Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 22 Loka 2021, 15:32

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 24 Kesä 2019, 10:49 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
Joku savolaenen moeetti näetä mun juttuja erikoesiksi ja vaati tasapaenoesta luettavaa? MUTTA!!! minkas teet ku alapää paenaa pirrusti ja yläpää on heihei!> Siis tyyvy siihen minkä saat.
***
Heti alakuun on myönnettävä että mopo monesti karkaa tottaalisesti kämmenistä ja rysähtää tietenki mehtään. Siis noen kuvvaannollisesti. Eihän mullä oo mopuva. Kuntopyörällä ei mettään pääse vaekka laettas apumoottorin.
--
Vaen siitä Jussistahan mun piti. Saakeli kun ne nuo sivutiet aena vetasee puoleesa, vaen yritettään ny tolokusti pysyvä asijassa.
Heikompihermosija ja sivveitä kehottasin lopettaan lukemisen tähän, sillä teksti voe aeheottaa heikompihermoselle syvämmentykytystä ja unettomuutta.
---
Niin, ne Jussin valamistelut alotin niin ku miehet ruukaa. Liemiruokaa pittää kesäjuhulan kunnijaksi varata. Niinpä astelin kaoppaan ja ostaa pätkäsin kaksi pänikkää sitä keppanaa, se kun näen keskustalaeselle on ikkään kuin polliittinen pakko! Pänikät oli sitä pienempää sorttija, siis 0.3 l.
---
Kottiin kun pääsin pistin oluset jääkaappiin kylymenemmään, tietenki vesikielellä. .. Hitto seoli muistin uusiminen eissä.
---
No, käväsin Jussisaonassa ja ei kun toemeen. Jo ensimmäenen kullaos laokasi putken aoki ja tempasin toesen ryypin jäläkeen. Laolattaahan se meinasi alakaa, vaen tallouvenhallitus oli häerijörajan sisäpuolella niin pijin mölyt mahassa.
--
Noella liemiruuvillahan ruukaa olla se vaekutus, että tuo mieleen rietastelun. Aenaenen vietti vaatii osasa näenä sukupuolineotraalina aekonaki. Niimpä potkasin töllön aoki ja sopivasti sattu tulemaan "Pikku kakkonen". Sormijen lomasta kattoen sitä palijasta pintaa joka silimiini sieltä töllöstä oli saatavana. Lähes kaekki oli iliman vaateita, oli uros tae naaras. Keskenään rymysivät.. Voe näetä riettaeta irstastelunaekoja!
--
Tuommonen rietas meininki otti niin otasta, että kippasin pänikän pohojilleen. No se teki tehtäväsä. Vintti pimeni ja äijä oli kanttuvei.
Herräelin siinä väliyönä ja kävin laskemassa poes sen mikä pahentaa ja huomasin kalloni muuttuneen kupariseppienpajaksi. Huomasin että keskustassa on vahava meininki.
--
Mielessä vilahti toenen pänikkä. Sen kuitenkin työnsin kauaksi jääkaapin perälle. Ehkä uskallan ensi Jussina ottaa uusiksi, jos ei sitä ennen sieppaa raevoraettiiksi ja vieteistä vappaaksi!
--
Nyt alakaa olla asijat kohillaan. Pönttö on vahavasti sekasi ja itserittiikki täysin nollassa joten tohtii taas höpättää mitä mieleen juolahtaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 24 Kesä 2019, 11:08 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HULAHULAN ja zulazulan merkeissä kului aattoilta töllön ääressä herättäen sisälläni uinuvan höpinäaparraatin ja yön muhittuaan tuottanut riemunkirjavaa tuotosta, Ehkäpä pitää katastaa millasia mielikuvia mylly on saanut aikaan. Ei pie ampua pianistia ja viulunsoittaja on katolla. - rähmällään. Eikä taivaalla pilviä nävy!
***
PUNAINENLANKA yhtyi punaiseenviivaan ja seurauksena oli punainenmatto, jota eliitti polkee jalkoihinsa. Punastellen katsoo nolostunut matto lattianrakoon. Pakoon yrittää, mutta ei pääse. Siinä on ja pysyy. Jos ei pysy - liimataan!
***
SORJA korjaa vartta norjaa. Laaksot on kukkulain takana ja lakana on kerran pesty. Pakana kieltää kielellään ja mielellään viettää jumalatonta elämää. Uskoo kuienkin ateismiin, mutta ei ristiin. Hakaristit syyvään tortuina mieltä pahoittamasta. Muka. Hassuja nuo ruottalaiset.
