Oman runoilmaisun syventäminen

Rihmasto | 06.08.2013

Viikonlopun mittaisella kurssilla keskitytään oman runoilmaisun ja poetiikan terävöittämiseen, pohtimiseen ja laajentamiseen mm. tekstipajamuotoisen työskentelyn sekä erilaisten harjoitusten avulla. Lisäksi käsitellään runokokoelman rakentamisen kysymyksiä.

Opettajana kurssilla on runoilija Henriikka Tavi.

Kurssin osallistujia pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä lähettämään 5 omaa, omalle kirjoittamiselle edustavaa runoa osoitteeseen henriikka.tavi [at] gmail.com. Runoja käsitellään tai käytetään valikoidusti osana opetusta.

pe 30.8 klo: 17.00-19.30

la 31.8 klo: 12.00-17.00

su 1.9 klo: 12.00-17.00

Kurssin hinta on 100 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset Kriittiselle korkeakoululle viimeistään 19.8. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Kurssille otetaan 12 osallistujaa. Jos osallistujia on vähemmän kuin seitsemän, joudutaan kurssi peruuttamaan.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Otavan Opisto ja Kriittinen korkeakoulu.

Ilmoittautuminen Kriittisen korkeakoulun toimistolle: 09-684 0010, ma-to klo 12-15 tai sähköpostitse info@kriittinenkorkeakoulu.fi

Uutiset,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.