alle sata sanaa. Tämä valottaa vähän näiden kertomusten filosofiaa.

    Esim. tämä juttu ei toimisi ollenkaan pitempänä kertomuksena, mutta saattaa raapaleena olla sinänsä perusteltu. Voisin kuvitella, että sataan sanaan mahtuu tasan yksi yllätys – ja se siitä. Tässä tapauksessa yllätys ovat krapulatontut, jotka siis eivät olekaan ryyppykavereita.

    Hyvä idea sinänsä.

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.