Routakodon raapalejoulukalenteri, luukku 1

Shimo | 02.12.2012

Vuosi lähenee loppuaan. Tässä vaiheessa raapaleprojektista tietää jo huomattavasti laajempi lukijakunta kuin vielä yksitoista kuukautta sitten. Aloitankin siis sarjan päivittäisiä postauksia, joissa kussakin uusitaan puolen kuun raapaleet.

Jos jokin niistä jää mieleen erityisen hyvänä, kommentoi toki. Kaiken palautteen perusteella koitan vuodenvaihteen jälkeen rankata esiin parhaimmiston kokoelmaa varten. Myös kaikki muu palauteta otetaan kiitollisuudella vastaan. Mikä olisi voinut olla parempi, mikä lässähti lopussa ja mistä pitäisi ehdottomasti saada pidempi versio? Suunnitelmat ensi vuoden suurprojektia varten kehittyvät jo…

Tammikuu, alkupuoli

 1. Taikapata
 2. Antarktiksen Kheops
 3. Etiäinen
 4. Orientaatiokurssi
 5. Muumio
 6. Ammatinvalinta
 7. Pienet kissat
 8. Hylkäyskirje
 9. Jeanny Bee
 10. Vakooja
 11. Yöjuttu
 12. Kiertoratajänis
 13. Universumin prinssi
 14. Ja aurinkokin on liian kuuma
 15. Rantatie

Blogit, ,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.