Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 25 Loka 2021, 05:18

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 08 Heinä 2019, 14:40 
Poissa

Liittynyt: 17 Huhti 2003, 08:57
Viestit: 2824
eihä se oo koskaa kohen

_________________
Luokkasen Heikki se on joka ihtesä tässä häpäsöö, vaen sillätöenhän minä oon ollu jos kuinka kauvvvan...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 09 Heinä 2019, 06:08 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PEILI
***
NYT tässä pittää yrittee lievennellä tuuletustaan. Kun tässä eilettäen olj semmonen pyörremyrsky ajattelukonneistossa, että män kummoon kovalla työllä rakennettu eilinen. Ny vieläki yrittää puistattaa.. Ei mee putkeen, niin ku putkimiehellä. Millon osunee kohilleen vae eikö ikkää! Eijoo tuota putkimiehen koulutusta.
***
Vae kuvitteluksi ne männöö hommelit. Ei sitä saa ennää mittää käjenkuvvaa aekaseksi. Mielikuvissahan voe rakennella hyvinki komijoeta tuulentupija ja pilivilinnoja. Sittehän mulla välähti. Mitäpä ne kuvittelulinnat verkostoja kaepaa,. Riittää kuhan fassaati on katottavan näkönen. Sitäpä on tervehittävä kiitollisuuvella ja suurella paatoksella.
***
Meikää ku aena on kehuttu ymmärtämisestä, niin nyt sehhii tuska on takana. Aenahan sitä kokuvaa kuormaa hartijoelleen. Juur ite. Harvon se naapuri lastia kaohoo - No, omilleen toki. Peilistä se syyllinen kattoo jos tuntuu vaekijalta! Ja aenahan voe sanua käsipäevää itelleen. Kerranki oekeisto ja vasemmisto yhtyy..
***
Kyllähän jokkaenen tietää mistä piika pissii. Joten eipä ihime jos moni on alakanna julistaa hyvvää sanomaa kuvin ja sakramentein. Voetto seon pieniki voetto. Seon sentistä lähettävä millijoonaa rakentaan ja kokuvammaan.
***
Meinaamisseenhan se eläkelläesellä melekeen kaekki käö. Meinaa millon mitäki ja toesinaan tätäki, vaen siihenpä se jää. Nämä jo tietää turhan turhaksi. Turhuuksijen turhuus ja markkinameininki tekkee olemisen vaekijaksi. Siispä löysäellään ja naotitaan. Ny kun on kesä jahelijaät ilimat! Parraenta - joka Naamalle!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 09 Heinä 2019, 06:52 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SOPPAELUA.
***
- Taasko pittää lähtijä. Ei hetkijä paekallaan.
- Soppaeleen tietenki. Eijoo yhtää kesäkampetta!
- Täh! komerossa orret notkuu ryysyjen paenosta.
- Neon nii vanahanakasija.
- Höh, viimeviikollahan nuita raahasit.
- Tarkemmin kun aattelen niin neon vääränvärisijä.
- Onko sen värillä väliä?
- Tämän kesän värejä mulla ei oo yhtää.
- Liekö tuo tuolla ijällä merkitystä mitä on päällä.
- Sinnoot raakalaenen. Heti hyökkäät kimppuun. Et tuota oo teinipoeka itekkää.
- No en tojella, vaen en yritä sitä tälläämällä peittää. Sullaki tuo tukka oes palijo luonnollisempi iliman värejä..
- Sun kaliju pitäs tervata ja teipillä suu tukkija , kun et ossaa muuta kun arvostella.
- Horoo! Taasko lähettiin... Osta vaekka koko marketti -tana


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 10 Heinä 2019, 06:41 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PAHASILMÄ.
***
-Enmillää viekkauvella enkä tyrkyllä Rihimaan!. vaen pelekän oma tahtoni jäläkeen olemattoman maeneeni pilluuseen. Jos ketä ärsyttää nii siinon laajakaestaa porhaltaa ohi! Katotaampa mitä asijatonta löytyy asijaksi tähtien välistä!
***
Ihanko joku tosissaan puhhuu maalimanlopusta? - tana minä sitä en korvaa lotkaota moeselle menolle. Leipäkyrsää naamarriin, siinon epistollaa nokko. Ei oo huoli jyrsimässä lompakolla. Se on vain niillä jolla lompsa pullottaa... Pullot on palautettu!