***
SUURIA summia virtaa rahaa jos lautoja sahaa. Sahasta viisi kunhan riisi riittää. Siittää suuret ikäluokat pieniä. Missä vika? Tuskimpa SIINÄ koska homma ikiaikainen ja sattuma on aina korjannut satoa. Mutta ei Onnistu.
Ikä jäykistää jäseniä, mutta yksi on veltto virtanen. Oisko välikysymys paikallaan. Ryhtiliike olisiko jotain...?
***
TURHAA on rakennella patoa kuivalle maalle - näinä ankeina aikoina tarpeen itkumuuri. Kyynelistä virtaa? Tuskimpa vaan. Krotiilinkyyneleet tekee kauppansa. Jos helmijä kyynelet ois... Miljonääri tuskin pääsee taevaaseen armosta. Oviraha kelepaa Pietarille ja sille malja...Jokaon osansa valinnut, sitä ei siepata häneltä VEK.
***
TUURI on onnea eikä piru sano mitään. Kylvää katteuvensiemmenijä pirruuttaan. Itämään alkaa potut lämpimässä. Siinä on itua! Taitaa tulla kesä? Mitenkähän pojalle käö?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 25 Kesä 2019, 06:13 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TIIJÄTKÖ?
...mistä piika pissii. Asia ei niin oleellinen vaan tulipahan mieleen. Kesäkuuki on loppusilausta vaille valmis..Kesää on vielä jälellä, tae oikijastaan korkkaamaton. Heinäkuunhelteen kun pukkaa sitä kaepaa näetä arktisia virtauksia.
***
TIETÄMÄTTÄÄN raivoisa tuuli tuulee mereltä. Maalla pistää parastaan. Ei saa selvää onko huomenna pouta. Kesän rippeet kiehuu ilmassa! Onkohan nyt syksy vai kevät? Puskassa asustaa tupajumi yhteiskunta. Untako tää?
***
Kettu vieraili kanalassa. Kanat kuoli kukko jäi? Muniiko? Aika sen näyttää. Kukolla munat pussissa? Kanalla muna putkessa. Onkohan? Kanat jätti aukon sivistykseen ja unhoituksensiivessä on sulkasato. Kato. se on tätä!
***
ALAPUOLELLE vetää täsmäkohteen, mutta minkäs voi? Kas maailma tarvitsee tekijänsä. Sekä Luojansa. Pimeys oli syvyyven päällä. Oliko kuinka syvää. Köys katkes laulu kuultihin...Moninaiset ovat elämisen ilot ja surut. Veljet keskenään... Vai ovatko. Vihapuheet vailla vertaa, myrkyttävät ilman. Ilmanputsari tukossa.
***
TAIVAALLA tähti. Johtotähti yhä vailla ottajaa. Ruostetta meinaa. Pajassa terästohtori työtä vailla. Näillä mailla on hanket korkijat nietokset...Missä menee raja kun paja on jo rakennettu. Kivirakenteet kestää, ei voi estää pientä ihastusta Saksalaiseen tekniikkaan..
***
TAVATAAN valittaja silmästä silmään ja tavataan lukemisen alkeet. Siitä se lähtee, mistä alkaa, ja yhtäjalkaa käymme rinnakkain.Seitsemän lihavaa vuotta, kymmenen katoa. Kuolema korjaa satoa ja taas jossain on ylituotantoa.
***
Nyt tulee jo liian lennokasta. Yksi lukijani ei pysy enää siivellä. Ei se mitää nokka irti ja pyrtö tartuu. Pikaliima pitää. Tarvitaan saksia. Näellä mennään jos ei palata . Paluumuuttajalla kusiset paikat.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 25 Kesä 2019, 06:45 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
Sehän piti arvata, että se ei tuo kalijanryystäminen mee jäläkijä jättämättä: Ehei! Yhtä helevetin taesteluvahan tämä on. Putki on aoki ja se vaatis virtaoksija. Ajatteluelin onki ollunna ny korkijapaeneen alasena ja laakerivikkaa ja muuta kuumenemista on havvaettavissa. Kylymä kalija saesi ihmeitä aekaan.
***
Jokkae työ arvasitta mikä aeheottaa tuommosija komplikaatijua ja akkuuttija vaevaa? Aevan oekein. Sepä keppanapänikkä joka kyyristellee jaakaapin perimäesessä nurkassa, sillipurkkijen ja lenkkimakkaran takana.
