Tuuli nurkissa

Shimo | 28.02.2012

Tuuli nurkissa

Työskentelen valkoisessa, modernissa toimistorakennuksessa, jossa on häiritsevä ominaisuus. Tuulella se vinkuu ja valittaa. Aluksi luulin, että koko etuseinän peittävät ikkunapaneelit resonoivat ilmavirran kanssa, mutta arkkitehdit sanovat, että se on mahdotonta.

Yleensä ulina on siedettävää, mutta kovalla tuulella se äityy kerrassaan helvetilliseksi ujellukseksi. Silloin epätoivo ja hulluus luikertelevat mieleeni. Välillä vonkuna puhuu minulle kertoen muinaisista jumalista, jotka ennen ihmisen aikaa vaelsivat maan päällä. Ne ovat uinuneet jo pikään, mutta nyt ne halajavat herätä jälleen.

Vuosi vuodelta ymmärrän ulinasta yhä enemmän. Ääni supattaa, kehottaen kauheisiin, epäinhimillisiin tekoihin. Taistelen vastaan, mutta kauanko jaksan?

Tuuli yltyy jälleen. Tulossa on vuosituhannen myrsky. Supatus valtaa mieleni.

Blogit, , , ,

4 kommenttia

  1. Shimo kirjoitti:

    Tarina on tosi, ainakin sitä myöten, että tuuli ulvoo ja etenkin tänä aamuna taas ajaa seinille. Seinille! Jo vuosikymmenen ajan! YouTube ja Hammerfall onneksi helpottavat piinaa.

  2. Riikka kirjoitti:

    Hei, hienoa tunnelmaa ja mysteerin tuntua tekstissäsi. Kontrasti kliinisen valkoisen toimistorakennuksen ja ujeltavan hulluuden tuulen välillä on kiehtova. haluaisin lukea lisää, mitä alkaa tapahtua..

  3. Shimo kirjoitti:

    Tilaus otettu vastaan. =) Osa raapaleista on selvästi lyhytläntäisiä juttuja, joissakin taas on rahkeita novelleiksi asti. Katsonpa, mitä tästä irtoaa. (Yhdestä raapaleesta lähti kokonainen romaani, tai jos tarkkoja ollaan, materiaalia useampaan romaaniin.)

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.