Routakodon raapalejoulukalenteri, luukku 6

Shimo | 06.12.2012

Saatuani vamiiksi Vegasin reissun peruja olevat tarinat tartuin Jjannen minulle heittämään aloitukseen “Saan viimein lastiruuman ilmalukon auki. Koko kyläni oli siis suljettu tänne. Tunkeudun satojen verkkaisesti leijuvien ruumiiden sekaan.” ja kirjoitin siitä viisi erilaista kertomusta, numerot 76-79 ja 82. Se oli inspiroiva tapa työskennellä. Sen jälkeen kukaan ei ole edes pienestä tökkimsestä ja vihjailusta huolimatta tarjonnut aloituslauseita.

 1. Viedyt
 2. Paenneet
 3. Pelastautuneet
 4. Kodittomat
 5. Kokoontuminen
 6. Yöpartio
 7. Piilotetut
 8. Lähtö
 9. Heräteostos
 10. Kesäaika
 11. Hautajaiset
 12. Ilmakuoppa
 13. Arkin aamu
 14. Piilopaikka
 15. Muuttoapu
 16. Myöhäinen vieras

Blogit, ,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.