Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 22 Loka 2021, 14:28

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 02 Loka 2019, 06:18 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ELÄMÄ ON...
...tietenki vaekijaa ja piru oottaa lopun jäläkeen - aenaki sanovat. Kyllä minnoon pikkusta toevonkipinnää elätelly mahanpohojassa, jos vaekka sinne ikkuiseen illoon sattusi piäsemmään. No, sein sen ajan murhe.
***
Nykysiisä menny tuo mualima niin syntiseksi, niin toevoni panen siihen ettei taevaanportilla ou tunkosta. Meikkä kun on taevaltanu nuhteettomasti elämän pitkospuita, niin mikä perkule siinon ettei sisälle pääse? Tokhan taevaassaki pittää olla täös miehitys!
***
Ei tok sinne kiinallaeset ou tyrkyllä meijän suomalaes osastolle. Eikö niillä ou Buttat ja muut Zivat jos Saletkii. Että ei iske loppaali-ilimijöt eikä harvennuskirves. Meleko hyvin on asiat?
***
Papithan puhuu kalliita sanoja. Köyhyyshän eijoo synti, mutta perkeleenmoenen häpijä. Ei saateri sevvertoo ou saanu kokkoon että saes naapurit katteelisiksi. Katteushan ansaetaan. Muu taoti tullee kaopantekijäisiksi.
***
Siwassahan käö nopijjaan ei siinä ehi ees riskiä ottaan, heikommasta puhumatta. Lyö vaen lyötyvä ja pistaa voetot lakkarriin. Niin heleppuva seon joka haluvvaa rahan perkelleen orijana olla. Niinku kaeken maaliman luuserit tahtoo.
***
Vae velekuttanneeko tuota pahemmin tuosta murheita ottaa. Meni syvin tae matalin - seon sen ajan murhe, kun letki lyö - tajun kankaalle.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 03 Loka 2019, 06:27 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
UHKIA!
***
Ei sitä pieni järki tajuva mihinkä suuntaan se tämä maaliman ratas alakaa pyöriä vintturoija. Tällä hetkellä kyllä alakaa näöttää meleko pahalta.On monenlaesta miekanheiluttajja ja Rumppi - Putin ja Booris.
***
Kaekenlaeset pervot ja ääriaenekset hilluu joka puolella. Tulipaloja sytytellään yön pimmeyvvessä. Tuskin se kuitenkaan valua antaa polosen pääkoppaan. Vaen suvata pittää :D
***
Hyvähän nyt on vinksahtaneilla työskennellä. Yö on pimijää, polliisi kaokana ja poltettavvaa riittää.No, vielä honkia humisee...
***
Nyrkit ja teräasseet heiluu yössä ja ruummista ja raatuva tullee ku liukuhihinalta. Vihapuhheet höystää katkerija keitoksia.
***
Kaekesta syytetään muka työttömyyttä? Paskat! Nuo liipparit ei sellasta valasuva saa että työtä tekisivät. Eivät oo koskaa teheneet, eikä tee. Ovat niin tottuneet yhteiskunnan ilimaseen rahaan.
***
Tietenkää korvauksilla ei pitkälle pötki. Mutta ei hätää! Syksyn pimeys antaa jännitystä ja sisältyä elämiseen.No, kaekenkaekkijaan - se on ny tätä!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 04 Loka 2019, 06:09 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
JUOLAHTANU.
***
Kaekkee sitä kuulee jos on korvat höröllään. Silimäki tavottellee avviisin sivulta erikoesuuksia. Aena sitä mennee kummastuksella hämmästyksen sormi suuhun. Siinä saa kotvan miettijä missä asijassa oli se pihvi josta maksetaan...
***
Ei sitä monesti löyvvä. Toki vastaanottopuolellaki voe olla sanomista. Tietenki asija on juur noin kun sanovatten. Matkalaesten vessan sotkemistahan tämä. Ja tämä paskominen on semmosta ettei satu siihen reikään, joka kuulema tuolla itässä on käötössä.
