Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 24 Loka 2021, 21:07

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 17 Loka 2019, 07:12 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
MINKKI!
***
Pakkasta ootelen tässon yö nukuttu. Poutapekat on jo pitkään pelotelleet hyisestä ajasta jota talaveksi sanotaa. Ei nukkumista oo häirinny. Kolotus kylläki, vaen sehän on fakta, vanhat luut kitisee - kuivuuttaanko? Sanoppa se!
***
KAURAPUUROSSA joka kaohottu Mustaan aukkoon, siinä asuu totuus ja elämä. Kaurapuurossa kuulevan siemen. Puuronsilmästä katsoo ymmärtävän katse. Hassuna henkailee henkari ja palttoo on unesta tehty. Turkki huokaa minkkien elämän tuskaa ja ketut kanalassa viettää verijuhlaa. Piipertäjä tuhlaa aikaansa turhuuteen - Suuret kellot moikaa kristityn syntejä. Maa rouvvassa makaa ja Saharassa on polttavaa hiekkaa. Ikuinen routa ihmisen sielussa sula ei koskaan. Roskaan hukkuu ihmiskunta enemmin kuin arvaakaan. Muovi on ikuinen ja riekaleet lepattaa ivallista nauruaan. meret lelluu muovijätettä ja kehitys tarttee lisää muovia
***
TYHJIKSI jää pirun konstit ja saatana tuntee täyttymyksen kun köyhä sortuu rikosten teille, mitäs meille! Henki ahtaalla kuollut sielu vaeltaa pimijässä ja toistaa lakkaamatta BÖÖ! Tarkemmin katsottuna se on Lipponen. Kesäkenkää ei talvella parane asetella koipeen. Kylmänvihat katkaiseen hennon oraan.
***
ELÄMÄ ON Zitä yhtä ja samaa. Ei kirkastu päivä ei kumota yö. Paksut pilvet peittää lapsuuden leikkipaikat. Keitän saikat, kyllä lähtee ennen kuin palaa, paitsi jos salaa tekee temput, eikä voi mitään kun luonto ajaa tikanpoikaa puuhun. suuhun joku tunkee varpaat ja jalkasieni on maistuu limanuljaskalta! Autuaita ovat päättömät, sillä he eivät kakkua kaipaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 18 Loka 2019, 06:22 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SÄHKYVÄ...
***
...meinaa olla ilimassa. Saateri - minnoon uatellu että kun seoraava kerta tarttee Forttumija niin seon viherriijää sähkyvä. Sehän on luontoystävällistä ja varmaan kohtellee pään sisuksijaki inhimillisesti. Piäsee historriijaan ejistyksellisinä viherijävalonritarina? Viherijä valo vilikkuu mun meitsi porhaltaa baanalla. Tietenki vihannesta kaenalossa.
***
Vielä tuohon asiaan palatakseni. Vitut se pane kettää totiseksi jos lasti kevennee. Huollet vähennee kun salakku kevennee. Ei tarvii pelätä rosmoja, eikä syväninhvarttija. Rohkijasti vaen rikkaat pistäkkee raha kiertoon, niin saa sitä laatuaekaa itelleen. Raha urakoe sivubisnestä ja voetto mennee Veittiin!
***
Joopa se joo. Rikkaella näöttääki olevan erlaeset metotit noessa jämmäötyshommissa. Ei kae oo sen välijä mistä energijjaa keherää. Töpselista tae tynämosta ja saattaapa se herätevirtaa pukata akustaki. Sepä sama kuhan homma hoetuu ja aevossa on virtaa.
***
Palijohan ne puhhuu että miehillä aevot on munissa, vaen en minnoo kuullu sieltäkaotta sähkösokkeja annettavan.
Sepä ite kuki väpsähtee raeteelleen omijen metotijen kaotta. Mikä passaa mummalle, ei välttämättä aota papparoesta. Kaekkiinhan ei aota mikkää. Ei ees perkele.
***
Ikoneitahan noeta vilisee tuossa näkemisruutussa. En oo alakanu niitä kaevelleen, vielä vähempi maalaeleen, mulla kun on tuo pensseli liijan juluma semmosseen. Tärvväötyy koko ruutu eikä piäse tutkimmaan onko se vastapeluri jo muuttunu posetiivariksi.
