Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 24 Loka 2021, 20:29

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 17 Syys 2019, 06:17 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LÄPÄLLÄ.
***
Saje soettaa surusäveliään Mitä murehtinee? Läpällä heitän taas muutaman herijan seinälle roekkumaan. Päivät valuvat vetenä viemäriin. Alkaa tulla kiire jos meinaa muutamankaan hellepäivän ihmisen tuskaksi tuottaa - päivä lyhenee jo.
***
No eipäse juurikaa kirpase, mulle passaa vaekka vesi tulis kusikuumana. Pääasija että on jonkukaamoista ilimaa sierammeen.
***
Niihän ne höpäjää, että ei se koskaa sivu leivästä vie, mutta tyhjästä on paha nykästä. Vaasalainen leipoo ja K-kauppa myy. Ylipäiväset antaa iliman. Henki pihisee.
***
Surulla kannetaan velvollisuudentaakkaa. Sillä katso jos ei selkä kestä on luovutuksen aika. Hyvin monen ratkasu on : - Pitäkää tunkkinne romu vehe!Njjnhän se Sipiläki.
¨***
Moninaiset huolet riippuu pilvenä tulevaisuuven yllä. Leipä ei levene, mutta ehkä kuiteenkin pitenee hamaan taivaanrantaan. Illanrusko kaiken muuttaa voi.
***
Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kansa käänsi kalpeat kasvonsa ja naama sai mitä oli tilaanut, Vesirakkuloila iho, Tuli ilta tuli aamu ja tuli syöpä. Muistoksi veisatkaamme...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 18 Syys 2019, 06:02 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ENNAKKOON.
***
Kiirettä pukkaa. Tuskin ehtii niellasta kapan potuja kun velevollisuuvet hyökkää sunamina niskaan. Kiireellinen joutenolo asettaa haastetta hektisseen löhöilyyn. Myöhästely tietää´komplikaatioita - kuten ilimavaivoja ja unettomuutta.
***
Seon tarkka duuni orientoetua kaikkijen sääntöjen mukaiseen laiskotteluun. Varsinkin jos duuni suoritettaan vaaka-asennossa. On tarkoin seurattava pulssin nopeutta ja hengityksen esteettömyyttä. Yltiöpäinen joutenolo voi aiheuttaa vaikean stressin tai hysteerisen tunnepurkauman.
***
Jo ennakkoon on hyvä vetää sikeitä pieninä tehokkaina spurtteina. Hyvä treeni poistaa tehokkaasti varsinaisen joutenolon tuomia rasitushuippujja.
***
Makuuhaavat on pahin hallitsemattoman joutenolon tuomista kielteisistä seurauksista. Niitä välttääkseen kannattaa uhrata muutama kalori kylkeä kääntääkseen.
***
Kiireellisen joutenolon pilaa totaalisesti kaikenlainen puuhastelu. Onpa tavattu sellaisiakin yksilöitä joille ei joutenolo yksinkertaisesti sovellu. Onkin asettava komiteja joka miettii ratkaisua ko.asjassa Tasavertasuuven saavuttamiseksi kansalaisten kesken.
***
Nyt pitää taas paneutua taas päivä treeneihin. Kuntoilualustana voi aivan hyvin käyttää kangaspintaista sohvaa. Nahkasohva on kielletty sen liukkauden ja hiostavuuden vuoksi. semmonen 5t treeni imee mehut miehestä tarkkaan, mutta jo puolen tunnin tankkaus palauttaa kunnon ja jaksaa taas vetää rajunkin sikeen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 19 Syys 2019, 06:06 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PUOLINAENEN.
***
On havaittu tapahtuneen kaamea rikos. Puolestapuhuja on valaehtoisesti puhunut kokonaisesta. Puolikas on jäänyt omaan arvoonsa (50%) joten loukkaus on puolinainen! tosin puhujana oli vaen puhuva pää.
***
Koska loukattu puolisko on se ns. parempi puoli, niin asian näin ollessa asia on puhuttu halki ja näin on aikaan saatu verrokki joka peilaa kolhuja kärsineen puolikkaan laillisia etuuksia.