***
Ihampa tuo tippa tulj silimään kun luvin että rikkaella onkii ollunna ankijjaa tuo elämä. Lapsuus varsinnii. Kielletty leikit ja liekkö nälässäki pijetty. Mutta kun pääsi rahanmakkuun, niin lissäähän sitä haluvaa. Pojastahan tuli milijonääri. Seon tuo sisu kun pelittää. Sitäpä en kerro kuka kysymyksessä. Se ei tarinassa niin tähellistä.
***
Paskat siihen tohtoriksi tarvii olla liäkär. Nehän on tohtoreita maestereita melkein jokaenen. No, kyllä kae se putkimieskin on palakkasa ansaennu, aenaki eläkkeen. Valeheppuvahan ryykää joka alalle. Vaen mikä minnoon tuomihteen kun en oo tuomarii. Viemäriksihän oon omijaan.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 05 Loka 2019, 06:06 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KYLYMÄSTI..
. .. se jo puhaltaa. Parasta kun yrittellee ny lievennellä tuuletustaan. Vuan olj taannoen semmonen pyörremyrsky että män kummoon kovalla työllä rakennettu eilinen. Nytki vielä yrittää puistattaa.. Ei mee putkeen, niin ku putkimiehellä. Millon osunee kohilleen vae eikö ikkää! Jengat vääränkätiset ja putki eri kokkoo!
***
Vae kuvitteluksi ne männöö hommelit. Ei sitä saa ennää mittää käjenkuvvaa aekaseksi. Mielikuvissahan voe rakennella hyvinki komijoeta tuulentupija ja pilivilinnoja. Sitäpä on tervehittävä kiitollisuuvella ja suurella paatoksella, mutta vaekutus on vähänen.
***
Meikää ku aena on kehuttu ymmärtämisestä, niin nyt sehhii tuska on takana. Aenahan sitä kokuvaa kuormaa hartijoelleen. Juur ite. Harvon se naapuri lastia kaohoo - No, omilleen toki.
***
Peilistä se syyllinen kattoo jos tuntuu vaekijalta nimetä syyllistä! Ja aenahan voe sanua käsipäevää itelleen. Kerranki oekeisto ja vasemmisto yhtyy..
***
Kyllähän jokkaenen tietää mistä piika pissii. Joten eipä ihime jos moni on alakanna julistaa hyvvää sanomaa kuvin ja sakramentein. Voetto seon pieniki voetto. Seon sentistä lähettävä millijä rakentaan ja kokuvammaan.
***
Meinaamisseenhan se eläkelläesellä melekeen kaekki käö. Meinaa millon mitäki ja toesinaan tätäki, vaen siihenpä se jää. Nämä jo tietää turhan turhaksi. Turhuuksijen turhuus ja silleen!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 07 Loka 2019, 06:10 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ILIKEÖTTÄNI...¨
...pijin eilen SOMEttoman päevän. Henkissä onneksi selevisin, kun en jiännä outtammaan sitä viimmestä taistoo, se kun ei taho mulla lähtee kun en ou kommari. Tämä sattu tietenki äijän sisäsenä tappeluna. Sen häävimmän ja heikomman minän kesken. Loppu päätty ratkasettomaan, iliman vaorijoeta.
:D :D :D
Vae kantapään kaotta se moni kielijä opettellee. Joellaki vissiinni jonniillaenen mulijaotin joka antoo erllaessen vastaoksen ku mikä olj kysymys?
:D :D :D
Oho! Vae luuloo se lukija, että mie oun kärrystä puonna? Voe veikkonen ehän mie suatanna ou ies piässy kärryyn, heti on napattu kynsille jos ou yrittännä kinnaroija ihten kyytiin. Seon pelekkkää jalkapatikkaa ja sehhii kinttupolokuva. Vielä tässä kärrylle!
