Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 24 Loka 2021, 20:37

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 02 Syys 2019, 06:26 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KARHUJA.
***
Jotta tunnelmaan pääsee pittää käöttää mielikuvitusta- Poessa on valakijat yöt. Pimmeös on kaeken yllä jos ei tekovaloja paikalla. Käskopelolla näkkee parraiten!Eikä veskin tule Lambi vaekka huutaa pää punasena #BÄÄ"
***
Ohan se retteetä käyvvä ulukona tähän syyspimijän aekaan. Ennen puuseen aekaan se oli jokpäevästä leipää harhailla pimijässä. Seon kusikaariki kerrasta poekki ja jengat nokassa. Kaekki muuttuu!!!!
***
Tulevaesuushan on niin karmija näellä vuosin, ettei se aenakkaa totista miestä naorata. Katkijamaton jono synkkijä päevijä ja unettomija öetä. Luita kolottaa ja ajatus kiertee sen yhen häkkyrän ympärillä. Helevetti mitä illoo siitäkkää on?
***
Miten se lie nykyvään. Onko moni yötöessä näen pimijällä? Luulis tuota yöllä löytyvän parempaahi arpeettia?
***
Ny paenaa suur huoli harteita: Puhuvatten jotta karhuva ja muutaki petuva käöskelee siellä ja täällä. Melekeempä hysterija on vallalla. Jokku haekaelee mistä neon tullu?
Ne mistää oo tulleet.Aenahan niitä!
***
Aena on olleet jääkarjut ja eskimot keskellämme. Mursunlihhaa on syöty ja naapureille muristu. Käöty naapurin emäntee pivartelemassa ja toesessa syömässä.
***
Mitä helekutin hättää tässä. Karhuhan tullee karhun perseestä, ennen sanottiin ja tuskin karhuntuotantuva lie siirretty Kiinaan? Miksi luonnon monimuotosuutta pitäsi alakaa supistaan?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 03 Syys 2019, 06:20 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
UNEKSIEN.
***
Unimaakari lupasi rikkaotta ja valtaa, että ei voe aenakkaa valittaa. Mennee saaterin luijjaa ja jarruista eijoo tietuvva ja suihtekki on jiänynnä Osulan puommiin
***
Vappaalla mennään ja tierrat lentää. Hevonen ruikkii kusta, tamma, ja suussa on kissanpaskan maku. Kalija oli hyvvää ja vielä mäörän sae halavalla. Vitunko hättää tässä. Ei kantsi lähtee sinne etelän pirujen potkittavaksi
Seon tätä.
***
NYT tehtaan pitäsi olla iskusssaan ja vehkeet kunnossa isäntä kunnostellee pillejjään . Tässä hinnannousuja ootellessa. Totta puhhuin kunnon tehasta oo nähänykkää.Suaphan tuota panna eholle.
***
Nyt kun valtijon viina nousee saattaa omijaki tuotteita pikkusen kihhaottaa. Tarvettahan eijoo. Entistä kun on! Siis sitä taskuhienoo, jota köyhä sannoo rahaksi.
***
Tokihan pontikka aenens on tuhtija sekä nesteenä että lusikkatavarana. Kokemusta on. Vaen vittuakos mie kesken sesonkin alan alekauppaan.? Kunon aeneesta kunnon taksa!
***
Virtuvaalinenhan tämä mun tehas on. Semmosta höpöhommaa. Jostakin kuitenkin pittää koettaa naputella. Toki palijo sitä tullee toisteltuva ittijäänki. Mutta mikäs siinä, tuttu mies, tuskin pannee syytteeseen.
***
Vaen palataan kun käyvään kääntymässä. Uusin kujjein ja konstein. Vaekkaki luulen: sama kaiku on askelten..
***
Vaen palataan kun käyvään kääntymässä. Uusin kujjein ja konstein. Vaekkaki luulen: sama kaiku on askelten..Ei ku kohti seoraavia paenajaisia!!!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 04 Syys 2019, 06:08 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
NUOTIO!
***
Nuotio alakaa hiipua sammuakseen syksyn sateisiin. Savu tulee silmiin ja tienoo kietoutuu syksynusvaan. Kyllä se vielä reohahtaa palo kytemmään kun alakkaa ahava tuulet puhaltaa ja Äijän ohimolla täe ellää. Luulen että joutuu jarruliinat uussiin ja jarrukenkät.
