Lentävä lautanen

Shimo | 26.02.2012

Lentävä lautanen

Ihmiset tuijottavat taivaalle. Minäkin vilkaisen ja olen kaatua. Siellä lentää laakea, pyöreä ufo. Otan kännykän taskusta ja alan kuvata.

Ufo liukuu alemmas ja kuulen huminaa. Käteni tärisevät pakostakin, kun valtava alus laskeutuu nurmikentälle. Juoksen kohti. Alus nousee jälleen ilmaan ja nopeasti kiihdyttäen katoaa pilviin. Kuvaan vielä ihmisten ilmeitä ja ruohoon jääneitä painaumia.

Juoksen kotiin ja lataan videon suoraan nettiin. Ihmisille on kerrottava! Kiistaton todiste ihmiskunnalle tuntemattomasta teknologiasta.

Tunnissa video katsotaan yli miljoona kertaa. Kommenteissa osa kutsuu videotani huijaukseksi, osa väittää ufoa sääpalloksi. Pari keskustelee Nostradamuksesta, joku varoittaa Illuminatista. Joillekin olen Maailmanhallituksen disinfokätyri.

Aito todiste hukkuu väärennösten suohon.

Masentuneena poistan videon.

Blogit, , ,

2 kommenttia

  1. Shimo kirjoitti:

    Minulle on kerrottu, että raapaleihini ei voi kommentoida. Testaan, voinko edes itse. Kokeilkaapa, saako joku muu kommentoitua myös.

    Samalla huomautan, että noin se varmaan menisi, monenkin asian suhteen.

  2. Pasi Luhtaniemi kirjoitti:

    Ihmisen on luomakunnan koomisin olento, totta – Mutta kommentointi onnistuu. Vika oli ohjelman käyttäjässä – Etusivulla kommentointi on mahdotonta, on klikattava blogiin.

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.