***
Muutaman kerran oon himolle jo antanu pikkusormija, vaen viimmetipalla on saanu pirunaekeet estetyksi. Oon siis erräällaenen sankari. Laoluntekijä tosin sannoo että niinhän kaekki...Ihan jokkaenen...Tuohon kyllä panen haesevan vastalaoseen. Omakohtaseen kokemukseen vevoten voen ilimottaa. Mitä sitä helevetin hulluva. Meikkä oo sankari. Sankarit ei käö kilipajuoksuva jonki keppanapanikän keralla. Sankari ottaa tölökin ja kesyttää sen.
***
Tosin tämä tölökki tuntuu olevan akressiivista sorttija. Läheppä semmosen kanssa samalle viivalle! Sen tietää jo ennakkoon, että väärin käö. Muistutan Jusinkokemuksija kaksosvelijen kanssa. Tämä yksilö saattaa olla vielä piruttunu, joutuessaan syrjitynasemaan historiallisen valinnassa.
***
Käsitättä varmaan elämänituskan. Ollakko vai eikö olla vaeko peräti oleskella. Kas siinäpä on pallaa purekeltavaksi pitemmäksi aekaan. Se tosin aeheottaa mahanpurua ja lievää ripulija. Onneksi pahemmilta seuraamuksilta onkin vältytty, ahkeralla vessassakäönillä ja sopivilla järjestelyillä.
***
Nyt panee pohittavaksi, mitä teen jääkaapissa vankina olevalle keppanalle. Pallaotanko kaoppaan. Upotanko merreen , vaen otanko pänikän lujaan käsittelyyn ja imen liemet ? Viimenen vaehtoehto tosin toesi parinpäevän muistikatkoksen. Pysähtyykö mittari elämänkellossa ja ikä pitenee pari tiimaa.
***
Se pittää panna harkintaan. Voes olla hyväkin vaehtoehto? Viinahan on viisasten juomaa, kalija passaa pölijällekki, että meeppä ja tiijä! Tae piruvako tuota mihinkää mennee? Tässä seison enkä juuri muuta voe!Kysynki onko Lukijalla heleppua ratkasua onkelmaan? Toevottavasti hyvät neuvvot ei oo kalliita!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 26 Kesä 2019, 06:11 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TAVATON.
Nehän tirektiivit nykyvään määrää, että teksti, ollakseen minimivaatimukset täyttävää siitä pitää löytyä jotain .. Tekstissä pittää olla sexiä, mieluiten vähemmistöjen (homot,lesbot) vert, töllösarjat) kirroomista ja muuta riettaeluva. Vappaat on ajat on kaajettu rajat. Mikkää silti eijoo mittää. Vappaotta ja suvattevuutta sano!
***
Tietenki asija on juur noin niin kun sanovatten. "Matkalaesten" vessan sotkemistahan tämä. Ja tämä paskominen on semmosta ettei satu siihen reikään, joka kuulema tuolla itässä on käötössä. Ympäriisä meinaa roeskua!
***
En tiijä. Pikkuhilijaa opetellu tavolle?. Vaen tuskin mie opin , vanaha ukonraato. aevo kiertää ympyrrää ja sormi sotkee miten sattuu. Tuota siinä sitte järkeenkäöpää tekstijä. Tulosta tuskaelee jokkaen joka sattuu vilikaseen tuotosläijää. Toesaalta ohan se niinki, että mikä se on niin järkeenkäöpää? Ei mikkää! Toesilla vaen on maenetta ja menestytä. Novviisipoekija ei notteerata. No, mitä välii??? Eihän Tavan Taavi taijuu tauluja eikä patsaistakaan, silti pittää keksijä näkemyksiä. Seon niin hienuva.
***
Ihampa tuo tippa tulj silimään kun luvin että rikkaella onkii ollunna ankijjaa tuo elämä. Lapsuus varsinnii. Kielletty leikit ja liekkö nälässäki pijetty. Mutta kun pääsi rahanmakkuun, niin lissäähän sitä haluvaa. Pojastahan tuli milijonääri. Seon tuo sisu kun pelittää. Sitäpä en kerro kuka kysymyksessä. Se ei tarinassa niin tähellistä.