***
Joo, oekijjaan osotteeseen sinä rukkouksesi suuntaat - sinä murheella raskautettu! Muista polovistuva kun lähetät anomuksen kokkelliin. Persettä siinä ei tarvii kun vahavvaa uskuva ja hyvijä polovija. Tuo parempi minä meinaa jarruttaa!!!!!!!!
***
Rajupa tosijaan oli se tulupanpoesto. Minä kun eppäelin että sinä lekentaa lasketat, vaen pakko seon uskuva kun vaktaa näkyville pannaan. Lopputulos ratkassee!!!
***
Seon monella tuo armon kantomatka meleko pitkä. Kyllä se maalimanlaetaan ulettuu. Tiälläkkii toesinnaan palleja kuumentaa että minnoon piätelly että seon Pietarin tekosija. Muuta selevitystä en oo ilimmijjöön keksinny. Pitänneekö hankkii lyijyhaarniska kun sätteily on niinki voemakasta.
***
Eihän se tietenkää Peilin vika mitä peilissä kihtaa. . Minkä se hengen mies voe jos on henki vahava ja äkäsen hajusta. ja iäntellee vielä kulukkiissa
***
Vae keripukkija se joku ruokkii? No, mikäs siinä pukki kun pukki ja moni ukki on kerinny keriä pitkät siimat ja valkoiset lakanat sotkea. Että ei siedä halleluijjaa huuvella siihenkää. - Joo -Ulalla ollaan!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 05 Syys 2019, 06:41 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SILIMÄPELIJÄ.
***
Taas viikonloppu lähenee ja aeka mennä höllöttellee ommaa tahtijaan. Eipä erikoista ooteltavissa. Töllö tosin tuo asijat tietoon, vai ei sitäkää kehtaa pätijönnään vahata!
***
Pääasijahan on että jotenki pysyy maaliman kartalla. Voep olla että joku jopa huomovvaa missä mitä politiikot höpisee ? Tae sitte ei.Ihan sama, sannoo nuoriso.
***
Katteuttahan ei ilimene täällä pohjosessa lainkaan Hesasta en mee takkuuseen. Mutta eiköön tuota itekuhi joskus haerahtuu siihenki syntiin?
***
Minnen noista minnuuttivalsseista tiijä. Sekuntti jo joskus liikoo. Minnuutti vellijä oon joskus keittäny, ei oo rapijaa. Reilu kaorapuuro se jossae tuntuu.
***
Tuota silimäpelijäkkää minnen tiijä. Jos sattuu paha silimä se suattaa olla maallisen vajelluksen päätepiste. Poppamiehet ja rullithan ne vilijellee sitä pahhaa silimää. Liekkö vaekija kasvattaa.
***
Joo, hurmokseenhan sitä pitäs hurahtee jos meinovvaa kielen pistee lakrattaan semmosta ettei itekkää taijjuu. Hyppijä hulluna pitkin penkkijä ja menettee lopuksi ajantaju ja paskat housssuun. Siinä seonnnii henki liikenteessä ja Aotuuven Aaamu avvautumassa. Oiskohan näin?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 06 Syys 2019, 06:40 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HANURISTA.
***
Voe vietävä tuota nykymeteliä jota jokku musiikiksi sanoo. Paoketta ja metakkaa ja laolu karijuntaa ja kirkimista joka saa immeisen pahalle tuulelle. Sanotuksetki on joutavanpäevästä höpinää. Toki mun puolesta passaa. Sannoempa vaan.
***
Se pittää muuttaa munki vissiin tyyliä. Ei oikein pure hampaaton jutustelu. Tai sama kai se sille, kuhan jottae höpäjää- Pakkaa toesinaan sutia paekallaan! Haetanneeko?
***
Mulla on ollunna semmonen käsitys että henki tekkee suurta urakkaa sisuskalluissa. Viärinköhän lienen käsittäny, vaen ounko onnistunu itteni johattaan syrijäpolluille jossa synti vuanii ja perkele outtaa sualistaan.
***
Totta puhhuin kyllä meikä joutas jo onkelmajätteenä hävitettäväksi, mutta huoku vaen persereijässä räplettää ja kaenalot hikkoovat. Ihimetellä täötyy mitä tämmösellä vanahalla saatanalla on ennää tekuva näessä juominkeissa.
