Debytoi runoilijana -kilpailu päättyy pian!

Rihmasto | 22.11.2012

Debytoi runoilijana! Kirjallisen kulttuurin lehti Nuori Voima julkaisee numerossa 1/2013 katsauksen runovuoteen 2012. Lehdessä esitellään myös uusia runontekijöitä, jotka valitaan kilpailun avulla. Debytoi runoilijana -kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Antologiat ja omakustanteet eivät ole este osallistumiselle. Tuomareina toimivat Nuoren Voiman runousnumeron toimittavat runoilijat Risto Oikarinen ja Tuomas Timonen.

 

KILPAILUOHJEET:

Enintään 20 liuskan valikoima runoja tulee lähettää Nuoren Voiman Liiton toimistoon 30.11.2012 mennessä (kyseisen päivän postileima riittää). Runojen tulee olla koneella kirjoitettuja, ja jokaisen runon tulee alkaa omalta sivultaan. Käsinkirjoitettuja töitä ei lueta. Käsikirjoitusta ei myöskään palauteta, joten siitä kannattaa ottaa itselleen kopio.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, mikä takaa tekstien puolueettoman käsittelyn. Merkitse nimimerkkisi runojesi yhteyteen. Liitä lähetyksesi mukaan erillinen kirjekuori, jonka päällä lukee nimimerkkisi ja jonka sisältä löytyvät oikeat yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Mikäli haluat Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelusta maksullisen arvioinnin tekstistäsi, kirjoita nimimerkkikuoren päälle sana “arvostelupalvelu”. Arvostelun hinta on Nuoren Voiman Liiton jäsenille 30 EUR, muille 50 EUR.

 

Lähetä runosi osoitteeseen:

Nuori Voima “Debytoi runoilijana”

Fredrikinkatu 23 D 4

00120 Helsinki

Uutiset,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.