***
Paskat siihen tohtoriksi tarvii olla, ollakseen liäkär. Nehän on tohtoreita maestereita melkein jokaenen. No, kyllä kae se putkimieskin on palakkasa ansaennu, aenaki eläkkeen. Valeheppuvahan ryykää joka alalle. Mikäpä siinä jos pokka pittää. Vaen mikä minnoon tuomihteen kun en oo tuomari. Viemäriksihän oon omijaan. Sillä ei palijo leohkita maaliman mqrkkinoella
***
Muistan kun takavuosina vuonna Tikku ja kirves joku minnua Rixun aseman vessassa veti lärviin. Minä jo sillon huomasin että pittee olla kaekenmualiman Heitemannia liikenteessä. Siinon maalaespoeka heikoella.Nykyväänhän sei ilta oo onnistunu jos ei saa turpiisa ja pari Moran pistua kylykeesä, Seon raaka peli, kato! Onneksi seoli sillon vaen pieni episoti. Nykysin saattaa olla raakemmat menetelmät. Moralla kylykeen ja sillä sipuli. Tästäpä tuli ny ajatuspätkijen sekameteli. Haetanneeko?Joo - ny luukkupöksyt ylös ja katteleen mitä ilikeöttä sitä keksis.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 26 Kesä 2019, 06:52 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
EI SIVU LEIVÄSTÄ
***
Saje soettaa surusäveliään Mitä murehtinee? Päivät valuvat vetenä viemäriin. Alkaa tulla kiire jos meinaa muutamankaan hellepäivän ihmisen tuskaksi tuottaa - päivä lyhenee jo.
***
No eipäse juurikaa kirpase, mulle passaa vaekka vesi tulis kusikuumana. Pääasija että on jonkukaamoista ilimaa sierammeen.
***
Siinä ei maajussilla mieli mettä keitä jos ei ilimat parane. Kukkaa ei kumminkaa oo hoksinut riisiä kylyvää. Riisiä pukkaa ihimis-suhteissa, mutta riittääkö se.
***
Niihän ne höpäjää, että ei se koskaa sivu leivästä vie, mutta tyhjästä on paha nykästä. Vaasalainen leipoo ja K-kauppa myy. Ylipäiväset antaa iliman.
***
Surulla kannetaan velvollisuudentaakkaa. Sillä katso jos ei selkä kestä on luovutuksen aika. Hyvin monen ratkasu on : - Pitäkää tunkkinne romu vehe!
¨***
Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kansa käänsj kalpeat kasvonsa ja naama sai mitä oli tilaanut, Vesirakkuloila iho, Tuli ilta tu´li aamu ja tuli syöpä. Muistoksi veisatkaamme...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 27 Kesä 2019, 06:01 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
RÄKYTYSTÄ.
***
Itestään seleväähän se on että jos kukkaa ei tee mittää, ei kukkaa saa mittää. Ei etes herrat. Ja jos herrat ei saa palakkaasa, ei saa kukkaa. Se tuo tallous pyörii älyn ja rahan ehtoella. Ei siinä ihime tuottua tule jos tavan taukki duunari oesi vastuussa että hommija riittää. Räkyttäähän itekuki kyllä ossaa. - ja vaatija.
***
Voe vitja kun muistoja on 40-70 luvuista. Saateri, ne vuuet kokeneena ossaa antaa arvoa nykysille palveluille. Sillon ei ollu mittää. Syöttiin pettuva ja ooteltiin parempija aikoja. Onneksi ne tulivat. Kyllä ny kelpaa. Lääkärissäki ravataan jos pikkusen paskanpää tyssää. Ennen ei tohtorin luokse menty ennen kuin pää oli kaenalossa tae jalaka repussa.
***
Vääräkätiset ovat ottaneet käöttöön käsitteen suhteelinen köyhyys. , Toki se köyhä on köyhä jos 1000 vertaa 100000. mutta näin se on aina ollut. Rikkaat on keskuudessamme. Kukaan ei nykyään nälkää näe. Siitä huolimatta huuvetaan köyhyyttä kun eijoo vara pittää kahta autua ja 300m2 lukaalia. Katteutta vae ahaneutta? Sanoppa sinä.
***
Voe helevetti nähköön!. Toesta tonnija taskuun käärrivät eijoo köyhää nahänykkää. No, jos hypätään henkiselle puolelle, niin köyhä saattaa olla se kymppitonninki tienaava. Se ei oo rahasta kii kuka on rikas.
***
Eipä oo tullunna säästetyksi, kun sittei tiijä millon sottaaa pukkovaa ja seon sitte kummiteräsuapassii arvossaan arvaamattomassa. Joku nuuka tekkee tiliä sovan sattuvessa Mustassa Pörssissä. Onneksi eijoo tullu sijotettuu tuohon kerska asumisseen. Vaatimattomasti honkäpölökyt on istumina. Vaen sehän on arvossaan nykysiisä tuo punahonka. Vaekka se onnii pätkissä.- Niin ja tietenki hartijoilla.