***
Puolestapuhujan puolustus on havaittu jääviksi ja asian käsittely lykätään hanuriin odottamaan kuuta nousevaa!
***
Metija on nostanut asijasta some- mylläkän, jonka on havaittu aiheuttaneen traumoja puolinaiseen jonka on havaittu olevan kokonainen, lukuunottamatta jalkaa joka on proteesi.
***
Puoli nainen on toki kokonainen, vaikka on pienikokoinen, kuitenkin on täysin valmis elämän koviin koitoksii. Maasta se pienikin ponnistaa jos yltää jalat maahan. Tyhjää potkastessa riittää huterampi alusta.
***
Koska nykyään uhri maksaa viulut, vaikka ei ole soittanutkaan niin tuomio lankeaa ehdollisena jotka voi kesällä suorittaa - jos
ei ole järki jäässä!
***
Puhtaos on puoli ruokaa. Kun ei pyyhi persettä niin voeki tilata koko annoksen. Riittääkö sekkää? Jos on raskas ruokanen voi siitäki jäähä puoli näläkää raahattavaksi.
***
Rupattelin tuossa puolitotuuksia joita myös valkeiksi valheiksi sanotaan. Onhan tuossa patinaa, että ei pala tulessakaan.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 20 Syys 2019, 06:10 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
VAPPAOS!
***
Ei tässä hätää. Eihän se o tämän näkönen. Sitte voes huolta pukata jos joku sihtaes nurkan takana pitkäpiippusella haolikolla jossa on suolalatinki. Mahtas se kirvellä jos...'''
***
Vaen kovat on pojat. Tolokkuna kun mullottaa niin jäläkijä syntyy. Siinei palijo äplistellä kun homma hoetuu ja syötävä riittää kun kylyvää ja niittää. Eikä taivaalla pilvijä näö.
***
Sininen ja valkoinen värit on vappauvven, mutta orjas oon... eikä taivaalla pilviä näy. Hetken vaan on helepompaa, mutta kerran se kirpasee jos kohillen sattuu-
***
Moni kattuu tekemisiään, vielä usijampi tekemättä jättämisiä. Oi jos voisin... vaan kun en voi, tyydy siihen minkä kohtalo soi. Jos ei riitä niin piisatkoon. Näen on näpyt!
***
Aurinkossa aina.. ja sitten jo sataa. Risut kastuu risukasassa. Mutta kesä kuivattaa jos ei satu sataaan. Huommenna kaikki on toisin. On lunta tulvillaan ja varpaita palelee, koska suutarin lapsella ei oo kenkijä, mutts lapasissa löytyy..
***
Vaen mitpä suremaan Naantalin köyhyyttä kun Turku on rikas kaupunki! Mutta Lakkkeuvven aavoilla tuulee. Tiukka mutru huuleen...kestät kyllä sen. kestävyys kohillaan ja aiana voi vahvistaa. Näin se menee, poistulo on vaikeempaa joskus mahotonta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 21 Syys 2019, 06:15 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PYKÄLIÄ.
***
Nokisin jaloin vaeltaa ihmiskunta tuhoan kohti. Ihmelasten kuoro huutaa herjoja täysikäisten nieltäväksi. Sokijatreetat hilluu kaikkitietävänä, vaikkka kukkaa ei tiijä mikä on se tottuus? Laskutikkuherrat laskee mielikuvituksen mukasia tilastoja vaikka kaikki on MUTU tietoa,
***
Matalapaineet työskentelee kiitettävästi, että meillä surkeaa olisi. Nyrkkipoistia lähettää katkera kansa Ylämummon taivasteltavaksi. Sanktio puree että te nöyrät olisitte. Sateenkaari sopimuksen merkkin on sateenkaariporukat ryvettäneet. Vedenpaisumus on lähellä
***
Innokas taivaanrannanmaalarille työtä tyrkyllä, mutta kehtaako se? Tuskimpa vaan. Kalijaa riittää ja sosijaalihuolto soppaa tuo
Antaa tulla vettä tupaan, ponttoonit tilattu.
