Kaikki maailman valo

Vierailija | 19.02.2012

Kaikki maailman valo tulee sen sadasta kuusta, jotka kiertävät sulassa sovussa maapalloa. Auringon sijasta lämpö saadaan maan palavasta sisuksesta. Suuri osa valtameristä oli öljylauttojen peitossa ja valtavat muovisaasteen muodostamat kaatopaikat kelluvat sen pinnalla. Jokaisella kuulla ja kaatopaikalla oli oma jumalansa ja palvojansa. Maailma jakautui uskontojen mukaan, ja niissä vallitsi jyrkkä hierarkia. Lopulta uskonnot ja arvoasteikko oli säpälöinyt ihmiskunnan niin pieniin osiin, että lopulta ihmisten elämä oli melko yksinäistä. Valtamerten kalat olivat tukehtuneet öljyyn jo ajat sitten, eikä maapallolla ollut enää muuta elävää kuin ihminen ja torakka. Ja eräs sitkeä alkueläin, joka oli peittänyt aution merenpohjan yhteisöillään. Mies koetti laskea kuita ja muistella niiden nimiä. Niistä oli usein näkyvissä vain nelisenkymmentä kerrallaan.

- nimim. Heli

Fantasiapajassa Lahden kirjamessuilla 18.2.2012

Tarinat,

Yksi kommentti

  1. MakeX3 kirjoitti:

    Tää on hyvä. Harmi kyllä nimimerkki Heli ei ilmeisesti tällä forumilla pyöri eikä lue kommentteja. Jos jotain parantaisin, kirjoittaisin yhtenäisesti joko preesensissä tai imperfektissä.

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.