***
Tietennii tässä on itekuhi peränpitäjä. Noen sanan laajemmassa merkityksessä. Usseinhan se perä pyssyy ylläällä sen verran ettei joka kantoon kraapase. Jokkuhan ne iskee perrää penkkiin saahakseen vaatimusta liikenteeseen, mutta seon menetelmänä hijas ja siten tuomittava. Meitsi aenaki pittee peräsä omana ilona. Lähinnä pierukonserttia varten. On niin juhulallista soettaa Sipeliusta viärinpäen ja perästä kuuluu. Menihän tuo taas risukkoon? No, siihenhän se joskus päevä paestaa, -


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 19 Loka 2019, 06:22 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PALLAA.
***
Pelastettaan kumminki liekeistä mikä pelastettavissa on... Näen varmitamme että markkinatallous jatkuu ja helepot päevät. Yöt on kyllä rankkoja, mutta eihän yöllä näekkää, etes näläkää.Pimmeys on syvvyyven päällä...
***
Varraoksellahan pittää ottaa nämä meikäläesen lausuulit. Tuuli huulija höplyyttää, niin sanoma on tietenni kuin tuulen tuomaa. Sanomassa oesi toevomisen varraa, vaen eihän se toeve totteuvu. Seon kun lotossa. Seon sattumaa jos yksi saasta ossuu. Niillä osumilla ei saalis kun parantaa juosuvaan. Äkkijä häepyy horisonttiin, kun se meikäläesen meno jää aekomukseksi.
***
Joo kaokana pittää pittää meikäläenen arvaeluhommista. Pelekkää sanomista syntyy, ei ikinä osumaa. Eikä Keno sen kummempi..,Kun asija kerta nuin on? Eihän siitä tuu helevettiijjää jos rastija tukkii sinne sisäpihalle. Tullee pohojjaan reikä ja seoraoksethan on aevan arvaamattomat. Vae haluvvaako kukkaa alakaa arvaammaan. Tolokku tieto se on joka maalimmaa pystyssä pittää.
***
Arvaamattomat asijat valtaa arvottomat ajatukset.. Vuan eiköön tuota säelytystilloo löytyne. Vaekka hauvvattaan arvaokset, niin aena elettään varman päälle. Seon syönti touhuissaki turmijollista jos arvaelee aokaseeko suusa vaeko eikö? Se voe maha alakaa kummasteleen jos ei säännöllisesti saa jaohettavvaa.
***
Kovinhan se tietennii on vaekijjaa ? Vuan eikö tuohon soppeutune. Kun saa kovemman pinnan. Ruokapöyvän tietämillä on tietennii menneillään pyhä rukkoushetki että annettaan raoha ja keskityttään siihen olellisseen. Mikä on olleelista? Siitä voijaan vatuloija jos muistetaan ...-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 20 Loka 2019, 05:59 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
VÄLIJÄHTYNY!
***
TYRMISTYNY huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä. Vain tähissä voi löytää jotain mista mainita. Varsinki Otava pistää siilimään kun kuikkii yläilimoehin. Otavan sakara silimässä karsastaa aluksi. Vaen tottumus tuo helepotusta tuskaan.
***
AENAENEN kiire saa kellot hulluksi. On kai selvää, ettei selvää päätä näy näissä maisemissa. Kai se siellä missä on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Eläkelläisen on lupa juopotella. Glögijä naamaan ja kinkkuva poskeen.
***
KOMIJAT on ovet taivaassa. Pietari vahtaa portilla kuka on kelevollinen kuhunki loppusijotuspaekkaan. Moni pyrkii sinne paremmalle puolelle. Vaekka seon kyllä aevan turhaa. Kaekki tutut on siellä lämpimällä puolelle.
***
TUOSTA ulos siitä sisään siitä mun matkani pitää. Näen syksyllä seon hyvä seki muistaa, ettei mikkää oo itestään selevää. Kaikuvat kellot ja elämänvirralla käy kolea kuolemantuuli. Vain huuli pyöreänä katson miten mahdoton mahtuu olemattomaan.