***
Pois pilattu on pyhät sakramentit. Lapset opetetaan vain ryyppäämään ja puhumaan rumia. Seksiä pennulle suut ja korvat täyteen. Aikuisten leikit on alettava jo varhain, jotta siinä touhussa täydellinen olisi. Orkankeli on puoli ruokaa ja toinen puoli sitten roskaruokaa ja huumetta.Väliin moititaan lihansyöjiä.
***
Uusi uljas ja valistettu sukupolvi muhii jo koeputkessa.Aah mikä autuus ja auvoinen tulevaisuus onkaan Telluksella v.2500. Ken elää se näkee, tai sitten ei.
***
Synkät pilivet seilaa matalalla.Aivan käsinkosketeltavia - tai ainaki luuvanvarrella. Varotuksen sana lienee paikallaan ottakoon utelijas varotuksen onkeensa näin välttääkseen pahan
puolittaisen vahingon!
***
On se niin väärin? Oes ees totta toenen puoli. Se heleppaes kummasti. Silti petturit ja väärinpelurit uivat sameissa vesissä, eivätkä käy pyyvyksiin. Se on tätä=?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 22 Syys 2019, 06:38 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
RÖSSELEITÄ
***
Meinasin olla tarttumatta vipuun, mutta joen koffeet ja puurot niin tulin muihin aatiksiin. Eipä aikaakaan kun sai aikaan muutakin kuin sanomista. Tekomies ei kauaa käsiään kahtele kun tarttuu toimeen ja ryty kuuluu kun poika painaa.
***
Taito tallessa ja vasara ja hohtimet. Nippu aetalankaa ja järki päässä niin saa jo ihmeitä aikaan. Suuret sanat ei suuta halkase eikä saita sanojansa syö. Mutta katso, ei mene monta melekeetä kun vahinko tulee ja kello kaulassa - mutta se seisoo. Pysähtyneisyyven aika valtaa alaa saahakseen sillanpää aseman, ja voe meitä sitten!
***
Hetki heijahtaa ja vesi virtaa, ennen kun eilinen on huominen. Periaatteessa vuuen päästä ollaan taas samassa päivässä, mutta onko se sama? Kysyy hän ja vastaa itse: Ihan sama.
***
Eilisen riekaleet lojuu lattialla ja huominen jo tekee tuloaan Taitaa tulla hyvä päivä? Se näkee ken kokee. Katiskassa veden eläviä ja hapen puutteeseen kuollut piisami.
***
Sen siitä saa kun kaikkensa antaa. Tuhkat viiään pesästä eikä mitään tule tilalle. Pilalle menee maitotuotteet auringossa eikä lihapala kauaa paikallaan pysy. Lihansyöjät liikkeellä jo aamusta. Musta aamu antaa merkin menneestä. Teinitytot uhoovat ja panevat luonnonvoemat kahleisiin. Meillä 0n valta uhoo sokijareeta.
***
Työstä tekevän tuntee, sekasorrosta typerän. Kaiken keskellä kesäinen päivä ja synkeä syksyinen yö. Siitä se lähtee jos ei jo palaa - vaikka salaa postipankista meinaan!!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 23 Syys 2019, 06:23 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SILIJÄKSI
***
Uusi huominen kuopii lähtökuopissa malttamattomana. Suuret osat roina ja paskakasasta ovat kaatumassa niskaan jo
alkumetreillä.Hengityssuojaimet auttaa pysymään hengissä. Henki kulkee vetten päällä ja jäällä on liponen astua lipposella.
***
Kevyvissä kengissä juoksee kevytkenkäiset naiset ja ilotyttöjen raivostuttava kikatus saa ihon kananlihalle. Suru asuu puserossa eikä itkumuurilla ole itkijöitä.Koneitkijät (robot) vallaneet markin.
***
Krokotiilin kyyneleet valuvat pohjattomaan lasiin ja sen täytymys on suuri tapaus. Yhdessä itkemme ääneen. Tuskin kukaan lotkauttaa korvaansakaaann Seinä kuuntelee, seinillä kun korvat on!