***
Komijaa seon elämä nykysin köyhänki. Puhelimet taskussa ja taplettija ja läppäriä uuven karhijjaa on joka mummolla ja papalla.. Sossu helepottaa jos miinusta tili näöttää. Pittäää olla niin helevetin nykyaekanen. Vaen ilimankos on rasvamaksa ja hermot riekaleina. Se tuon omasuuven kaa pitää olla aina varullaan, ettei sipsa syö, eikä ruoste raiskaa.
***
Tää on viimmeinen taisto??? Näläkä on vieraana, mutta kuntosalille vaen että liika rasva tippuu. Se kun on muotija kun paskattaa...sanovat ennen...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 27 Kesä 2019, 06:57 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
Tuo tiivistepolitiikka mulle on aevan vieras laji. Tarkat sovitukset ei tiivistettä kaepaa. Kun eijoo tiivistettä eise voe myöskää falskata. Yksinkertanen tottuus mahtuu monneen päähän. Mistäköhännyt tuulee? Kah! Empä tuota tiijä.
***
Näen aena!
Kyllähän tämä elämänkoulu on ollunna oekijjaa korkijakouluva meikäläeselle kiertokoulun käöneelle. Sitä vaelle ettei latinan kukkanen oesi alakanu olleen ivullaan. Vuan vetasin sen pokkee rikkaruonona, vasta jäläkikätteen huomasin että eikö seo jumalten kieltä. Kun sen osovaa, niin eipä oesi vaekeoksija Pietarin kanssa.
***
Sepä Pietari voe pääsykokkeessa vetasta semmosen rätinkin nokan alle, että siinä pittää olla hyvin kylypeny kieli. Lisäksi räntin tajuvaminen voe olla ylivoemasta. Rasti ruutuun? Vae jos ei tajjuu vaehtoehtoja rasti vilahtaa vikaruutuun ja sen seoraokset on arvaamattomat. Harkinnan paekka.
***
Joo ne on jokkaesella ne omat kummastelun aeheet, vuan niimpä se olla pittääki. Ei tuu aeka pitkäksi kun ihimettellee semmostahhii jossa ei kummosta ihimettelyvä oo. Vaen eikö ne sano että ihimettelyn aeka ei joo ohi. Aenahan seon kummasteltava kun ihimeen näkkee. Tokihan sitä tullee päeviteltyvä arkisijaki asijoeta. Siinäpä se nuorruus kulluu ja
varijot vennyy


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 28 Kesä 2019, 06:09 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SAHTIA!
***
TUOSSAPA avviisia sellaelessa huomasin, että lasiin hukkunut nuorimies ei uimataidottomana selvinnyt. Vaan vahavassa sivumyötäsessä purjehti ojasta allikkoon ja huomasi veden muuttuneen viiniksi. Otti ryypyn taas ja pää pyörällä katsoo maailmaa ja monta kummaa nähdä saa. Täyvessä lastissa seilasi viimeseen satamaan.
***
HELMI taivalvaaran louhintalaohkareen sisällä on paineessa puristettu. Iso ja kaunis silti mukiinmenevä. Muki kylläkin aika iso. Peräti tuoppi. Tuoppiin sopiva helmi onkin arvokas. Kultaa kalliimpi. Mikä helevettihän se siinäki maksaa? Meikä ei taijjuu. Niillon herrolla kotkotuksesa. Perästäkin kuuluu!
***
SAHTI tuskin kuitenkaa ei Helmiä pilaa? Uutta tilaa ja taas siirtyi seesteinen sää. Mitään ei nää jos huppu silmillä, tai ohranjyvä haittaa näkemistä. Suuressa tuopissa viisaus asuu ja humala, paitsi ei sillon jos se on tyhjä. Tyhjä on tyhmä - sillä avara mieli katsoo kauas - taevaanrantaan.
**
PUTKISTOKOHINAA voi kuunnella pikkuhönössä. Humina tullee päästä. Ei putkista, oikijammin pullosta. Silloin tönössö juhlat on parhaimmillaan. Akseli vain ei paikalla. Ilman akselia ei ole ratasta. eikä akseli rakasta pyörimistä. Paitsi vastapäivään. Ei huolenhäivää, jos ei ole murhetta.