:D :D :D
Perässähän minnoon koettanna kelekkerehtiä hirttosilimukka kaolan ympäri. Ei aota vitkastella kun maalima nykässöö liikkeelle. Atomihan näetä kärryjä kiskoo ja suitet saa tolokusti pittää käsissään, ettei ori karkaa..
:D :D :D
Saateri, seon vaekijjaa ennee askelta pitentee, ku annettas ees vettä. Vaen ei, kiel kuivava tässä saa konijakkija vuottaa. Mieli pyssyy hyvänä kun välillä luppaa kielelle kielikylypyy - sopivan hyvänlaatuseen janojuomaan.
:D :D :D
Siitä huolimatta: Hymy on sinun ystäväsi parhain - älä unohda hymyä :D :D


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 08 Loka 2019, 06:17 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KAH...
***
... enpä ossoo ottoo kantoo itestään selevyyteen, kun tuo piä eijoo ollunna selevä koskaa. Syntymähumala sumenti sen ryhtymiskynnyksen jo pentuna ja sittä myöhemmin on nuita monenlaesii litkuja pitännä kokkeilla. Kirkasta, että kirkastus ja värviinoo että näöttäs komijammalta. Vuan ei, suatanna sama hapannuama kahtoo peilistä jos tohtii sinne vilasta.
***
Sitähän vanahemmalle väjelle on kehitelty monenkilaesta varmuusvälinettä sen varalle jos alakaa alapään tiivisteet falskaamaaan. On Tennaa jos Mannaa ja vaeppaa jossa ei muutama päästö tuota tuskaa.. Ei tarvii joka vartin piästä käyvvä tikistämässä, että jos muuvan tippa. Ei tippa tapa laolettaan kansanlaolussa, vuan voe kae se olla sehhii valetta. Tippuu, tippuu, jos ei kuivaksi vetase!
***
Vuan eppäelen kyllä että jos oekijan kahamalopaskan rykäsöö, niin kyllä siinä aeka lähellä muata perse haalaa? Siinon kuminaoha sinkeellä ja tosijaan jos haorrastuu ja katkijjaa, niin sehän on tuote saappaassa?Sen seoraos on tietenki liukastuminen paskaan. Herra varijelkoon moesesta!
***
Kyllä minusta on tuommonen vaeppahomma immeisen jymmäöttämistä. Parempi iteja on laettoo luukku peräreijän kohalle ja kopistella siitä kuonat pihalle. Vaen oesikko putken jatke housun läpi parreen.- Minähän en voe tietää ku eijoo kokemusta. - Aenakka vielä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 09 Loka 2019, 06:09 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
NÄLÄKÄKÖ?
***
JOS pannee järijästykseen tuon elävän elämän. Sitä huomaa erillaesija vivahteita. Sen huomasi jo Aatami aekoennaan jotta se ilimanen hyvinvoenti otettaan poes jos ei sääntöjä nouvata. Siksipä nyky-yhteiskunnanki pitäs raakasti pistää työhaluttomat pakkotyöhön. Nähtässiin saateri aottaako mölyväminen vaen pittääkö peräti alakaa jottae duunaamaan olemassaolosa etteen.
***
Toki on duunia jossa ei känsät kouraan tule. Tuolla avviisissa puhuivat johtajista. Minusta ilman johtoa ei yritys(joka antaa työtä) pysy pystyssä. Osaaminen on se pointti johon pitää satsata. Kaikki työ on arvokasta! Yksilön vaan pitää tajuta työn välttämättömyys.
***
Ennen sanottiin: Joutilas johonkin joutaa. Tarttuu tuhmihin tekoihin! Pätee yhä vieläkin. Uuven muovon vain ne saavat...
Perkeeti tässä ei hijat käryvä eikä perse ruplata. Sivistys pukkaa pintaan ja suuri hempeös assuu sielussa taestelevija tovereita kohtaan.
***
Onhan se yhtä perkiisiä jos näenä päevinä on immeisellä näläkä ja kurijuus vieraana. Jo vaen yksissä tuumin lyyvään limppuva evvääksi, että muutaman tolopanvälin pääsee eteneen - tiellä taestojen.