***
Jokohan perse kärsii pierasta? Tullu päästeltyä meleko jäökkää viimeaekoena. No reenaosta seon kovempiin koetoksiin.
***
Suattoopa tuota katastaa, jos jottae ihimellistä on näkyvillä. Vuan luulempa että joku esittellee sitä ruosteista Setorija ja sehän ei minnuun iske eikä vaekuta. Ajakoon sen vaekka järveen - verkonpaenoksi.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 07 Syys 2019, 06:34 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LUOMUA!
***
Pittää taas ällistellä ympärilleen ja ihimetellä itekseen mille alkaa, vae jatkaako kiireellistä joutenoluva ja katella mitä elämä antaa.´, vae ottaneeko?
***
Kuivin suin tässä on saanu kutjottaa. Kastuuhan se suu toki raanaveelläkki, vae ei pääse ähkäseen. Seon puoli naotintuva - naotintoaenetta kun on.
***
Joo ei tarvii kemijaa. Kunnon luomu vetäsee kyllä koukkusekki polovet suoraan ja . Yksi seitikin hattu riittää komijasti assuinsijan muutokseen. Ponu vielä antaa loppu sillaoksen.
***
Sitä kun on reisussa rähjääntyny, nii ei kaekistellen oo lasten kateltava. Ongelmaa on riittäny kasaksi asti.
Miten se onkelmajäte ennee voi muuttuva muuksi. Saatana sama paskakasa. Mitä tuota sievistellee.
***
Vae pääsee kaasuhommiin? Pistää vaen rehuva naamariin ja siirappia palanpaeneeksi. Mikäpä siinä. Alakaa vettään viihteeksi ja ajanratoksi vaekka Säkkijärvenpolokkaa.
***
Kevijä työ ja hyvät appeet. Rupsuttellee vaen sakkeita niin voe tulla boonusta, joka tähän mualiman aikaan on ite asijaa tärkijämpi.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 08 Syys 2019, 06:54 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ANS KATTOO.
***
Jokaenen tässä paenuvvaan vartijjoe. Sata rammaa vajenee niin on helevetinmoenen halu mässään. Jokkainen menetetty gramma on itessään tappijo! Nyt kärsii kun on paeno puonnu. Äkkijä karanneet kilot taas vyötäröllä. Helepolla tullee. Puottaminen taas tuskaisaa.
***
Joo varotusvalo puuttuu. Ei pysy poeka rattaella vaekka köysillä sitosi. On niin velttuva tavarraa että solluu kuormasta väkisellä tielle. Vaen sitä se tekköö kun ei ota terästystä joka antaa ryhtiä rymistellä pitkin ja poekin. Turhuuen markkinat iskussaan, Tekkee pahhaa jäläkiä BKT.lle.
***
Ei tarvii liukuvoeteita on sevverran liukas tappaos. Paremminnii pitovoijetta jos vetaseis että pitäs kutisa. Kuteista puhheenollen , luotijen laolu vaen soe...
***
Tuo jalakasieni ottaa tosijjaan liikaa mielenpäälle. Ei tuota kehtaa ies kokkeilla. Elä kaveri tyrkytä aevan kaekkija harrastuksijasi ylleiseen käöttöön. Se voe jäähä luu jakajan kouraan ja miten suu sitte pannaan?
***
Suu pannaan säkkijä myöten ja sillee... Poessa yltäkylläesyys ja esiin puute ja kurijuus niin eiköön tuo ala maestuva elämältä. Elämältä kaeken saen...
***
Elämä on hupattaa DNA, voe venäjä kun tuommoset maenokset rasittaa ittehilintäää ja saa raevon partaalle, varsinki kun sitä lutkutettaan - vähäväliä! Palijo se kestää vaen liika on liikaa!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 09 Syys 2019, 06:07 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ESTOJA
***
Uusi viikko alussa. Kuulemma kesää jälellä. Kahotaan...
Vaen eikun etijäpäen. Vielä se talavitehas pyörähtää käöntiin ...ja on lunta tulvillaan...
Hätäjälin tässä vielä sormi liikkuu ja sientä tekköö mieli. Jos muutamat seitikit imaseis saes viettää taas hurmaavan iltapäevän.
***
Yksi este tuossa on kuitennii. Ei kasva sohvan alla sienet ees seitikit kärpässienistä puhumatta. Limanuljaska olisi kyllä eetvarttia. Tai sitte ei.