***
Vaen ratsut ja satulat hukassa. Jos silimään sattuu on lääkäri lähellä. Pahasilimä kattoo aijanravosta pahat mielessä. Myrskyn silmässä vanha navetta eikä kunnolla ole väliä... Mausteen kanssa kelpaa. Jos joku kummastellee: Mitä se nyt? Vastaan: - puhe on kiertoilimasu pirun puuhille!
***
Jaa - eikö ennää tule? Sillon ei palijo menekkää. Taseet on tasaset ja nollapeli kulkee ja sulkee turhuuven- markkinat ja toripäivät. Jo vaen! Perkelettäkö sen aena häätyy kehua retostaa. Kumma äijä! Tietysti nostattaa se kummasti ittetuntuva kun on kestäny kovempaa kyyytiä ku naapuri - pyörtymättä. Jottae rajjaa sentää!
***
Pikkusen joka asiajassahan sitä yrittää olla häävimpi kun naapuri. Aotomerkinki sitä on osannu valita sieltä parraasta päästä. Kaekki konneet ja välineet on tietennii paremmat kun napurin äijällä. Mutta miten perkele se naapuri on onnistunu saamaan niin upean naisen. Tuommoselle äijälle oesi paassannu , vaekka 100-v. kupparimuija.
***
On iliman muuta selevää, että juonimalla se on tuommosen namun sattunu saamaan. Ei aenakaa äijässä oo mittää semmosta millä naesija hurmataan. Ite naapurihi. Voe taevahan Jumala.! Kyllä turhaa saastuttaa tuohii ilimastuva. Sen hiilijalanjälet jopa jalat on pikimustat ja rumat.
***
Eikäse naapuri muutenkaa halleluijaita ansahe. Saakeli on joka asijassa pihalla kuin talitintti. Tietysti sillä rahhaa on niin perkeleesti. Vaen raha ei ällijä tuo, eikä onnija. Tietysti sitä tittelin turvin on porskuteltu, Se naapuri kun on muka lääkäri. Perkele varmasti väärennetyt paperit ja polliisi ei tee mittää. Kyllä saatana seon tämä yhteiskunta menny päevn vittuva kun kaeken maaliman heitemannit heiluu tekemässä päätöksijä.
***
Kyllä saatana jos meikä joutasi tarttuva hommaan.Se tuo ajattelutyö on kuienkin niinaekaa vievää, ettei siitä repiä joka paekkaan. Se pittääki alakaa päevänurakkaan, vaekkon hyvin nukuttu yö takana. Perheellisen se pittää paenaa - vuorotta! Sohova oottaa ja keppanakori. Illalla on kaekki taas piirun verran paremmin!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 10 Heinä 2019, 11:06 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
MUTRU.
***
- Mitempä se on toverilla menny.
- Kyllä kae sitä menny on, vaen tulopuoli on heikoella.
- Seon tärkeintä että liikettä on johonki suuntaa.
- Vaen kun se liike on niin riskijä poes suuntaan, tässon pijan puilla palijaella.
- Sama kae se näen kesällä. Palijo nuttuva kaepaa.
- Vielä se vinkkaki vihimoo. Miten suu sitte pannaan?
- Eikö se Katri laola, että tiukka mutru huuleen...
- Seki rouva on lapijoenu kultalusikalla evästä naamaan. Se mutruista tiijä.
- Niihän tuossa seiskassa oli että nyt on mutru melekonen. Pitäneekö paekkaasa?
- No sen arvasi. Poekonen mummon kimpussa, ei taija oekein iskijä pitkän päälle.
- Voe olla, vaen mitä se meille kuuluu.
- No perkele! Kuuluu kae se kun se Katri alavariisa hupattaa ratijossa niitä mutrujaan.
- Elä oia sitä niin henk,kohtaseti. Rahaahan se Katri koettaa tienata.
- Tulipahan vaen mieleen. Lähe mökille. Mullon koppa keppanaa. Poristaan naesista!
- Emmonä jouvva. Pittää joutuva kotiin, muuten saa kuunnella naespuhujaa.
- Kyllä seon sinkkuna mukavata. Saa olla. Eikö se ukkomiehellä oo se jakomielitilanne, ei tiijä ollakko, vae eikö olla?
- Voe kae se nuinki olla. Mennee se siinä ku ei aattele!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 11 Heinä 2019, 06:26 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
VENAAS VÄHÄN.
***
Tämä kolleus kankistaa sormet ja varpaat. Kumminki aatos liitää suuremmin takkuilematta. Onkin aika kurkistaa rahamiesten arkea.