***
VALLANKAHVASSA on suuri roso. Valta on voimaa, eikä yksi kolo komijassa haittaa. Hyvin maittaa koeaamiainen. Kuka tarttuu vipuhun? Kaksi piirua eteenpäin on sopiva tahti ja hukkaviivassa näkyy nouseva aurinko. Eespäin, eespäin väki voimakas ja valta silloin meidän on eikä naapurin nahajuksen. Näellä sitä pitäsi koettaa mennä ryhyveltää. Jos ei tämä riitä - tilataan taxi!
***
VETASIN tuossa pikkusen sympoliikkaa, liekkö menny viesti perille, vae onko jo taju kankaalla? Ei kae sen väliksi vaekkei menekkää. Pallaottaa saa sammaan hintaan.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 28 Kesä 2019, 06:46 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TOLOPANVÄLEJÄ.
***
HUOMENTA lajitoverit! Valtakunnassa kaekki hyvin.Pörsit ei oo romahtamassa eikä systeemit kaatumassa. Yönyli on päästy pienin vaurion. Ja kahvitkin keitelty ja puurot lapijoetu hukkaputkeen. Kaekki siis tolokusti ja voemme luua katseen oleeliseen. Epsanijassa on tilanne toenen!
***
DEMENTIJA seon paha taoti. Sitä saattaa kavota iteltäänki. Tietysti se muistilevyllä on merkintä kuka on ja mistä tullee tae mihin mennee, vaen kun ei saa tietuva irti. Sanotaan että tieto tuskaa lissää, vaen jos tieto loppuu kokonaan sese vasta tuskanen paekka lienee..
***
EIPÄKAE se haettaa jos ei paa haettaan. Parempi seon olla pihalla niin kohtuuvella sitä pärijää kun on punaset housut. näkkyy kaevolta kottiin. Kattokaa taevasten lintuja...Niillei oo punasija housuja, eikä hätäpäevää. Kuuraaamuja tähän aekaan voe olla, mutta eipä hätää! Kun on siivet ja tieto tallella, niin ei kun etelään. Passit ja viisumit valamiina. Tae eipä noeta kukkaa kysele. On se linnulla heleppo? Terroristikaa ei nappaa ku ottaa korkeotta.
***
LIPSAHTI avaran luonnon puolelle. Siellä niitä vaen ihimeitä riittää. Ei se niin tapataattu oo immeisen etevyys. Joku kaonispäevä elläemet tekkee vallankummouksen. Lieneväkkö kuinka kostonhalusija? Aenaki aehetta on?
***
RAAKAA seon ollu immeisen taevallus. Hevonen se lienee saanu eniten kärsijä ihimisen raakuuvesta. Ja meleko tappomeininkijä se lienee nykysinki - tuo ravitouhu varsinki. Mitä tapahtuukaa sitte piilossa, että saahaan elukka nöyräksi ja pelon alle, voe vaen kuvitella.Kyllä moni koeraki on kärsiny nahossaan jos ei oo ollu isäntäsä mieleen.
***
IJÄNIHIMEET ne onki vasta julumija. Kurkku poekki elukalta ja antaa veren virrata vaikka elukka täysin kunnossa. On se julumaa touhua, mutta niinhän heillä ne muutki touhut on. Heijämpä tuo lie asija, mutta elekööt tuoko tapojaan Suomeen. Maassa maan tavalla!
***
EIKAIT tässä tuu isompata mieleen. Ilima on lämmin ja lumet on pysyneet poessa. Pimmeös on syvvyyven päällä ja kissa luistelee liukkaalla lattijalla.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 29 Kesä 2019, 06:16 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
STRUTSI.
***
OON TÄSSÄ viime aekoena pitäny stan uppia sisäsille voemilleni.Tiijättä yksi jäbä puhhuu paskaa ylleisölle, toevoen että ylleisö löytää timantin paskan seasta. EI LÖYVÄ, taputtaa säälistä! Niin kävi mullekki . iliman taputuksia. No minä pohtimaan oonko lintu vae kala? Kala en kumminkaa kun en ossaa uija. Enkä lintukaa kun en lennä - Strutsi? Ei oo niin suuret munat! Pittää jättää asia hautumaan -ja munat.
***
NOITA kansan syvijä rivejä kun kuuntelee, niin ei oo lainkaan mieleen kesäkuun kylymät- tosin kiruvaahan ne joulukuun kuumijakin. Koskaan ei oo kohen. Mahtaa se ylätuvan isäntä vähitellen hermostuva tekeleeseesä. Ei tullunna kummosta värkkijä viimesestä luomuksesta. Ei sitä pitäs alakaa tekkeen lauantaina kovinkaan vaativaa tekelettä. Torstai ois voinu olla hyvä?? Kuten tunnettua to. on toivoa täynnä!
