Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 09 Heinä 2020, 20:37

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 23 Helmi 2017, 14:20 
Poissa

Liittynyt: 29 Kesä 2005, 11:59
Viestit: 58
Paikkakunta: Helsinki
Kriittisen korkeakoulun Kirjoittajakoulun koulutusohjelman 2017-2019 haku on alkanut. Haku jatkuu torstaihin 27.4. klo 16 asti.

Lisätietoja hausta alta ja täältä: http://kriittinenkorkeakoulu.fi/kriitti ... at-2017-2/

Lisätietoja Kirjoittajakoulusta: http://kriittinenkorkeakoulu.fi/kriitti ... tajakoulu/

Viime kevään lukujärjestys antaa osviittaa opiskelun rytmistä: http://kriittinenkorkeakoulu.fi/kriitti ... evat-2016/

Auttamatta vanhentunut, mutta suuntaa-antava lista Kirjoittajakoulussa opiskelleiden kirjailijoiden julkaisuista: http://kirjoittajakoulunalumniyhdistys. ... lussa.html


ENNAKKOTEHTÄVÄT 2017

Oppilaat Kirjoittajakouluun valitaan ennakkotehtävien perusteella. Lähetä Kriittisen korkeakoulun toimistolle 4-10 liuskan mittainen, nimenomaan tunnekehitystäsi kuvaava omaelämäkerta sekä noin 10-20 liuskaa runoja, novelleja, kertomuksia, romaanikatkelmia, draamakatkelmia, esseitä¹ tai muuta kaunokirjallista sekä yhteystietosi.

Lähetä myös vastaukset seuraaviin kysymyksiin:
Mistä sait kuulla Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulusta?
Minkä ikäinen olet?
Mitä teet työksesi tai opiskelet?
Oletko opiskellut kirjoittamista jo aiemmin? Jos, missä?
Oletko julkaissut jo jotain? Jos, mitä?
Oletko menestynyt kirjoituskilpailuissa? Jos, missä?

Hakuaika on torstaihin 27.4.2016 kello 16.00 asti. 27.4. postileimalla saapuvat hakemukset hyväksytään. Valinnat tehdään juhannukseen mennessä. Tulokset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse. Tuloksia voi kysyä myös puhelimitse koulun toimistolta. Hakemuksia ei palauteta eikä niitten tekstinäytteistä anneta palautetta. Muista siis säilyttää kopiot teksteistä itselläsi! Koulutus alkaa syyskuun alussa.

Lukuvuonna 2017-2018 koulutuksen hinta on 590 euroa lukukaudelta (1180 euroa/ lukuvuosi). Lukuvuoden 2018-2019 hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Lähetä ennakkotehtävät postitse osoitteella: Kriittinen korkeakoulu, Albertinkatu 27 a B 12, 00180 Helsinki.

1. Esseiden tulee olla ns. taide-esseitä eli kaunokirjallisia esseitä, esimerkiksi pakinoita. Tieteellinen kirjoitelma ei käy, ei edes filosofinen tai kirjallisuustieteellinen essee. Sen sijaan esimerkiksi kirjemuotoinen eli fiktiivinen essee käy. Ratkaisevaa on, onko essee luonteeltaan kaunokirjallinen vai onko se asiatekstiä. Kuten muissakin hakuteksteissä, myös esseissä saa hyvät pisteet omaperäisyydestä, persoonallisesta äänestä ja kiinnostavasta kielestä.


Mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkaa

Kirjoittajakoulun haussa on mahdollista hakea vapaaoppilaspaikkaa, eli ilmaista opiskelupaikkaa. Sellainen voidaan myöntää poikkeuksellisen lahjakkaalle, varattomalle hakijalle. Vapaaoppilaspaikkoja on tarjolla enintään kaksi, mikäli edellytykset täyttäviä hakijoita löytyy.

Vapaaoppilaaksi pyrkivä liittää hakemukseensa maininnan, että kyse on vapaaoppilaspaikasta. Tällöin hän hakee ainoastaan sitä. Vapaaoppilaspaikan hakija ei osallistu yleiseen hakuun. Vapaaoppilaaksi pyrkivän on liitettävä hakemukseen todistus viimeksi toimitetusta verotuksesta ja jos katsoo tarpeelliseksi, hakemukseen voi liittää myös muita perusteluja.

Vapaaoppilaaksi valittavan on myös ilmoitettava, mikäli hänen maksukykynsä koulutuksen aikana paranee niin että normaalisti maksava osallistuminen olisikin mahdollista.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com