***
Aotossahan sei raha oo parraeten tallessa, mutta onneksi osakkeet tuottaa senverran hyvin että mese vuuessa ja vaehtoon. Pittää naapurit katteelisena ja kun sopivasti pöyhii pankkitilliä. Eivät alimmat homehu.
***
Seon terveyvven kannalta kovasti tärkijjää. Homepöly on vaarallista varsinki rahapöly. Muuhun elämisseenhän tullee monelle firmalta kultasta käjenpuristusta ja huommenlahajaa. Sopivasti eläkkeelle soluvessa. Säästyy omat ja ohan se kultakello komijaa kateltavvaa. Kyllä seon mahtavvaa kun joku on osannu hommelit hoetaa ja olla hymypoeka.
***
Joopa. Näöttää tuo järkitojellissuus olevannii sitä mitä oun koko ajan äläppiny. Kun käöttää ällijä pääsee ruppi helepommalla ja sillonhan sitä pittää rääkätä maratoonilla ja punttisalilla. Sitte se antaaki ommaan eccoon mukavasti pisteitä kun saa toverille leohkasta saavutuksijjaan.
***
Huumorriin varijollahan tässä on koetettu jutustella puutaheinää, jopa heinäseipäitäkin välillä, vaen niistä tullee tikkuja kieleen. Niitä nyppijessä se kitalaki ahavettuu ja sehän eijoo laisinkaa suotavvaa. Sissäenen ahavettuminen saattaa olla nykytietämyksen valossa sanken vaarallista.
***
Ei siinä mittää, suaphan sitä olla vaen ei pitäs rikasta näötellä jos on köyha saatana ja kuristumassa näläkäkuolemmaan. Seon kamala kattuva jos on lama ruummis, lihaa vaen kielessä ja seki töhönän peitossa.
***
Vaen tätähän se on. Ei Pyhä Pietari pahalla kato vaekka ei niin juhula asussa portille könyvä. Siellä putsaoslaetoksesa harijattaan porstalla puhtaaksi ja taevaskeleposeksi. Kerta rytinällä uusattaan vielä päähän uuvet sisuskalut, semmoset lempijät ja hartaat! Sittepä sitä pääseeki enkelikuoroon laoleleen halleluijaa ja muita hittejä. Jo vaen!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 11 Heinä 2019, 07:12 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KOEMAKKAAJA
***
- Kato. sinäki heränny ja lähteny kalijolle!
- Kuha häntä jottae!
- Mitä sinne Kurijuuvenkujalle kuuluu, joko elämä kirkastuu?
- Paskat, kurijuutta ja hatutusta.
- Sehän onki sulla tasasta sitte elämä. Joko oot akan hommannu?
- On tarpeeksi kurijaa muutenki. Vielä akka...
- Niin, mitäpä poekamies akalla. Mitäpä oot ropottanu.
- Täh? Vielä tämän kurijuuven lisäksi töetä. Kahtele ite!
- En minä tarvi ku eläke tulla höllöttellee.
- Heleppo kae seon eläkelläesten! Toesta seon meijän nuorijen, Eivät miltää luukulta meinaa antaa rahhaa. Ja jos antavat, nii muutama satku.Tulispa herrat koettaan -kle.
- Mikset mene töehin; palakat on nykysi hyviä.
- Töehin? Pijäkkö sinä mua hulluna? Hulluutta seon rehkijä kun muutenki rahhaa saa. Eikä oo koulutusta vastaavaa duunia tarijolla.
- Eikö seo sama mitä duunaa kuhan palakka juoksee. Mikä sullon koulutus?
- Ammattipätevyys pittää nykysi olla joka hommaan.Minnoon koulutettu koemakkaajaksi, vaen koulutusta vastaavaa duunija ei kukkaa tarijuva.
- No, jos niin on, niin kyllä kurijuutta riittää


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 12 Heinä 2019, 07:07 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
JÄLÄKIJÄ.
***
Nokisin koevin koetetaan haakuroija etteenpäen. Toesinaan otetaan pakkija ja joku huima jopa syrijähyppyjä. Kuitenki jokkaen hakkee tarkotusta elämälleen. Tosin hiili jalanjäläki kertoo mistä toveri on menny!
***
Ei elämässä tarvihe tarkotusta . Kuhan häntä möllöttää ja kärsii että sen kirkkaan ruunun saa. Taevaassahan se koti on - sanotaan.Meeppä ja tiijä nämä. Seon uskonasija.voekaatte hyvin, No, meleko puhtaen jaloen!