***
PAJUPILLIT soittaa laulujaan ja särähtäen kitarasta kielet katkeaa. Lääkäri reissu. Sielläki jää kielestä kiinni. Puhelijas lekuri. Jos nuolasee jäestä raotaa niin kieli jääpi kiinni. Ei vienyt kissa kieltä . Nyt suu on lukossa ja turpa tukossa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 21 Loka 2019, 05:56 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SAUNASSA.
***
Kiukaassa palaa ikuinen tuli. Uimahallin keskellä helvetin esikartano. Avoimin mielin ottaa viestejä vastaan kuin lastaan hellii kapulaa ja kansalaiset köyhyyttään marisee. Jo varisee syksyn keltaiset lehdet ja jossain on ikuinen kesä
***
Kokemattoman tulvat hyökyy yli vanhan mantereen ja Kalmankalpea vanha noita loitsuaa. Louhittu seinämä muurina ilolle ja surullinen on laulun loppu.
***
Mikäs hoppu kesä hyljätä ja kokea syksyn vinkuvat viimat, sammuvat kiimat ja martona makaa maa, huolissaan tässä kurjat kohentelee kaulustaan ja Tapiola kantaa tuhkat pesästä.
***
Reissumies nostaa varoituksen sormen, mutta turhaa on potkia tutkijaa munille, jos ei ole rautasaappaat. Eikä onni oota ottajaa vaan onnenmuruset on kivenä kengässä. Jalkorätit aidanseipäät koristaa.
***
Aasinmallinen - outo tuttavuus. Höyhenillä nukutettu. Herrasväkkee, tuskin näkkee metsää puilta , suurilta suilta tukitaan puheenparret ja perunanvarret panee pakkanen - jos saa.
***
Tuskin antaa? Impi kaino ja herttainen. No, jos tämän kerran, mutta vain sen verran että pärjää huomiseen. Ja uuden luomiseen on tuskin aikaa. Tylsä lapio ja Vakuuttaa Tapio sitten palaa aitat ja riihet. Eiku löylyä lissää, palaako nahka?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 22 Loka 2019, 06:13 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
RUSKAA-
***
Loistavia värejä maalaa ruska, oi mikä tuska on nousee pintaan-lisähintaan voi ostaa muuta mukavaa, kuten piinaa ja painajaista. Masokistit hurraa tarjontaa.
***
Sataa ja tuhatta kulkee auto tiellä pölyt saa niellä joka vaeltaa ilman suojakypärää. Kehdossa keinuu eliitin sivistys, kateus ja ahneus kaataa suurenkin talon vain heikon valon näen pimeydessä :
***
Huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä vain tähissa voi löytää jotain mistä mainita. Ainainen kiire saa kellot hulluksi onkai selvää, ettei selvää päätä näissä maisemissa.
***
Kai jossakin on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Huomisella omat tuskat tyydymme siihen!Tosin päästökauppaa voi harjottaa kun panee pierun pussiin.
***
Suutari heiluttaa lestiään eikä lapsilla ole saappaita. Bisnes on etualalla ja vaimo huokaa raskaudenpäiviä. Anna meille... huokaa nälkäinen ja luo katseensa parempiin päiviin.
***
Vuolaina virtaa vapaat joet eikä pato salpaa niiden juoksua. Ihanaa tuoksua levittää ruusu ja huumaa tuoksullaa isotkin nenät. Punatulkku etsii einettä ja ompa vielä yltäkyllin tarjolla ennen kuin syksy saa!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 23 Loka 2019, 06:12 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KOMIJAA
***
Komeat on ovet rahamiehillä. Siitä ulos siitä sisään siitä mun matkani pitää. Kaikuvat kellot ja elämänvirralla käy kolea kuolemantuuli. Vain huuli pyöreänä katson miten mahdoton mahtuu olemattomaan. Ilman vaihetta ei voi vaihtaa. Raha kaihtaa pieniä kukkaroita. Suuret setelit vaatii tilaa! Onko sulla?
***
Tästähän se käönnistyy ja mennee mehtään. Mopo keulii jo. Syksynen hämärä kietoo päällensä hämärän huntua ja kannonkolossa on ahtaus. Suurin silmin silmäilen silmittömässä , korvinkuulumattomassa pimeyksissä. Vettä tulee, mutta minä vaan odotan.