***
KUMMINKIN vaekijaa on ennään tehtyä saaha tekemättömäksi. Immeinen on teheny luonnolle palijo pahhaa. Muovin kappaleita tienoot tulvillaan ja ilimaki niin sakijaa, että saa kohta lusikalla mättää kitusiin. Kännykät soettelee, varotellen tulevasta. Puttiiniki siinä hästää omijaan. Muusta ilikeyvestä puhumatta- jo vain siinon paimentamista.
***
EI SE homma hyvälle näötä. Suurina parvina pikku pirut koettaa tehä immeisen elämistä vaekijaksi. Houkutusta riittää joka päevälle jopa yölle. Jos sattuu että isäntä väsyneenä nukahtaa niin Belsebuubi ottaa ohojat- ja vie syntisiin piireihin
***
SEON ensi työ pirulla! Valot poekkeen ja pimmeys tyhyjyyven päälle. Materia työnnettään Mustaan Aokkoon ja se on siinä. Alimmassa helevetissä on juhla suuri, sillä niin paljon kiukkuva ja vihhaa on sinne vuosimilijaateina kertyny. Siinäpä sitton töetä Väenämöeselle alakaa kaekki alusta.
***
Vaen eiköhän se Arska siellä paestele. Aenaki niin kauan kun vetäsee pilivet etteen. Siinä se kesä mennee ootellessa. Heko!‎Anteeksi! Järki on kesäterässä joten jäläki sen mukasta. Terottaa pitäs.......


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 30 Kesä 2019, 06:30 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HAPESSA.
***
SUNNUNTAEaamu! ISO käsi taas jokkaelelle joka seinälläni vieraelee. Aamua tässä käönnistelen, mutta meinaa yskijä. Ilimanputsari lie tukossa niin raakana polttaa kun ei saa happija.Voesko sanuva: Huonossa hapessa?
***
Mikseipäs voe, tae ehän minä sano kun kirijotan. Tämä meikän ilimasu on niin hataraa. Tiivistää pitäsi mutta on tuota käöttämätöntä sannaa sanavarastossa, niin pittää ulukoeluttaa.
***
PITI sanomani vaekka en saa sannaa suusta.. Saakeli kun nakit näpyttää miten sattuu, eikä ehi tarkistaan. Paa arvaamalla jos halluut tietää asijan laijan. Tae välijäkö hällä silläkkää? Virhelyöntijä ja kirijaenpuutoksija kokoajan. Vika täötyy olla näppiksen. Ehän minä ny tahallani tee hommaa vaekijaksi. Vaen jos joku joutilas lukkee niin elä pijä kiirettä arvaa puuttuvat sanat ja kirijaemet. Sopivata aevojumppaa sullekki. Ehkäsee Alshaemerija ja muita muistivaevoja.
***
SEHÄN ei tietenkää oo aehe naoreskella, vaekka joskus se homma on kuin hajamielisen prohfesorin. Ei laseja huomaa vaekka rillit nenän satulassa kiikkuu. Monija muitaki vaekeoksija se ikä tuo mukanaan.
***
Nivelet on jäökät ja kolotus vie yöynet. Nukkuissa tullee vaen heikko olo kun puolivälinrajalla koettaa oottaa kummalle puolen se hyppää. Jos sinne unenpuolelle niin sehän lykkää paenajaesta ja muuta kaohua ynnä mielikuvvaa. Ei se levoksi rupija. Minkä tauttahan sitä pittää unia kattuva immeisen? Tokhan se elukkaki voe? Kovasti sillä koeralla nykkii koepija ja jopa äänijä päästelee.
***
EIPÄHÄN tässä tämän raohattomampia tuu ny mieleen. Muutama hommeli pittää koettaa saaha aekaseksi. Saa nähä saako ratsun siipien alle ilimaa, vae pittääkö kulukija
mettäpolokuja. Eipä hällä välijä kun se saa tulla semmosena kun se sormenpäestä valluu. Toki on seki mahollista, etei synny mittää, vaen sekkää ei vie sivu leivästä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 01 Heinä 2019, 06:51 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KOLIJAA.
Heinäkuu ja uusi viikko. Vaekka pitäsi olla muka hellettä. Ei tuo oekein siltä näötä. Vettä on kaajellu kuin Esteri omastaan. Pohojonen on muistanu puhallella äetipuolen henkäöksin, onpa paekon viskonu sitä valakijjaa jota hiihtohullut alavariisa kaepaa. Piipertäjät hihkuu innoissaan, että hyvältä näyttää! Uusi jääkausi on jo ovella! Vaen mitäpä myö tässä ilimosta, ohan sitä joutavampaa asijaaki.