***
Ehottomasti elämänpolut on mutkaset ja saaneet ajatukset suorastaan ruskijaksi. Suorastaan ruskaa pukkaa. Uikutus kuuluu kun varvas kivveen käö ja varijossa on kuuraa.
***
Ohan se vähintäänki kummaa jos ei mittää tapahu jos hommaan aletaan. Moniki voe suurilla silimillään ihmetellä suorastaan matalaa lentova vaekka korkealle käy lentäjän tie jos ei oo laskuhumalassa. Laskuhumalaa on paras vältellä. Laskun voe maksaa selevänäki. Kun näkis vaen.
***
Minä kyllä suattasin vaehtaa yhtäki jos suan vällii. Lohkeeko Välrahhoo? Ja mitä vaehettaan? ja minkä verran vae aevanko meinovat huikata? No eikae seo nii yhenpäälle. Otetaan kahet ja maksettaan kolomesta. Rahhaa riittää ja palalaekat on hissuksiin ku ei oo soettajaa. Ja jäläkiä syntyy.
***
Ei tässä olemiset ahista eikä muutenkaa tee tiukkaa. Maalimanloppuva enteillee ja onko huomenna pouta. Vain pakki puuttuu. Vaan minkäs tässä voe tyhyjin käsin. Rahhoo kun pistää syötiksi niin maalima pelastuu: - Aeka aekaa kutaki... kun vaen vieteri kestää. Nokiset jalat piiloon ja ettoneelle!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 12 Heinä 2019, 07:50 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LOSO-MANTA
***
- Jokos sinnoot käöny mökkeilemässä? sinnehän jokkaesella on hinku.
- Oon minä kahenki kaverin mökillä käöny viikonlopun. En minä niistä mittää muista. Ookko sinä ollu?
- En oo ollu, enkä mee. Saakeli keneki nurkkiin pyöriin.
- Kyllä se mennee kun kalija ja viina riittää. Kummanki kaverin eokot tosin ovat suuttuneet. Ei morijestuksen varraa. Mikä niillä lie perseeseen pistäny
- Miten se niin?
- Kaveri sano, että oesin muka puristellu niitä akkoja. Saatana joku raja seon mullaki. Kumpiki akka ku seinästä revästy!
- Aenahan sinnoot ollu perso akkaen perrään.
- Pelekkää panetteluva. Omasta akasta pääsin erroon, niin en kyllä sormella hipase. Joku roti!
- Mitenkäs ne kaverit?
- Meinaahan nuo vittuilla, mistä johtunee. Ite kuhtuvat kyllään.
- Justiisa! Vae pitäsi se olla vieraallaki tolokku.
- Mullon niin hyvä viinapää, että muutama litra pirtua tunnu missää.
- Äskön kerrot että et muista?
- Sepä tuo tementija riepasee toesinaan tuon muistin.
- Joopa. Niin varmaanki. Otakko kalijat jos kustannan.
- Mikä jottei. Jano tässä jo onki. Nämä helteet koettelee. Onneksi tämä kalija on kylymaa..
- Miten sulla silimä alako kiiltää?
- Kato eikoo komija naenen tuolla nurkka pöyvässä.
- No jaa! En minä tuota Loso-Mantaa niin kaoniina pijä.....
- Jaa Mantako se on. Vaen minun pittää lähtä porinoelle!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 13 Heinä 2019, 06:28 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LA_AAMUA!
***
HUOMENTA, sanoo hän ja sihtaa tähtienvälejä! Hyytåvät pohjoisvirtaukset tekee elämän haastavaksi. HURAA! huutaa piiperöt ja tapüttaa kohmeisia käsiään- Me teimme sen! Nyt on tulossa jääkausi j kirottu ihmis-suku kuolee sukupuuttoon - vieraana lajina. Tervetuloa jääkarhut ja mammutit kohta on tilaa telluksella! Eläköön vihreäaate ja sille hurratkaamme!
***
O pastaa! Hastala vistaa ja jalat koukussa. Polkkatukka kiharalla ja alla vai kulunut filtti. Ei tytöt hyvästä tiijä jos eivät ole kovia kokeneet. Helppo elämä antaa väärät koortinaatit ja suuntavaisto vie hemmettiin.
***
Kiukaassa palaa ikuinen tuli. Uimahallin keskellä helvetin esikartano. Avoimin mielin ottaa viestejä vastaan kuin lastaan - hellii kapulaa ja kansalaiset köyhyyttään marisee. Jo varisee syksyn keltaiset lehdet ja jossain on ikuinen kesä
***
Kokemattoman tulvat hyökyy yli vanhan mantereen ja Kalman kalpea vanha noita loitsuaa. Louhittu seinämä muurina ilolle ja surullinen on laulun loppu.