***
Omat neon sääntösä jokkaesella, mutta onneksi seon niitä ei tarvi julukisesti kuuluttaa. Saa tehä niinku itestä tuntuu, tae ei tehä mittää. Ellää omin ehtoen eikä oo oekeijen immeisten haettana.
***
Paloruiskulla persijjeen niin kuonat purkaotuu jos suun kaotta ruutaa.. Tullee puhasta ja halavalla. Lisäksi poestaa suollitukoksija ja vanahaa paskaa. Jälele jää avaraarr näkemystä kun estot poestuu!
***
Tilata pitäs palokunta. Varmaan siinä mutkanenki suoli oekejjaa kun aokasee hanikkaa pikkusen. Tuommosta pukkas mieleen. Poltetta mahassa. Pittää koettaa veillä sammuttaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 10 Syys 2019, 06:19 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
NARINAA!
***
NARISTEN avautuu jälleen löpinäluukku. Tiistaiaamun rauha seisoo ympärillä. Joulu uhkaavan lähellä ja lahjaton äijän käppänä suoltaa sanoja huolettomasti. Annan mitä voin. Riittääkö se? Onko välii.voisi kysäistä. Kuitenkin - kukaan ei vastaa.Mykkänä seisoo totiset pojat!
***
NETTI täynnään joutilaita sanoja joita punon yhteen mielivaltaisessa järjestyksessä. Totta kai häpeillen painan lähetysnappia. Mutta eihän tuo haittaa. Hullutella saa kun se on tietossa. Moni kokee myötähäpijää, mutta sana kun on vapaa annetaan sen hyppiä sinne jopa tänne! Sanovat: Oma seinä ajatus vapaa...
***
VASTAUS hukassa jälleen ja tälleen peli poikki. Ja jäniksiä loikki arkana asemelle.Suuret on sillat pienien purojen yli. Laskelmavirhe?
Aasinsiltoja rakenteilla rotkojen yli antaakseen sanalle jalansijaa. Suuressa maalimassa rupeli pyörii ja usseimmiten vastapäivään.
***
LOPUN enteet ilmassa ja petoninpalaset narskuu rattaissa. Elämä on murhaa ja turhaan sitä ikövöi. Turhia tunnelmia kasvaa karussa ympäristössä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 11 Syys 2019, 06:30 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PETISSÄ.
***
Niihän sitä makkaa kun pettaa, sanotaan, vaekka oes unetonki yö. Huomionarvoinen näkökohta on sekin mikä on kattelijan näkökanta! jos seon polliittisesti värittyny, siitä on tottuus kaukana!
***
Toisinaan se tämä päärustinki työjelee ympäripyörijöeta. Fälliin faktaa ja välliin utopijjaa, niin oon yritelly kehittää jonniilaesta tallennusvehettä, tuolle falskimmalle puolelle. Näen ei kehityskeleposet katuva hyövyntämättä tievonlähteille. Lähteeseen puonnu on mennyttä kalua.
***
Moniko muistaa mitä sitä yöllä uneksi? Kyllähän mahtaa olla että kussee tuohii rojekti. Ei viisauven puutteeseen vaan asenteisiin. Aena pittee haakuroija vastaan. Nimittäen se arki-ite on meleko kova pistään hanttiin. Näkkyypä. kuka kyttyrät korijaa! Voihan olla ettei oo korjattavaa tai ei oo taitua.
***
Pätkähommelit sopisi kyllä oekeinnii hyvästi, kun se pitkäjänteisyys on niin kaohijan tylsää. Suakel ku sammoo hommoo vuoskymmennii. Kyl seon toestamoesta kun pistee pätkee heillummaan. Vappaa-ajattelijan vappaapäivä on tuottoisa ja monimutkanen.