***
Tae joutavaa ja joutavaa,. Jostaki joku asija on hyvinki tärkijä, joka toesesta tuntuu aevan höpöhommalta. Monenlaesta höpötilasuutta pijetään kessäesessä Suomessa. Jossaki saattaa olla näöttely vaekka vanahosta lehemänläjistä jos ei peräti jäläjista. On pierukilipaeluva, saappaanheittua,akankantua ja mitä niitä liekkää. Jöötintyöntaminen on vissii niin intiimilaji, että kuki saa ite mittaella yksikseen kuinka pitkä/paksu pökäle synty. Onko sillä suurempaa merkitytä voi ite tuomaroija.
***
Tietysti kova pääsymaksu ja rahat poekkee. Oekijak kae se homma on. Äkkijä se sammahtaa jos ei saa kannatusta. Muuta ko lehemänpaskat pinkkaan ja ehtimään tolloja muuvalta. Oman kylän ulukopuolella. Eihän kukkaa oo rohoveetta omalla kylällä. Sillä eihän se tollo oo joka keksii vinkeitä, millä saa rahat nypittyy kilisevät kuleksimasta.
***
Lehemänpaskakulttuuri onki ejenny Suomessa meleko rouvisti etteenpäen. Ulukomaenen turisti kahtoo varmaanni suurella ihimetyksellä tään tollon kansan toelaeluita. Siitäpä heki ilosa saavat. Näehän se piskunen Suomiki pääsee aena maalimankartalle, sinne kevennyspuolelle.
***
Sitä kevijämpää lajia yritän vaatimattomasti itekki lykätä ruutuun. Kuitenki tulos on ku pierukilipallussa sellasella jolla ei irtoa. Ei synny ääntä ei hajua, mutta tärkeintä on kisailu ei sen tulos? Kuhan häntä ny jottae.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 01 Heinä 2019, 07:43 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
JOUTILAAT KIERTOON
***
NARISTEN avautuu jälleen löpinäluukku. Kesäkövai onko? uhkaavan lähellä ja lahjaton äijän käppänä suoltaa sanoja huolettomasti. Annan mitä voin. Riittääkö se? Onko välii.
'**
Netti täynnään joutilaita sanoja joita punon yhteen mielivaltaisessa järjestyksessä. Totta kai häpeillen painan lähetysnappia. Mutta eihän tuo haittaa. Hullutella saa kun se on tietossa. Moni kokee myötähäpijää, mutta sana kun on vapaa annetaan sen hyppiä sinne jopa tänne!
***
VASTAUS hukassa jälleen ja tälleen peli poikki. Ja jäniksiä loikki arkana asemelle.Suuret on sillat pienien purojen yli. Laskelmavirhe?
Aasinsiltoja rakenteilla rotkojen yli antaakseen sanalle jalansijaa. Suuressa maalimassa rupeli pyörii ja usseimmiten vastapäivään.
***
LOPUN enteet ilmassa ja petoninpalaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöi. Turhia tunnelmia kasvaa karussa ympäristössä.
***
NÄÄS löin vetoa vielä sen verran , että kerran nousee idästä aurinko. Sitten iskee kaamos ja pitkä yö, jos asun Utsjojella. Mutta en kumminkaan!
***
KAMALA kaamos leviää huoltemme yli. Ei sinne päivä paista ei kumota kuu. Vain käypi suu, josta ei tule loppua oleman. Pegasoksen rattailla keikkuu eiliset päivät ja kärryltä tippuvat enot veneisiin, jossa he eivät leposijaansa löydä.
***
TUONELANvirralla tungosta eikä lautalla ole vapaita paikkoja. Terveet tavat tuo tyytyväisen mielen ja pitkän elämän. Onko se tarpeeksi: Sepä on niin kuin sen kokee!. Sokee näkevää taluttaa, eikä löydä perille. Verille on raavittu kutiseva kurkku...Näin se menee!-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 01 Heinä 2019, 15:06 
Poissa

Liittynyt: 17 Huhti 2003, 08:57
Viestit: 2824
Miten lie nykysi tuonelanvirralla niijjen tirektiiviin kans, onko lautturillekki koulutuspakko

_________________
Luokkasen Heikki se on joka ihtesä tässä häpäsöö, vaen sillätöenhän minä oon ollu jos kuinka kauvvvan...


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com