***
Mikas hoppu kesä hyljätä ja kokea syksyn vinkuvat viimat, sammuvat kiimat ja martona makaa maa, huolissaan tässä kohentelee kaulustaan ja Tapiola kantaa tuhkat pesästä.Metsässä ei liiku lehtikään. Tiedonkulku hoijjellaan sähköllä. Autuaita ovat ne jotka ei lukemaansa tajua. Kuollut kirjain ei kelpaa elävään tekstiin!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 13 Heinä 2019, 07:09 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KÄTTYYTTÄJÄ!
***
- Yhäkkö sinä kättyytät?
- Joutessani pölläöttelen. Seon niin komijaa kun mies mennee ja savu jää.
- Voehan saakeli. Ja mitä vielä.? Et taija pystyvä lopettaan.
- Vaekka millä hetkellä. Oohan minä monta kertaa lopettanu.
- Tosijaam - monta kertaa. Vissiin ihan päevänki lakko.
- En minä sillä etten pystysi olla iliman. Huvikseni savuttelen.
- Huvikseni??? Mitä helevetin hupia tuossa. Sullaki jatkuva yskä ja henki vinkuu.
- Tuo lentsun perkele aena iskee vähän päästä. ... Tupakista johu...
- Eipähän mulla ryvitä?
- Seon sulla eri asija. Sohovalle taoti iske. Mopon selässä vilu tarttuu.
- Joojoo, mitä vielä keksit? Et vaen yksinkertasesti pysty olemaan iliman. Tupakinorija.
- Eiköpä tuo lie oma asija. Piruvako tuo sinnuun kuuluu mun harrastukset.
- Älä ny helekutti suutu.
- No ku aena natiset tuosta mun polttamisesta. Pystysin lopettaan, vae en haluva.
- Voe hyvänen aeka. Polta vaekka rovijossaa. Turhaa mulle sanot lopettamisen heleppouvesta.
- Sinnoot ikävä ihiminen. Pijä huoli omista pahheista. Niin ku esimerkiksi tuon kyttäöksen saesit lopettaa.
- Toki minä pystysin lopettaan, vae mihimpä ne silimäsä pannee!. Sentään joku harrastus olla.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 14 Heinä 2019, 06:23 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TÄHENVÄLEJJÄ.
***
Tähdet kertoo omijaan. Välleiaaä ae on asija, piilotettuna pahalta naalimalta. Katotaan mitä tänään ootettavissa. Tuskin mittää järkeenkäöpää, paremminki päähänottavaa!
***
Tietämättä tuulee mereltä. Eikä sotkusta saa selevää! Onkohan nyt syksy vai kevät? Nukuinko onneni ohi, vae yön yli Puskassa asustaa tupajumi yhteiskunta. Untako tää? Vaai onko peräti toenen tojellisuus. Kas siinäpä pulma.
***
Kanat kuoli kukko jäi? Muniiko? Aika sen näyttää. Kukolla munat pussissa? Onkohan? Kanat jätti aukon sivistykseen. Ministerit paikkaa aukkoja munimalla. Tyhjyys täyttyköön ja kukkulat horjukoot, yksi on joka pysyy. Vastaan jos joku kysyy, muuten en. Olen vaiti kuin muuri, vaikken sano mittää,
***
Asiapuolelle vetää, mutta minkäs voi kun maailma tarvitsee tekijänsä. Johtotähti yhä vailla ottajaa. Missä menee raja kun paja on jo rakennettu. Louhin rakenteet kestää, ei voi estää pientä ihastusta. Louhi Pohjolan emäntä. Sinkku, Ja pysyy!
***
Väinämöisen kannel soittaa ja tasoittaa Louhen uurteisen naaman. Ryppyvoiteella loput. Aino katsoo Väiskiä, eikä tee mieli. Kielimuuri kasvaa silmissä. Sampolla töitä! Mutta jauhaa pelkkää potaskaa!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 14 Heinä 2019, 07:06 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TYYTYMÄTÖN
****
- On tämä kyllä yhtä helevettijä!
- Mikä se taas on toverilla päen persettä.
- No nämä helteet!
- Vastahan sinä napisit kylymää tuulta.
- Vae ei tämä oo valakoihosen säätä. Ukkonenki saattaa tappaa.!
