Tanssimania

Shimo | 06.03.2012

Tanssimania

Perjantain bileissä Nixu ja Anna alkoi tanssia, sellaista huojuvaa liikettä, niinku itämaiset kobrat. Ne tanssi varmaan monta tuntia, mä lähdin kotiin yhdeltätoista. Maanantaina koulussa Repe kerto, että ne oli jatkanu koko yön, ja Mikan kolme hesalaista kaveria oli menny mukaan. Sirkun äiti oli aamulla soittanu poliisit ku luuli että ne on aineissa.

Bileistä on nyt viikko ja puolet meidän koulusta tanssii. Ihan koko ajan. Neljä on jo kuollu uupumukseen. Lääkärit ei tiedä mitään. Nettilehdestä luin, että Hesassa on alkanu joku kummallinen tanssivillitys. Viistoista kuollu, seitsemänkymmentä viety sairaalaan.

Hiukan huolettaa. Mäkin oon alkanu kuuleen sellasta kaukaista musiikkia ja jalkaakin vähän vipattaa.

Blogit, , ,

2 kommenttia

  1. Liisu kirjoitti:

    Shimon Tanssimania on lyhyt ja hyvä juttu. Siinä on alku, keskikohta ja loppu. Se noudattaa totutun tarinan kaavaa. Alkaa mukaansa tempaavasti, jatkuu tasaisena liikkeenä, joka alkaa lisääntyä ja sisältää myös pelkoa ja poliiseja. Loppu on hyvin muotoiltu ja yhdistää kertomuksen kuin pussiin kurenauhalla vedettynä. Pussissa ei ole tavaraa paljon, mutta kaikki tarpeellinen sieltä löytyy. Lukija hykerteli, ja eikö vaan hänenkin vasemmanjalan varpaat alkaneet liikahdella levottomasti.

  2. Shimo kirjoitti:

    Kiitoksia! =) Nyt alkoi kiinnostamaan, miten nuo samaan tapahtumaan liittyvät kolme muuta raapaletta upposivat, ja ennen kaikkea toimiko kokonaisuus.

Kommentoi

Trackback omalta sivultasi.