***
Nämä toverit ne ovat kummaa porukkaa. Suateri neon vuoskymmenet huutanneet sitä nälkääsä. Olleet hyväpalakkasessa duunissa. Rakennelleet kommiat loestotalot ja naottien naottivat pirun suurta eläkettä. Katohan - nykäsi kateuvenpiru hijasta - En rovosoiju.
Vaen yhtä kaekki. Yhä niillon näläkä ja kurijuus. Mikähän niillä on se VOETTO? Sittekö kun kaekki pannaan silijäksi ja palataan niihin kuriijuuven aekoehin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 09 Loka 2019, 12:25 
Poissa

Liittynyt: 17 Huhti 2003, 08:57
Viestit: 2824
Vaen maanantaena, vae oliko tuo elilen, oli telekkarisa ohjelma itäautoesta. Tuliko toveri kahtoneeksi?

_________________
Luokkasen Heikki se on joka ihtesä tässä häpäsöö, vaen sillätöenhän minä oon ollu jos kuinka kauvvvan...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 10 Loka 2019, 06:14 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TAEVAASSA ...
...ne on tarjona lapasetkin jos sormija palelee ja vinkkelit. Jos pieni kevennys sallitaan. Raskassoutunen teksti se altistaa lukijasa raskaan taakan alle. Jota ei siltä oteta poes. Eikä ite pääse. vaen könytään etteenpäen - päevä kerrallaan.
***
NEON huopatossutehtaalla hilijaset ajat. Kurakeleillä ei tossuja tarvii, eikä tikkurija. Meleko kevijöen ketenin pärijää - aenaki sisällä. Toesekseen mitäpä tuonne kolijaan ilimaan palastaa. Siellon tarijolla lentsuva monneen malliin ja sika- ja lintuletsut päälle ja myyräkuumettaki on tarijoolla. Valitte niistä sopiva. Mikä lie kevvein kokia?
***
SAATTASI olla evuksi kun jämmäöttäs kunnon pakkaset. Kyllä se pakkanen purree äkäsetki loesijat. Ennenvanahaan se pistettiin pirtti pakkasaekana kylymilleen, että russakat ja lutikat kohtaesi kovempansa. Mutta mitä sitä sijanpaskaa. Vöyreennäkösijä munaperserussakoeta näky kohta pakkaskuurin jäläkeen.
***
KUOLEENNA syntyny ajatus koko homma. Keittiö ja kamarinpöksä oli joessa iso perhe asu sen viikon kaksi. Muistan elävästi sen tiiviin tunnelman. Voe niitäki aekoja!
***
TÄÖSTUHO - niminen myrkkyhän se paremmin tehosi loisiin. Sitä tupsuteltiin surutta. Supermyrkkypilivi vaan leijaeli huoneessa käsittelyn jäläkeen. Meleko touhua. Sittei vissiin älytty myrkyn vaaroja. Kumma kun sitä henkissä selevisi. Mikä ei tapa vahavistaa - pitänee paikkansa.
***
VAEN ei kae se aota. Pittää palata olleelisseen.Vettä tullee kohta ku Esterin saavista - eikä sille loppua näy. Sajeilima - onneksi Jumala ihimistä tehessään pani tuon nukkumis ja laeskottelu geenin valikkoehin. Sohova on lähellä jos tuota hyövyntäs tilannetta. Lepo ei mee nuoressa hukkaan!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 11 Loka 2019, 06:17 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SAATERI...
...kuitennii! Eipä mäne hyvin ei! Vuan se pittee kiäntee kaekki omaksi voetoksi. Jos vaemaltoo nii että iän piäsöö, niin eipään tarvihe herätyskelloo - nimittäen akka? Muutennii homma kiäntyy voetoksi - hiilijalanjäläki on olematon,
***
Tae jospa pestaotuu ylleiseksi varotussirreeniksi. Siinä suapkii hihkasta kahennii persijjeen voemalla, eikä kukkaa moeti. Muutenki se tuottaa pelekkää lussaa.Säästyy lakanat eikä aenakaa unissaan potkase tyhyjää.
