Intensiivikurssi: Kaunokirjallinen kääntäminen

Rihmasto | 25.09.2013

Oletko kiinnostunut suomentamisesta, mutta kaipaisit siihen ohjausta? Haluaisitko saada palautetta kaunokirjallisesta käännöksestäsi? Nuoren Voiman Liitto tarjoaa tänä syksynä Antti Nylénin ohjaaman kurssin kaunokirjallisesta kääntämisestä. Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä!

Ohjaaja: Antti Nylén

Lauantaisin 12.10., 9.11. ja 7.12. klo 11–17

Opetus järjestetään Nuoren Voiman Liiton toimitiloissa osoitteessa Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki.

Kurssilla työskennellään suomentamisen parissa, pyritään saamaan itsevarmuutta työhön ja siten rakentamaan omaa identiteettiä (tulevana) kaunokirjallisuuden suomentajana. Taustalla on näkemys kääntämisestä yhtenä luovan kirjoittamisen lajina, ei suorituksena jonka voi tehdä oikein tai väärin. Kurssilaisten harjoituksina tekemiä suomennoksia tarkastellaan lausetasolta lähtien ja niin itsenäisinä kuin mahdollista. Harjoitustehtävien lähtökieli on englanti. Muuten ei ole väliä, minkä kielen kääntämisestä osallistuja on kiinnostunut.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen katariina.kaarlela(at)nuorenvoimanliitto.fi tai puhelimitse ma–ke klo 10–16 numeroon 044 303 7819. Ilmoita nimesi, syntymävuotesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja oletko mahdollisesti Nuoren Voiman Liiton jäsen tai haluaisitko liittyä jäseneksi. Kurssi maksaa jäsenille 60 euroa ja muille 75 euroa. Täysi-ikäisille jäsenmaksu vuonna 2013 on 12 euroa, alle 18-vuotiaat voivat liittyä jäseneksi ilmaiseksi. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja esteen ilmaantuessa se on peruttava viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua.

Uutiset,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.