***
Minä odotan nousevaa päivää. Kivenpalaset krassaa kurkkuani ja ilta on vielä nuori, vaikka muori löysi jo vaarin, ei se tilannetta muuta.
***
Paree on silloin - kun nuortea kukkaset on. Lakastuneet vain suututtaa. Kerran nuori aina nuori, valehtelevat siniset huulet ja pää tutisten nakataan taas tabu.
***
Kantokyky näyttää heikolta selkä notkolla ja pidädyskyky alentunut. Taakka painaa, kunnes on vainaa, otetaan lainaa jos oma ei riitä, kuitenkin kiitä mitä sait ja liitä iltarukoukseen pyyntö paremmasta. Iltarusko kaiken pahan poistaa-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 24 Loka 2019, 06:10 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
MIELEN PÄÄLLÄ.
***
Menneet päivät horisontissa, tulevaisuus taattu. Maattu on jalat kippurassa. Unessa nähty, hän tulee ja muuttaa kaiken. Hallelujaa huutaa yleisö ja lujaa juoksee pyhähenki mätikössä. Takaa-ajajat kintereillä eksyvät jäliltä!
***
Taivaassa tarjoukset lopussa. Lapsilla itku. Tarjoillaan vaan olematonta. Uskoo ken voi Toivo ei toivoaan menetä. Usko ei uskoaan tuhlaa ja Hiljalla on suu solmussa.
***
Pitkä matka on menneisyyteen, tuleva tarjolla. Ota siitä älä nirsoile. On se syöpä säästävälläkin. Ruoste raiskaa eikä polliisi koipiaan notkistele. Puujaloilla parempiin päiviin...
***
Huojuvat hongat humisee ja tikka naputtaa tahtia. Ajanhammas nakertaa kovaa puuta. Suuria puita mätkähtelee nurin ja kuriton sukupolvi on kadotettu voima. Paluuta ei näy!
***
Tuskaisin silmin katsoo äiti lapsensa kärsimysta. Tabu on lopussa ja rahatkin. Vierotusoire valtaa koko kehon. Tuskien taival kulkee ympyrää, Päämäärä on saavuttamatta. Kuolema korjaa rikotun elämän.
***
Jääkukat nousee kylmänkourasta. Pitkijä pellavia huutelee unohdettu kansa. Vuoret väistyy ja kukkujlat horjuum mutta yksi on joka pysyy...Tietää kun kysyy!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 25 Loka 2019, 06:02 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LASKUJA.
***
Kiire kintuissa Liukumäki vie alaspäin ja antaa pitkät. ..... Lyhyet jalat vaatii pitkän selän - eikä selänpäässä sanottavaa. Paitti häntäluussa tuntuu kaamea kipu.
***
Menikö kesken vae hajosiko kelekka? Ratissa klappia ja riemunkirjavat alushousut vilkuttaa hyvästiä. Pahaskukoon Herran enkelit ja tahtokoon rauhaa. sillä sanottu on : Niin kauan kuin viinaa riittää on janosi siunaus?
***
Mitäkö se siihen sattuu? No pääasia että ossuu ja riittää Kossuu jos sattuu jano yllättään. Jos ei riitä ollaan ilman eikä Hilman tarvitse puuttua puheenparteen.
***
Rannikot raikaa ja kalliot kaikaa. Runoratsuilla siipisato ja tuotanto kato. Voi olla että laskusuhtanteessa laskuja riittää, siihen voi liittää rukouksen taivaisiin.
***
Armo olkoon ja kaaos tulkoon. Olkoon pimeys ja valkeus toisilleen tutut. Pimeys antaa päivälle kättä. Päivä lyö ja koittaa yö. Suurilla saappailla tulee komijat jäljet. Pienet vie tuulonen - tuskin tuo takaisin - kukapa tietää.
***
Veikaten voitat jos et pane arvaten. Suuri potti antaa mahdollissuuven. Vain muutama rasti ja seon siinä - jos on. Tai voe seolla R-kitskalla. Sinusta kiinni. Vain 7 rastia oikijassa paikassa oikijalla kierroksella. Se on siinä.
