Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 14 Huhti 2021, 19:11

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: 11 Tammi 2019, 15:36 
Poissa

Liittynyt: 17 Huhti 2003, 08:57
Viestit: 2823
Noamakirjan käyttöohje meikäläesittäen

Ensinnäkkii, paa oekeen etustava kuva itestäs, vaen jos sattuu olemaan jo noama eli roppi rupsahtanu niin pahhoen että peiliinnii kahtominen tekköö pahhaa, niin haje kuva vaekka viiijjenkymmen vujen takkaa.

Toeseksi, tekkey kaekkiin kaveriksi, vaekka kysseessä oesi semmonennii jolle et oo ikikuunapäevänä sanonu mittää saati että tervehtisit sitä jos sattusi kylätyiellä kävellä läpsyttele vastaan. Taekka semmonen jota noamakirja sattuu ehottammaan.

Kolomanneksi, käy ehtimisseen vakkoelemassa kaekkiin niijjen seinie joeta näjet, siis vaekka ei oesi kaverilistallakkaa ja tie sitte niistä johtopeätöksie ja ota vaekka iteksesi selekäkeikkanauruja ja osottele sormella (virtuvaalisesti) Ja muista kehhuo ihtejäsi omalla seinälläsi, että kuinka reipas oot ollu ja mitä aijjot tehä ja sen semmosta tyhyjänpäevästä. No, tiijjättehän...

Nelejäs seikka joka tulloo mieleen, niin elä hauku muita ihmisie toesten seinällä, eläkä omallaskaa, varsini jos se sattuu olemaan sinun kaverilistalla ja jos muutoen rohviilisi on kovin avvoen.

Viijjes resehti, Näppeä niitä peokalonkuvvie joka paekkaan, vaekka toesella oesi menny tasuni mehtään taekka se makovaesi henkilaekkona Oyssissä, taekka kähiseisi lenssun kourissa peiton alla ja vaen vaevoen saesi noamakirjasa peävitettyö. Eikä pijä nuukaella niijjen hymy- yms pallukoejjen kans, eihä?

Kuuvves assie, muista olla vähä jokapaekassa jonkusortin vastarannankiiski ja tekkey aena muita viisaammaksi. Ja jos tiijjä mittää keskustelussa olevasta assiesta, niin KPK (kahtele pertteeni kooklella)

Seittementenä tulloo mieleen nämä huppaelureissut, siis ulukomaan matkat ja Kuusamossakäynnit. Niistä pittää ottaa kuva kuuvven minnuutin vällein (jos ei ite aja, ajjaessa aekavällie voejjaan venyttää varttiin) Näestä reissuista on hyvä tiejottaa jo hyvissäajon, paetti ei Kuusamonreissusta, sillon saattasi joku noapuri pyrkiytyö vesipoejjaksi ja reissu oesi pilalla ja jäesi viinakauppa ja löytölä käymäti....

Kaheksas pykylä, Jos oot sattuni hommoamaan leipäkonneen haravakonneen ompelukonneen lypsykonneen monitoemikonneen partakonneen taekka vaekka tilton, niin ehottomasti kuva noamakirjaan ja mielellään joka kantilta. Sitte kehhuo retostelet sylyki suupielissä, että kuinka hyvin homma pelovaa ja kuinka se on elämä muuttunu ja muutoenki mennöö mahottoman mukavasti, pläpläplää... ja jos oot oekeen höyli, niin luppoa kaveriillesi että soavat vaekka testata ite nuita... Niin, ja muista vielä kehhuo että halavalla saet.

Yheksännessä kohassa maenihen tuosta laetepuolesta, hommoa heti (vaekka usseimmilla jo tietennii onki) semmonen luutuuspuhelin, joka selevittää joka välissä meleko tarkkaan että minkä viraston- eli ähvääriliikkeen seotusalla oot. Ja tietennii siinä on oltava hyvä kamera että soapi kuvata niitä ommie noamarustinkin kuvvie, millon polliisiautossa ja millon atteekissa eli ravintelissa ja tietennii se ravintelin eli kotiköökin pottuannos pittää kuvata kans ja lähettää joka maalimankolokkaan nähtäväksi, vaekka siis kysseessä oesi kuoripotut ja läskikastike.

10 §, Vaen jos mikkää nuista ei oekeen tunnu passoavan eli siis pirtaan sopivan, niin oo vaen naama valakosena ja elä sano mittää, elä tykkeä mistää, elä laeta pallinaamankuvvie eläkä ommie otoksiekaa ja oo muutoen niiku et oesikkaa. Mutta puhu sitte kylillä että oonha minä ne sinun ja muijjen seinät lukenu ja meinasin jo sannoa, vaen...

_________________
Luokkasen Heikki se on joka ihtesä tässä häpäsöö, vaen sillätöenhän minä oon ollu jos kuinka kauvvvan...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: 11 Tammi 2019, 17:43 
Poissa

Liittynyt: 26 Helmi 2007, 13:26
Viestit: 1312
Paikkakunta: Juorupolku
Varmasti on hyvijä ohjeita siinä. Tuntuuvat ihan järkeenkäypäsiltä, kun vaen oesi sitä järkee. Niin eikä mulla sitä paeten ou sitäkään veispuukkia eikä vintturia. Tuntuvat televiisijossa sanovan, jotta niissä oesi jottaen huolestuttavata vai oesko ollunna työlästyttävätä? Mutta niinpähä se aena on immeisten kanssa telekutessa. Toesinaasa voep käyvvä jutut niin karkeetekosiks että ei ihan uskalla nielasemmaan ruveta. Se on sillon viisaenta koettoo pysytellä erilläsä eikä sekkaantuva semmoseen mistä ei mittään ymmärrä. Eikä haluvakkaan ymmärtee. Tämmösijä vijattomija kommenttija nyt suap äheltöö, kuhan ei kettään käö loukkoomaan. Nuo kuorperunoehen kuvat ja läskisoossin voes olla ihan mukavia. Ei luulis kolesroolinkaa niistä kohhoovan. Meillä ollaan nyt siirrytty maetotuotteisiin. Syyvvään niitä mihuja ja jauhiksia. Vuan tuntuuhan nuo nekkii pierettävän. Jos se kolesrooli sitä tehen poestunoo?


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com