- Mitä tuo haettaa. Seon äkkijä ohitte. Eikä tuu hiki!
- Mukava seon ällistellä täällä se aekasa.
- Aenahan tuo sulla on niin vaekijjaa. Millon hiki millon palelee.
- Vituttaa tuo vähempiki. Taas työntävät minun rahoja sinne reikkaan.
- Sinunko neon? Minä luulen että antavat pelekkijä luppaoksija. Itekkihän tässä laenoja otetaan. Seon tuo maalimantallous niin monimutkasta, että meijän pölijien on paras olla ölövinä.
- Kohta konkurssi tullee ja jouvutaan kerijäläeseksi.
- Mitäpä tuo haetannee. Ellää päevän kerrallaan.. Ei kae se ätisemällä kummene.
- Jos ei kummene kumminki helepottaa.
- Tuolla keinollahan saa vattahaavaän ja pöönäotin ja tullee hulluksi. Asiajt mennee niin ku mennee siinä ei palijoa pysty immeinen vaekuttaan. Eiköhän lähetä kalijolle?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 15 Heinä 2019, 06:10 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ETTÄJOTTA.
***
Aika patinoi eletyt päivät. Sivelee kullalla rumimmat rosot ja hävittää ne tuskana tuntuvat. Moni valittaa taakan suuruutta ja unohtaa riemuisat ajat. Suru surkeaks tekevi, murhe elon mustuttaapi.
***
Tavataan valittaja silmästä silmään ja alotetaan lukemisen alkeet. Siitä se lähtee, mistä alkaa, ja yhtäjalkaa käymme rinnakkain.Seitsemän lihavaa vuotta, kymmenen katoa. Kuolema korjaa satoa ja taas jossain on ylituotantoa.
***
Ei ole kohen koskaan. Loskaan hukkuvat vihreät niityt ja liityt maailman menoon. Oi jos voisin kerrankaan....maistaa hiukan mammonaa. Mutta kielletyt huvit salpaa hengen ja antaa tilalle pelkää saastaa.
***
Väliä eioo mitä valuu. Kunhan valuu, jos haluu! Pyyhkiä voi myös vasemmalla. Jos hyvin pyyhkii, niin äiti nyyhkii ja on onnessaan, kun ei hukkaan ole mennyt syynnytyskivut ja vivut on sitä varten että voi tarttua vipuseen.
***
Sedästäkin tulee täti pienen leikkauksen jälkeen. Muuttuiko mikään? Kosmetiikaa kuluu ja tukkaa riittää. Sitä niittää mitä on kylvänyt. Paitsi rikkaruohoja. Otsanahkaa riittaa perään asti.Perästä kuuluu jos kuuntelee...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 16 Heinä 2019, 06:12 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PÄIVÄNAVAUS.
Silmissä näkyy kajastava toivo. Usko on nukkumassa ia Rakkaus on vallannut naapurin mummon. Silmät ristissä n hän katsoo menneitä kuumija öitä! Öitä jotka milloinkaan ei palaa salaa kumminkin on lupa muistella.
***
Maalari lakossa, loistavia värejä maalaa ruska, oi mikä tuska on papilla. Tekis mieli mutta ankarat säännöt estävät huvittelun , mutta kuvittelun sallii. Ja himosta punoittaa papin nenä.Silmät ristissä käsi käy ja vaikeaa on laukeamisen tuska. Armo käy oikeudessa ja syytöntä sakotetaan.
***
Kauas kaikkoaa pitkät pilvet ja sumuinen sää valuu papin poskille, oi mikä elämys, sanoo pappi ja anoo synnin anteeksi. Ja saa taas!
***
Sukulainen herää henkiin ja nappaskenkiin painuu karvainen kavio. Ohoo huutaa suku ja rippipuku saa hätäkasteen. Lähistöllä tapahtuu kaameita - Vaari katsoo mitä muori on syönyt ja paikalla on kaamea haju!
***
Ja kaiken yllä näet synkät pilvet jotka lupaa rajuilmaa. Hilmaa se ei pelota vaan käsi nyrkissä odottaa huomista päivää..
***
Sataa ja tuhatta kulkee auto tiellä pölyt saa niellä joka vaeltaa ilman suojakypärää. Kehdossa keinuu eliitin sivistys, kateus ja ahneus kaataa suurenkin talon vain heikon valon näen pimeydessä : Päässä surisee kesäpörrkiäinen ja viimeinen tahto ei voi täyttyä!


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com