Syksyn Sulkasato-kursseilla on vielä tilaa – ilmoittaudu mukaan!

Rihmasto | 25.08.2012

Herätä hahmosi, astu liikkeen virtaan tai kokeile kielimuovailua! Sulkasadon viisi viikkoa kestävät sanataidekurssit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille 9-17-vuotiaille. Opetus järjestetään kokonaan verkossa, joten voit osallistua asuinpaikasta riippumatta. Kursseilla tehdään viisi kerran viikossa annettavaa kirjoitusharjoitusta ja osallistutaan verkkokeskusteluun. Ohjaaja antaa jokaiselle kurssilaiselle henkilökohtaista palautetta tehtävistä sähköpostitse. Kullekin kurssille valitaan 20 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen kurssin alkua tai kun kurssi on täynnä. Voit osallistua yhdelle Sulkasato-kurssille vuodessa. Lähde mukaan syksyn sanaseikkailuihin!

 

Kurssikuvaukset ja ilmoittautuminen: www.sulkasato.fi

Uutiset,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.