***
Meitsi kahtelloo välistävetäjjää. Kuka mahtas olla siihen oekeenni sopiva? Vetäjä kun on keolilla, kuka perkuuti sitten. Siinä onkivitsi kaukana. Ärijänteeseen - työntäjiä kyllä löyty. Niillei oma perse kastu, kun ruutaa myötätuulen. Vastavirta on on tietysti vartavasten varattu - vastarintaa varten! Siitähän selevijjää kohtuuvella vaen vastarannan kiiski! Seon tätä!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 12 Syys 2019, 06:15 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
Meitsi ei oo nykyään markkinahulinassa käöny. Silti on hyvä lämmin olo ja hellät jalat. Jokin tässä mättää vaen vitunko välliä silläkkää on. Arki menee kaurapuuroannoksella. Jos silläkkää. Entistä evästä riippuu leuan alla ja aivan mitätön ei ole juomapuolikaan. Kraanasta irtoaa. Ei ole jäässä eikä päässä, vaikka päänrako ottaa vastaan kun kaataa.
***
Heinät heiluu ja kukkulat horijuu. Tulivuoret tupraottaa tuhkaa silimille ja filimille kuvastuu tuskainen irvistys. Pelastuu ken voi. Jos ei voi niin voivoi! Ei maha mittää!
***
Komijat huomataan ja kauniit palkitaan, mutta maan matoset noukitaan parempaan talteen. Niissäkö tulevaisuus? Ken elää se näkee jos on näkö tallessa.
***
Taijettaan palijo ropakantaa panna liikenteeseen ny lama on liikentessä. Kuki pui nyrkkiä näkymättömälle viholliselle. Käsi ojossa että mulle, mulle! Toinen Käsi taskussa nyrkissä. Ollaan me kyllä meleko sankareita?Melkein jokainen, paetti Ville!
***
Kah näenhän se mennee. Poes joka pahentaa. Vuan kylläkae se joku ratkassennee tämän urraa aukasevan ajatuksen. Tai liekkö välii? Kuka se tajuaa!? Tae mikä sen tietää mitä sattuu Otetaan vastaan mitää kohtalo antaa!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 13 Syys 2019, 06:02 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PIPPURIA!
***
Runokonit laokkovvaa ja kovvaa. Äijä kanottaa selläässä ja koettaa jarruttaa vaen eihän koni oo aoto. Muori&Vaari istuu kyytissä ja pelekää palijastuksia- Mutta vaonti kiihtyy ku koepi liikkuu. Jarruva ei oo vaen ilimastoenti pellaa. Onneksi tuuli tuo ja vie -että sillee!
***
Pippurisumute säästettään hermakettoonin jäläkeiseen aekkaan. Miehellä mekko päällä. Nyt immeiset vuatii tilille petoksesta. helekkeri! Eekai se naesen mieheksitulo/ ja päinvastoin niin paha. Eihän läheskään aina asiat oo miltä näyttää. Mielikuvitusta kun käyttää pääsee totuuden torille.
***
Ei haetta oesi ku kosmeettinen. Naesen viisaos vaen pääsisi niinkuin väheksymättä essiin, sieltä irtoparran takkaa. Ei tarvihe hakija joomiestä meistä ukkoista hakija . Halleluijjaa noteerrataan heti. Kun se miehen suusta irtovaa!
***
Luvin ny koortinaatit väärin. Eihän se viisaan tarvii olla liikekannalla, vaen tähti seoraa ku hae laevvaa. Mittää vaevaa siitä ei viisaalle sykerry. Ompahan niin ku hakupäällä. Ja kuten tiijetään etsivä löytää ja anovalle annetaan, jos vaen ehot täöttyy.
***
Mäni sitte mihin vaen. Pubin päällähi tähti loestaa kirkkaana että viisaat voe saapua luo. Kalija ei maestu, mutta viina tekkee kaoppasa. Viinahan on viisaan juoma. Sen jo Biplija on sanonu. Mikäs se on viisaan lipittää litkuva. Talo tarijuvaa Kippis! Tae vaekka firman piikkiin!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 14 Syys 2019, 06:28 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
MUUTOKSIJA
***
On aeka muuttumisleikkijen. Jokkaenen haluvaa olla muuta ku on. Veihtijä tuossa muuntaotumisessa ei käötetä. Korkeintaan teippijä ja sinitarraa. Eiköön tuo säelyne niilläki se pijätyskyky. Ja heleppoko on käyvvä hanasta laskemassa suuriki lasti. Naenen äijän veronen? Viisaampi vaen.
***
Meinaako joku väheksyvä viisaehenmiesten duunia. Se on jumalaota ylös lähetetty........Ja tain tähteet. Vaen miten se meni? Vaen tuliko? Seon niin vaekijaa havannoija verkkasta siirtymää.