***
Lasten itku ja vaimojen vaikerrus on korvin kuultavissa. Ken näkee se kokee - vaikka katiskan. Säret jääköön joutaville, kunhan arvokala sijansa saakoon- repussa! Mutta salis miestä yllyttää. maltti on valttia!
***
Kalavale kielellä estää puhumisen. Joutavaa jorinaa korviin kuuleviin. Älä silmä pieni katso...koittaminen on nautinto. Varottava palovammoja!
***
Siitä se lähtee . sano Sipelius ja lähti kalijoille. Aaria oopperasta . Kusasenko? Ja me pojat niin laulettiin. Puheenvuorot kortilla sano se sävelin.
***
Mutta hetken kestää elämä - vaikka kaikilla on mukavaa. Hei porsaita oomme jos ponua saamme, mutta se on toisen laulun arvoinen. Eikä yksi paukku päätä sekota! Tänään tasaospäevä, Pannaan silijäksi ?????


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 24 Syys 2019, 06:23 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TAVALLISTA,
***
Monenniilaestahan sitton nähty. Vuan palijo on jiännä näkemmättäkki. Sehän seon ihimeistä suurin että vitun näkkee, sannoo isot pojat, ja naoraa päälle. Mikä siinä niin ihileellistä liennee? Mulla seon sehhii ihime kokematta. Kato ujo mies sitä aena pimijässä. Heko, välillä rietasta - sitä nykyajan meininkijä.
***
Heleppohan seon, luukasan, harrastaa tuollastaki urheilumuotuva kuin kaolakiikkuilua. Oksa kestää ja köysi. Kuollee tervennä? Toesta seon minulla. Mistä löytyy niin vahava oksa ja varsinnii köysi joka kestää tämmösen ukonraavon? Ei mistää. Katkijjaa ja loukkaa ihtesä kun putuvaa. Eikö tuo luomu oo tuossae asijassa kunnijassaan. Aekasa kun vuottaa niin jalaka koukistuu itestään potkaseen viimesen kerran.
***
Kyllä suatana tässä onnii niin syysmielellä, että kuvittellee olevasa joku suatanan västäräkki joka lentää lämpimään....Kanarijalla voesi laolaa titityytä nuotin vierestä joku ilolintu kaenalossa. Taekka hankkii Lampotsiinin ja siihen hemaseva senijoriitta viereen, Jo vaen seos jotaki ja rahhaa palasi vaen välijäkö sillä kun pelimerkit taskut täöttää. No uikkareissa aeka harvassa taskuja, Rahajemma on kassakaapissa.
***
Tosi on, oesikkae siinäe puolesa jos toenenki. Varmaanni luonnonsaastuminen kyrvähtäsi lussanpuolelle. Nettisraoha pallaotusi suommeen ja Tärräötyslaetokset tulisi tarpeettomaksi. Pannaanpa mietintään ! Sitä tiijä jos vaekka kaekki totteotuu - seoraavalla kierroksella!- Mikäli pääsee uuvelle kierrokselle.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 25 Syys 2019, 06:18 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PENSSELIT
***
Eilinen katsoo hämärtyvin silmin huomisen kirkkautta. Tippa silmässä vanhus rientää taivaanrantaa . Pensseli unohtu lähtohötäkässa. Maalaamatta jää sateenkaari. Luontoaktiivit paheksuu taivaanrannan värikkäitä kuvia- Kyllä kyrsii.
***
Suuret laivat etsii satamaa. Soutuvene keikkuu ristiaallokossa- Ristit kolisee veneenkylkiin - tuomiopäivä ja lautturin viitan alta vilahtaa pukinsorkka.
***
Siipirikkoenkeli räpistelee syöksykierteessä ja syoksyy tummaanvirtaan. Eläkeijässä = ei aiheuta hämminkiä. Tuonenvirran vellova vesi kaiken peittää voi, eikä häntä enää ole. Peli pelattu, mutta paikkaaja löytyy.