***
Ei kyllä muuten ikkää kehujakkaa saa, vuan eihän kiitos elätä.Kissa ellää kiitoksella, koera pään silityksellä. Ikkääntyminen tekkee vaen entistä nöyremmäksi ja huiputettavaksi. Lompsastaki luopuu jo - ennen ku rosmo vihijaakaa ja kännykän pistää kaopantekijäestä.
***
Nuihen rosmojen kaa eijoo ikkää liijan varovaenen. Jos meinaa jottae inahtaa nii heti net ratkoo kylykiluihen välliin välämää. Huoku ei kumminkka oo tottunu suoratoemituksiin niin väärinhän siinä käö - vaekka on kuinka kova pää. Nuppi alakaa tutista ja henki karkaa korkijampiin sfääreihin.
***
Se, varsinki talavi-ilima on senverran raakaa, ettei se keohko pysy sulana jos horsii sitä elämänkaasua tikkurin läpi, Äkkijä siinä kynsi kylymenee - varpaestaki.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 12 Loka 2019, 06:40 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TAVALLISTA.
****
Suuria ympyrötä kierrellessä sitä ehtii mietijä joutavia. Pienet ympyrät kiertää ruttiinills, suuremmin miettimättä homman tarkotusta. Toesinaa sitä v alittee liijan vaekijan reitin ja urpona ihimettellee kun kapasiteetti ei riitä- Nimpä on parempi kääntää kelekkasa ja palata lähtöpisteeseen. On parempi pysyä erossa asiosta joeta ei tajua . keakittyä tavallisseen. - semmoseen tavan höpinään joessa ei päätä ei häntää.
***
Varovasti sanoen - sitä minä en ymmärrä. Huokaellaan kuinka se hanurista on tämä koko elämä, ja sitte kun näöttee, että homma alakaa olla siluvei, niin eiköhän kynsinhampaen yritetä kurjuutta jatkaa.
^***
Maksetaan isuva rahhaa lääkärille, että se kirijottas topakkaa myrkkyvä. Semmosta joka tappaa karhuva pienemmät, mutta kun on raotanen terveös sitä kestää vaekka syväniitijä? Savu vaen korvista nousee ja tukka lähtee, vaen kun on kova vastustuskyky niin - kurijuus jatkuu. Jos mahollista vieläki kurijempana.
***
Sitte kehutaan kuin joku saatanan sankari kuinka kovija tapuja naamaan nakellaan, eikä pieruun tuu mittää lisäsoentija. Kaveri kattoo kunnijoettaen, saattaapa hatunki raapasta päästään. pyytää nimikirijotusta ja toevottaa lujjaa kestävyyttä saerasharrastuksessa.
***
Kyllä seon kierrettävä pilleripurkit kaokaa jos meinaa iliman lisärangastusta lähtee sen viikatteeheiluttajan mukkaan. Sillä keinon on jonkulaenen mahollisuus, että kurijuus loppuu kohtuu ajassa.
***
Mikäs seon lennellessä. Paenovoema herkijää rasittamasta. Komijat maesemat ihhaetavana ja vappaos on lennellä iliman lupakirijaa vaekka Veenukseen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 13 Loka 2019, 06:31 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
IKÄLISIÄ-
***
Vuosien karttuminen on yhä ajankohtasempi kymysys! - Kylläkae ne letkuissa rääkkää vaekka kuinka kauvvan. Pisnes kato pyörii. Pyrokratijan rattaat pyörii ja naatti kasvaa vihanneksen päässä. Hoetsut kantaa soppaa ja mättää sitä mustaan aokkoon. Ja toenen porukka putsaa peräsuolen tuotteen. Niin kauvon Toevo ellää kun on toevua. Toevottomalla on itkumuuri vastassa.