***
Tumma perjantaiaamu. Veen kolot mättäitä täynnä. Pelastukoon ken voi! Märkäpaita ei lämmitä.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 26 Loka 2019, 06:22 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TALVIAIKA.
***
Talviajan raskas taakka painaa ikeenä hartijoita. Kellot liikehtii rauhattomina, eivätkä löyvvä paikkaansa. Mutta ei välitetä, eihän Villekään. Tiukka mutru ...ja etiäpäen. Tuskin muista jälkeen jäin?
***
Sanat omiksi ja välit vieraalle.Muistiluu koirille ja lihat sankoon. Kyllä se joku kyttyrät korjaa jos vikaa löytyy ja antaa armon käydä oikeudesta.
***
Pahimmillaan verukkeet lakkaa lepattamasta ja onnistunut läpikäynti vie harmaan kiven sisälle, jossa ei ulospääsyä ole. Mä orjas oon ja orjaksesi jään, jos ensinkään näkyy valoa pimeydessä.
***
Tilikirja täynnä ja eurot pyörii. Kiinni ei saa! Tilaanko taksin vain ollaanko kaksin ja Piru kolmantena pyöränä joka on vailla housuja. Laskuja nousuja. Huoku loppunut ja pilven päällä henki kulkee.
***
Televerkot heitetty joissa rimpuilee iso kala . Päivä vedetty maalle ja vasta silmät näkyy. Pietarin kalansaalis antaa leipää kansalle joka vaeltaa eksyksissä.
***
Kompassit hukassa ja onni oikein ja naiset nurin kumottuna veneet selässä ja puukko lahkeessa. koura puntarissa. Luoja armahtakoon pahantekijät jotka eivät tiedä mitä tekevät.
***
Vielä se kosto kourii ja rutto rupijaa. Ketunhäntä kainalossa kirmaa naapurin täti. Setä vei kuteet ja mirri naukuu kylmissään. Naapurissa meininki menoillaa ja balalaikat soi ja voi sitä joka väärin soittaa!-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 27 Loka 2019, 07:10 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
AJANMERKIT.
***
Punakynällä aika merkkaa olinpaiikoja. Siirtyäkkö vai ei, kas siinäpä kysymys?Jos ny tämän kerran. Liikkua pitää sanoo tohtori. Muuttumattomat on muistot menneessä. Asia päivitetty ajankohtaan sopivaksi. Merkinnät kaikki +-puolella
Ei muistiluussa merkintöjä puutteista. Mikähän se lienee ollut. Kertaus on opintojen äiti, joten saisiko toiston?
***
Ei tule tolokkua nytten saunomisesta. Sauna palaa ja palokunta kaukana. Mistä apu palaneisiin toiveisiin ja kompassi ei näytä kuin väärää suuntaa. Nakit kiukaalla palaneet. Huomenna nälkä vieraana.
***
Ei ihmisparka täällä asuinsijaa saa. Täytyy olla rahaa tai rikas suku. Linnanjuhliin kallis puku, että köyhät näkee, että on millä mällätä.
***
Hetki heijahti ja tinki on kärsitty. Ilottu onnenpäivistä ja siitä kun oli naapurissa häät. Akalla sitäkin nakattiin, vaikka ei se oo häävi itekkään.
***
Miehen silmissä katkerat varjot ja sylki tuo suuhun sanoja. Sammakoilla vapaapäivä eikä konnaa työt rasita eikä väännä selkäpitä kumaraan. Hyvä niin! Siitä se kummenee!
***
Kurssia pukkaa että osaisi näitä kulttuurin monitasoisia tasoja lohduttaa.Tämä on tätä. Eikä se tästä parane, hyvä jos vähän kummenee.Hyvää TALVIAIKKAA!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 28 Loka 2019, 07:22 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
VÄREJÄ.
***
Naama punasena huutaa sokijareeta ihimisen pahhuutta. Viherijä veri virtaa kuohuen mustaan sieluun. Mustat jalat päästää nokija valakoseen lummeen..Hiilikummut kasvaa saastevuoriksi ja saastepilivet pimentää aurinkon- Tuulimyllyt hämmentää köyhan arlipäevää, eivätkä he tiijä kuinka olla. Aurinko paistaa risukasaan sieltä löytyyy Pelastava Enkeli.