***
Kesäiset haaveet seilaa vetten päällä. Pääskynen liitelee ohitse, eikä sano päivääkään. Etana katsoo sarvillaan, onko huommenna pouta ja västäräkkiä on vähäsen, eilistä ei ensinkään.
***
Monia nousuja seuraa lasku, eikä se ole pieni. Mutta velka on maksettava vaikka olisi kalavelka. Leipäsusi syö monen eväät eikä tilaa ole majatalossa. Verot kansan verta juovat mutta paratiisissa koittaa helpot päivät.
***
Kahvinkeittäjä sakkansa sanoo, eikä teestä virka halaistua sanaa. Suuretkaan sanat ei suuta halkaise jos pureksii huolella. Noin ollen sanomatta paras.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 26 Syys 2019, 06:19 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LUSIKALLA.
***
Seon sitä elämää, sanovat. Kehenosti se jaksaa mennä - monellaki. Toesaalta onhan tuohon tottunu. Jokkaesella tahtoo olla näppysä., mitä oon kuullu -aenaki Maijalla. Liekkö perrää?
***
No, mitäpä se on välijä kun ei semmusesta oo välijäkkää. Ihan hellutta pärijevvää. Varsinnii kun raapasi tuon ilimaston kolijaksi.- loöijalta näöttää. Pittääki olla kuuma heili joka vaehtolämpösen äijän pitäsi käöttökuntosena. Tuskin onkaa. On vaen jo sammuneita hiilloksia.
***
Villatikkurija saa aevan niskaasa katella, että jotenkikkaa säelysi toeminnot, vaekka vaen verkkaesesti. Toevon mukkaan ei jämähä kokonaan. Herra Parkinssaon tuo oman roemunsa tähän ihanuuteen.
***
Voe mahoton millasta mekkalata ja siunaamista sitä kuulu kun oli luppeissa muutama notkijampi päevä. Oekein sähköenen tievotusvälineistö oli valijastettu tievottammaan, että kun on muka kuuma ja huomenna kuumempi, vaekka yöpakkast pukkaa ja hiilielinjäljet anattaa omat maosteesa..
***
Ihimeteltiin jo tokko valakoihonen mahtaa kestää kaohijaa hellettä. Innokkaemmat lienee jo suunittellu muuttuva mannerjäätiköelle pinkkiviiniksi.
***
Eiköhän tuo tuu nyt välipää siihenki buumiin.Tae sitte raaka kylymyys jumittaa aatokset.
***
Noo. sitä syssyä, ite kullekki. Se pitäs päevänki paestaa, vaen ei paesta ei. Taetaaki tulla saje. Vaekka linnut kuinka kuksiit? No otetaan vastaan mitä on tarijolla.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 27 Syys 2019, 06:02 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HALUT.
***
Kyllä seon immeisen halut moninaeset. Mikkää ei riitä.Pittää olla mahoton palakka tai eläke. Kaohija halloo nousee siitä jos naapuri saa eoronkaa enempi! Eikö siittä paremminki pitäs huolta kantaa kun se kanssakonttaaja saa tuhansia vähempi.
***
Seon yhtä perkelettä, että semmonen joka on ikäsä ollunna lihapatojen ääressä, vielä eläkkeelläki kuittaavat moninkertaset ettuuvet
verrattuna "minävaivasiin" ;Kyllä se loppusuoralla pitäs tulla sama suumma kouraan, - tasa-arvon takija
****
Sitä saa ihimetellä mihin sitä rahhaa ennään tarvittee kun raja ylittyy? Perikunnille riijeltäväksi ja ökyhautajaisiin? Muistutuksena kumminki - ei siitä ite pääse naottiin. No kukapa siitä on palannu kertomaan?
***
Voes olla hyväki systeemi, että jokkaenen pääsisi tietyssä ijässä paratiisimaeseen ympäsistöön. Kellää ei oes eläkkeitä eikä kuluja. Kaekiille sama auvvoenen olotila. Kuin velijet keskenään iskis tarinata.