***
Jalakamies ei pitkälle pötki aenakaa äkkijä. Täkkijä voe jatkaa jos varpaat palelee. Valelee voilla sijan läskijä niin yty yltyy kunnes kyltyy. Eikä taivaalla pilvijä näy!
***
Musta tuntuu että mustamagia on käöpänen jutska. Ei niin pahasti lipsu eikä kukkaa jiä hankeen makaamaan.Vaen asijoeta ei pijä katella mustavalakosten lasien läpi. Satteenkaari on hyvä. On kotiväen mieluinen väri.
***
En silti käy takaamaan. Ei sitä tiijä kuinka käö ja minkä vuoksi. Mutta onko välii...Seikkailuhenki elää. Tulkoon lunta tupaan, jos ei oo musta joulu, kuraa ei kumminkaan.
***
Neon nämä kiireet paras makkoella ennakkoon. Sehän niinku reenaosta pitkiin syyspimmeisiin. Kylet kestää eikä tuu makkuuhaavoja. Eikä muitakaa haavoja kun pittää oven reikelissä. Ei kukkaa ala puukkohippasta pellaan. Löpinälukku kiinni Plomps!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 15 Syys 2019, 06:07 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SANO.
Että kyllä seon tänä päevvänä tarkon ohojattua immeisen maallinen vajellus. Jo pienestä piiäen valavotaan tulleeko tulokkaasta tolokku eläjä. Jos on jottae poekeemaaa niin remonttiin.
***
Jos kaekesta huolimatta kakarassa henki pihisee niin kamala rässi päälle, että tuosta hyvä tulisi. Jos näöttää että älli on hakusessa niin tekoälyä pönttöön ja imlanttija nahan alle.
***
Eiköön tuosta voes valeasulla valella viisaan miehen, sen kolomannen - sen vaetelijjaan?. Ei tietekkää KOLO manneja vaan tavan valakolaesen, irtoparralla? Viisaus kyllä riittää vaen rohkeos puuttuu? Luvatahan voe - tottuus on toinen. Voesko niitä mitenkää suaha tillaokseen?
***
Nälkä on vieraana ja vie tuhkattii pesästä. Tilalle tuo murhetta ja tuskaa. Syksyn ruskaa on hyvä katella akkunasta. Ulkona viimat vinkuu eikä oo tilaa majatalossa ...
***
Kuitenkin kaikitenkin. Pakkanen panee ja viima purasee, onni potkii ja kohtalo hymyilee, mutta ei pie uskuva houkutuksia vaan jämysti pittää tuulesta kiinni


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 16 Syys 2019, 06:12 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LEIVOKSIA
***
Aamujen aamua kaikki jotka ovat yöstä selevinneet joko krapulassa tai kirikkain silmin. Arki antaa ajatukselle siivet, eikä jarrut pijä! Mutta antaamennä höllötella , kaikella on päätepiste. Toppari.
***
Leivokset ilimassa leikkiä lyövät, vain huti tuli. Lumi suli, mutta siihenpä se jäikin. Noo hyvä näinkin. Ei kuitenkaan oo hanget korkijat nietokset.Mutta kohta tulee lunta tupaan.
***
Eipä aikaakaan kun lumihiutaleita hiljallee satelee maahan lumivalkoiseen,,, Leivoki tekkee lähtövalamisteluja takasi Ahriikan viitakkoon. Joutuuki kysymaan. Miks leivo lennät Suomehen. Onhan tämä nähty. Luulis tuon jo uskovan. Siellä etelässä pöperöpuoliki runsaampaa.
***
Se tuo siipi kulukuvälineenä meleko tolokku. Ei haeta suot ei meret. Suorinta tietä perille. Linnuntiellä tunkosta. Puttiiniki vielä rikkoo ilma tillaa ja pillaa mestat- kurkiauran keolilla
***
Se on arvoitus mikä toverilla meininki! Aeka näöttää jos ei pijä piilossa. Siilossa happi loppuu, eikä pääkynen sano päivääkää- koita siinä sitten olla olemassa.
****
Tämä meikkäon panostanu viime aekina raakasti tuohon virike- jutskaan.Kato harrastusta ja monemoista ajan kuluva pittää olla - sanovat. Oon alottanu silimän mulijaottamisella ja nivelten naksuttamisella.Seoraavaksi siirryn piereskelyn lumoavvaan maalimaan.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com