Emilie käveli satojen lokkien keskellä

Vierailija | 19.02.2012

Emilie käveli satojen lokkien keskellä. Lokkien ulosteet haisivat niin voimakkaasti, että Emilie oli pyörtyä. Keijuprinsessaksi pukeutunut tyttö ihmetteli suuresti, miksi lokit liikkuivat niin suurina parvina. Ehkä hänen pitäisi myrkyttää lokit tai kehittää jokin sairaus, jolla kaikki lokit kuolisivat. Tosin silloin tuhannet eläinraadot lojuisivat ympäriinsä. Emilien isä ei kuitenkaan antaisi tapattaa lintuja, ekosysteemi kärsisi liikaa.

Sadat valot valaisivat torin aluetta ja lokit rääkyivät.

Emilie huokaisi. Sairaudet olivat lisääntyneet huomattavasti viimeisen 50 vuoden aikana. Ihmiset kuolivat, mutta muut eläimet kukoistivat. Myrkkyjäkin oli niin monia, että lapsille alettiin opettaa vastamyrkkyjen valmistusta jo kuusivuotiaina. Tyttö huokaisi taas, huomenna alkaisi syksy ja parin kuukauden päästä tulisi taas talvi. Millin vuodenajoista kehittyi niin tarkata ajat?

Emilie avasi kotinsa oven ja astui sisään. Kymmenet ledilamput valaisivat eteistä ja keittiöstä kuului radio. Ovi sulkeutui Emilien perästä.

 - nimim. PrinceLyd

Fantasiapajassa Lahden kirjamessuilla 18.2.2012

Tarinat,

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.