***
Kellää ei oes velekoja eikä rahoja, Yhteiskunta huolehtisi ikääntyneen sitte viimeseen sijotuspaikkaansa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 28 Syys 2019, 06:15 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HUKKAPUTKI.
***
ILIMOJA se vaen pitelee. Saattasihan tuota jo välillä heivata. Nämä syksyltä laenatut tuulet joutasi jo siirtää sinne lokakuun kurakelleihin. Eipähän rapa niin roeskusi kun on jäässä. Tosin ainahan sitä roiskuu kun rapataan, mutta eipä tässä oo rappauksija - ihan hyvin joutaa vaikka - rannolle?Siellähän ne hampparit!
***
NOITA kansan syvijä rivejä kun kuuntelee, niin ei oo lainkaan mieleen kesäkuun kylymät- tosin kiruvaahan ne joulukuun kuumijakin. Koskaan ei oo kohen. Mahtaa se ylätuvan isäntä vähitellen hermostuva tekeleeseesä. Ei tullunna kummosta värkkijä viimesestä luomuksesta. Ei sitä pitäs alakaa tekkeen lauantaina kovinkaan vaativaa tekelettä. Torstai ois voinu olla hyvä?? Kuten tunnettua to. on toivoa täynnä!
***
KUMMINKIN vaekijaa on ennään tehtyä saaha tekemättömäksi. Immeinen on teheny luonnolle palijo pahhaa. Muovin kappaleita tienoot tulvillaan ja ilimaki niin sakijaa, että saa kohta lusikalla mättää kitusiin. Kännykät soettelee, varotellen tulevasta. Puttiiniki siinä hästää omijaan. Rumppi ja Booris tahollaan. Muusta ilikeyvestä puhumatta- jo vain siinon paementamista.
***
EI SE homma hyvälle näötä. Suurina parvina pikku pirut koettaa tehä immeisen elämistä vaekijaksi. Houkutusta riittää joka päevälle jopa yölle. Jos sattuu että isäntä väsyneenä nukahtaa niin Belsebuubi ottaa ohojat
***
SEON ensi työ pirulla! Valot poekkeen ja pimmeys tyhyjyyven päälle. Materia työnnettään Mustaan Aokkoon ja se on siinä. Alimmassa helevetissä on juhla suuri, sillä niin paljon kiukkuva ja vihhaa on sinne vuosimilijaateina kertyny. Siinäpä sitton töetä Väenämöeselle alakaa kaekki alusta.
Vaen eiköhän se Arska siellä paestele. Aenaki niin kauan kun vetäsee pilivet etteen. Siinä se mennee ootellessa. Heko!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 29 Syys 2019, 06:05 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HUOMANNU.
***
Kyllä se immeinen on sortunu kauas elämän realiteeteista. Sen huomasi eilen kun kahtoi eläintensuojelijain höpinöitä töllöstä, toisinaan niillä lipsuu , ei oo pitua. Kokkeilisivat ite mitä se on kun reppii toemeentulosa lehemän persiistä"!
***
Aika erikoisia mielipiteitä. Kuten eläintä ei saisi tappaa???? Voi hellanlettas!!! Mitähän siitäkin tulisi jos kaikki saisi lisääntyä vapaasti?
***
Saatana kanejaki olisi joka paikka täynnä. Karhuja susia muita petoeläimiä. Jaa, mutta sehän olisiskin noiden mieleen. Ihmisen pitää kärsijä ja vaikka nälkään kuolla.
***
Kyllä kai hyötyeläimen elämä on enimmäkseen tuskaton ja hyvä. Kuolemakin tuskaton. Parempi kuin ihmisellä, tai luonnossa? Ven onhan se huomattu, että hoommelit pitäs hoetaa teinilikkojen aatosten mukasesti!
***
On se melko julmaa kun pedot syö kinkkuja ja eläin on vielä hengissä. Näinhän käy luonnossa. Juutuubissa melekosia tapauksia.
***
Mitähän siitäkin tulisi jos lihaa eikä maitotuotteita tuotettaisi? Olisi siinä vitsi aika vähissä.Noo, ei tää niin vakav - tlipa vaen mieleen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 30 Syys 2019, 06:28 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
MAHTUUKO ?
