Minä

Solina | 17.03.2013

Kirjoittaminen on kulkenut aina elämässäni mukana. Siitä asti, kun ymmärsin päiväkirjan merkityksen – elämänhallinnalle, kuten näin aikuisena sanoisin. Olen tällä hetkellä 42 vuotta ja yksi runoni on päätynyt yhteen esikoisnovellikokoelmaan joka oli arvioitu Suomen Kuvalehdessä. Lisäksi runoja on ollut paikallislehdessä ja olin dramaturgian II-vaiheessa vuonna 1992 kansanopistovuoden jälkeen. Sitä ennen minua kiinnosti enemmän näytteleminen ja teatteri, sen jälkeen pikemminkin kirjoittaminen, koska sain luovan kirjoittamisen tunneilta niin hyvät palautteet.

Uskon Jumalaan ja ihmettelen filosofian opiskelijana koko  maailmankaikkeutta. Olen yliopistossa opiskellut filosofian lisäksi sosiologiaa, teologiaa, psykologiaa ja naistutkimusta sekä suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Olen kerran tarjonnut novellejani kustannusyhtiöön ja sain sieltä kohteliaan kirjeen takaisin. Tällä hetkellä olen osallistunut Markku Pääskysen luovan kirjoittamisen tunneille työväen opistossa muutaman lukukauden.

Blogit,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.