***
Vaen suatana, paras ettei ala siihen oravanpyörään? Saeras immeinen sijotaan remmillä kiinni ettei pakkoon pääse ja ei ku letkuva ja johtuva joka aokkoon ja puhkastaampa vielä uusija reikijä joehin saa työntää yljmääräset letkut. Aekahan on muovin ja letkuja riittää. Siinä sitte ootat päevää nousevaa, vaekka itekki tiijät - ilta pimenee.
***
Oo siinä sitte nöyrasti , vikisemättä vaekka hummeeti pyörii jo tuonpuoleisessa, mutta tomumaja rellottaa maksupaekalla hammaan ijakaekkisuuteen.Kyllä se reilu äkkikuolema on taevaanlahaja, vaekka papit siitä vakavissaan pelottellee. Mihin moenen mahtaa perustuva? Sanoppa se...
***
Katteosko se lekureilla lienee etteivät päästä semmostakkaa vajeltajjaa, joka on eksyksissä ja kiertää sammaa ympyrää, sinne sanottuun illoon ja riemmuun. Tämä murheenlaakso jo tunnetaan pitemmält'ä aekaa, että kohtuus se riittäsi runsauvessa. Eijoo nämä hommat oekein loppuun asti aateltu, vaen näelläpä sitä mennään...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 14 Loka 2019, 06:22 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PÄÄNNOUSEMIJA.
***
Kyllä seon tuo mielkuvitus niin tehokas kampe, että se tempassee vaekijanki asijan siejettäväksi. Iliman mielikuvitusta olisi melekosta tuskaa selevitä arkisessa elämässä. . Voe xiisus, kun asijat voe maalata kokonannaan riemunkirijaviksi. Korijoeksi myöskin! Tympijät asiat unohtuu kun antaa ajatuksen laokata!
***
Tuo on hyvä! Poekani, olet oekijalla tiellä. Nöyrryys se on uusi alaku sinun henkiselle kasvulle. Veikkaampa että sulle käö vielä hyvin? Eihän sitä tietenkää voe aamenella sannoo, mutta kumminki! Toki lukija voe olla tyttärijäki, mutta naiset pärijää aina!
***
Vielä pittää selevittää kun moni pohtii tuota vasenta ja oekijjaa . No asijahan on ihanki selevä. Sillä Akrikoolilla tuli pikkunen kämmi kun se pohti noeta puolija. Oekijahan on tietenki oekija! MUTTA...? Vasen? Mikä hemmetin vasen? Sehän oesi pitäny olla VÄÄRÄ. Oesippa se heleppuva ellää jos näen oesi nännit.
***
Politiikassaki se antasi hyvinki tottuuvellisen kuvan olevasta tilanteesta: Oekija = oikija, vasen =väärä. Keskellä kulukijat tekkee välillä oekeita asijoeta, välillä vilunkija. Ohan tu monneen kertaan nähty. Voeshan ne vasemmistossa varsinki Vääräliitossa kokija melekosen rommaksen. Kuka se väärää kannattaa?
****
Aotollahhii kun aijaa niin muija sannoes: Aja väärään!! Ylleesähän ajetaanki väärään. Saatana sukullaesiin ja sillon ollaan kyllä väärässä paekassa olokoon aeka mikä tahhaan.
***
Lehekki selevittäsi tohkeissan VÄÄRÄÄN kääntyny ajo vastaantulijan etteen. Vasenkätiset työkalut saesi kärrätä kaatopaekalle. Kukapa se väärällä kalulla mittää aekaan saa?
***
Siis kaekenkaekkijaa. Pitäskö panna alakuun kansalaesalote sehän on ny ajan sana.... vasemman vaehtamiseksi vääräksi.Meleko varmasti 70% oesi hankkeen takana - tae aenaki vieressä? Tae siis oekijassa


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 15 Loka 2019, 06:10 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
JUHANNUSSIMAA!