***
VIIMMESET lehet tippuu kunhan kiireemmät ehtii ensin. Vielä muutama kiinnikasvanut ei ole luovuttanut. Matka maahan pelottaa. Parempi kattua kui puota. Pelistä puonnu on pelinsä pelannu!
***
OTTAA silmään erikoisuus.Jos Eesaun käjet on Jaakopin jalat, mennee asija kinkkiseksi. Pyssyykö lusikka varpaanvälissä- No. Eesaon heinijä se rokka oli muistaakseni. Pitäs tarkistaa. Karvanen poekahan se Eesao taes olla muutenki, Oliko emäntä hypänny aesan yli vaen ei päässy? On niin ohuvet nuo tievot noelta ajjoelta.
***
SILIMÄT kiinni ei näe. Kuvitella voi. Kuka postin toi, vai toiko kukkaa? Lähe mukkaan, aina jenkiin mahtuu, jos on Rexonaa.‎ Tuskin kumminkaa se siitä rietaotuu pahemmaksi. Mikäkö? Annahan kun mietin. Homma ei oo ny haskassa ja Tanskassa on paljon mätää. Vaen ei hätää kunhan ehtii ja mahtuu.
Ja ehtiihän sitä kunhan kerkijää. Jo ammoin huomattiin, että eijoo hoppu hyväksi, eikä kiire kunnijaksi.
***
KUNNOTTOMAT saa mennä kuntokouluun kuntoutummaan. Mitä huijjausta seki lie. Pää kaenalossa kotija osotteena haotuu maa. Siellä sen Raohan saa rauhaton - jos kohilleen sattuu.
***
PITEMPÄÄN höpinään ei ny ehi eikä kerkijä. Kiireellinen joutenolo vie rusinat pullasta . Vieneekö pullanki? Sen näkee kun kahvin aika tulee...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 01 Loka 2019, 06:12 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KITINÄSTÄ...
***
...huolimatta - Ei joo mittää vikkaa Suomen olloessa. Oekijastaan on liijan hyvin. Kansa oppii elämmään alamuilla ja iliman vaevaa saavulla rahalla. Ruokaa mätetään kaatopaekalle aotokuormittaen ja kansa pellaa pelejä saahakseen yhä enempi rahhaa. Totta kae iliman vaevaa. Ja läskit lätissee suomen köyhijen kankuissa ja on aena nälkä vieraanamme.
***
Miekii oon havvaennu montahi semmosta orasta´vvaa viisauvven ilimentymmää. Kun selasin tuota sissäestä tievostuva. Ei sitä oesi uskonu että jottae kasvaa niin karussa maaperässä kun meikäläesen aevo. Maasta olet sinä tullu...
***
Usseimmalla näöttää olevan asiajat reilassa. Huolehtii omasta hyvin voennistaan ja Mersa on pikajalakana. Seon Ylätuvan isännällä unohtunu se tasapuolisuus. Eipään anna meille polosille pienintää toevua sen suhteen, että meitä oottasi parempi tulevaesuus mutkan takana.
***
Harmmaana ja köyhänä solluu päevät pääksytyksin. Eijoo Mersuja eika mopoja. Tämä tietokonekki on vanaha romu, eikä ruokana oo kun kuivanutta leipää. Vettä tullee raanasta ja silimistä kun itken katteuksissani hyväosasten elämmää. Huomasikko? Tekkee hyyvvää välliin kitista, että ei jää joukosta.Onko se sitä terapijjaa?
***
Täältä ruohonjuuritasolta on hyvin vaekijjaa saaha mittää aekaseksi. Suatanna kun eijoo kantovoemmoo, eikä energiijaa. Vuan tyyvy siihen minkä suat.
***
Voe suatana! Siitähän se tämä tyhyjä olo johtuuki? Ei tosijaan oo päässä muuta kun onttuva tohinaa. Siinei Herranhuoneita rakenneta, ei ees tuulentuppaa!!


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com