***
NÄÖTTÄÄ, että täällä onnii ollunna täös kaaos. Mikkää eijoo seinälläni pitäny paekkaasa, ei ees resuset housut. Paekat tippukoot ja hommelit hoetukoon - kaekesta huolimatta..Kuitenki tuulletus on pelannu ja pölypunkkit ovat pelekkää ropakantaa. Paskanhajuki lie lähtösin omasta housunkäänteestä. Aevan turhaa seon muita syyllistää.
***
Tietystihän pyllistee pittee puolin ja tosin. Kurat silimille, sano! Vuan vuoroen vieraessa joskus myös omissa. Vaen sepä ei tähän taaskaa kuulu. Näkyvä voe parantaa kun pistee mustat lasit ja balalaekka soemmaan. Siis ulukonäkyvä - ulukona,,,
***
Minnoon pohtinna näennä ankeina aekoena että onkae se vaekijjaa olla nykyään positiivinen? Sittei sua koskaa naottija mistää eikä ihastuva mihinkää. Valuva ei saa näkyvä missää. Suu piittää olla vankasti alapäen ja kaekkija asijoeta pittää pilikata ja manata. Vaekka missitason naenen tulloo vastaan pittää väheksyvä, että kovin on polokijaasa tullu... hevosseen.
***
Muutenhan mennee meleko mukavasti. Ratsu toesinaan laokkaa ja välliin konttaa, vaen niihän se pittää ollakki että tietää ottaa asijan asijanmukasesti. Tietysti voe myös reakoija muuhunki tappaan, mutta sittepä se lopputulemaki on toesenmoenen! Vaehteluhan seon joka virkistää, joten mikseipä voesi sitäki harkita sitä toestaki - kuhan kerkijjää!
***
Perkeeti, mulla ny liiraa tämä reki niin, että pittee katella pitova pohojjiin. Nähhään jos ei näkö mee


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 16 Loka 2019, 06:19 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ORAVANPYÖRÄ.
***
Näetä kaekenlaesija hihhuleitahan on ollunna kaotta aekaen jokka velttoelemalla tekkee hyvinvoentija. Vaen aeka lyhyvveen seon aena niillä loppunna. Ilikeöttä vaen värkkäävät ja toesilta vaativat päästötöntä elämää.
***
Oravanpyörähän seon jopelo laete. Jos siihen aparraattiin sortuu se on juoksemista - kieli vyön alla. Pittää juosta vaekkei jaksaskaa - loputtomasti.
***
Miehän hyppäsin syrijään hývän sään aekana.. Vaen siinä sitton mennä kelekkerehtanu, huolimatta katteellisten solovaoksista. Ellää köläelee semmosta kaavaa nouvattaen kun ite haluvaa. Onko pakko jos ei taho?
***
Joopa pewkele meikä seillaa pelekällä nahkapohojalla. Ei tunnu tuskana maailimanihimeijen näkemättömyys. Meikä on senverran yksinkertanen, että monimutkaset naotinnot mennee yli ymmärryksen. Lentokonneeseen ei oo hinku. Kertoja eijoo sitä yhtäkkää. Vaen sammaa päevää elän ku muutki. (Onko tää elämää? Minkäs teet!)
***
Vuan siitä huolimmatta tajjuun että jos terve immeinen vaatii puolet toesen ahkeruuvellaan saamasta tuloksesta, niin seon mielestäni väärin. Seon minusta paremminnii jonku asteinen ryöstö.
***
Vuan nämä nykyset vetelehtijät halluuvat ellää taetetta tehten ja haaveilemalla. Se ei syötäväksi ruppia. Siksipä sitä pittee alakaa sitte mölisseen kuinka järijestemässä vikkaa? Hehhee kattosivat peiliin siellä se vika. Jos valittee sen helepon elämän nii turpa tukkoon, poes vaatimukset ilimasta ettuuksista.
***
Tänä aamuna tässon puoleksi vielä untenmailla. Ruutuun tullee tekstijä iliman johonmukasuutta. No, millompa ei? Kuhan ny jottae!


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com