***
Kyllä nöyrästi siinä kovempiki sälli pyöräöttäs takkija ja kasvonsa loes ylös taevaaseen. Huutajen syntijään anteeksi ja moettiin ihtijään kelevottomaksi kulukijaksi.
***
Saattaspa siinä Lusifeerustaki moettija ja piruva! Hyvässä lykyssä siinä voesi viesti mennä perille ja käyvä hyvästi. Tae pahassa lykyssä - niinku Lootin akalle!
***
Vieläkö se yhestoestahetki lienee käötössä vae joko sen trektiivit kieltää. Jos - niin seon äkkijä tievossa tuleva sijotuspaekka.Eikä siellä vilu kappase. Löylyvä piisaa.
***
Tokihan sitä on oltu kuumis paikos. Sitähän oltiin Syvärillä ja Kollaalla. Ja palavisaona oli kamalan kuuma. Että kun sattu oekija keskitys niin Isämeitäähän me poijat lakrateltiin, ja niin pelastus tuli. Eli ohi meni!
***
Että heitetäämpä se joutava uhuaminen ja noyrrytään! Ollaan jottae opittu. Vaekka ei niin neroja ollakkaa. Kerratahan niitä pitäs - kertaos on opintojen äeti.
***
Vae eikae tässä. Huumoririkasta päevää itekullekki säävylle. Seon vaen hurraos kun tämäki päevä on taputeltu. Mutta eessäpäen on pitkä päevijen jono. Kuitenkin yksi otetaan kerrallaan. Eikä muutenkaa tuu ahanehtia. Mihin tässä kiirettä? Moe!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 29 Loka 2019, 07:16 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KARVASTA.
***
Raskaasti painuvat silmäluomet! Kuusen alla on kolo jossa voi unohtaa eilisen ja elää tätä pivää. Ei huolen häivää näy kiven sisässä. Paitsi kiviseinä vain kahella kantilla. Muut on puuta ja lasia.
***
Auton vaihteet on loikkarilla ja päässä humiseet syysmyrsky. Tuntematon koettaa taistella tuulta vastaan, vaan ainoastaan saa aikaan sanomista. Sanomista luen sateisten päivien summan.
***
Karvasta on karpalohillo. Karvat kraapii limakalvot verille. Synti rehoittaa tehden heikoksi. Rukouksen voimin pääsee perille. Autuaita ovat perillepäässeet, sillä he voivat palata. Sokeri puuttuu, karvoja liikaa. Ei ole piikaa joka ei nöyränä kulje.
***
Maksa kärsii kohtuuttomat nautinnot. Asian mutkistuessa piirut kohallaan. Vakosamettia vakoon, ja lakoon menevät kaurat ja kurkiaurat kyntää päivien laajaa ulappaa. Laiva aalloilla antaa vihjeen elämästä ja emännät veisaa hartaana- jospa saisin kerran viel.........
***
Hiiriä vasemmalla ja oikeassa onnenlehti. Puukontuppeja sataa tupettomille puukoille. Pannussa pontikkaa ja huominen selällään. Ahneella paskanen loppu. Mikä hoppu hänenkään? Kirjavat on kintaat Lapinmiehellä ja putelissa on piimänjuuri.
***
Suuret on saapaat suurmiehellä. Ne tallaa alleen pienet onnettomat. Lokakuun loska kastelee suuret saappaat ja taas roiskuu kun rapataan.
Laastia tarttee muurari, mutta sen vei syksy.Hampparilla linnassa loisto-olot. Töllö ja kaikki, Sinolia vain puuttuu!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 30 Loka 2019, 07:08 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
ETTEENPÄEN.
***
Komijata puoltaviikkuva taas jokkaeselle. Vaekka tennari tökkii ja kalossi lipsuu, niin etijäpäen sitä mennä könytään päevä kerrallaan. Näenä synkkinä syksynpäevinä se monella tahtoo hymyki hyytyvä, paenuven jopa ihan masennuksenpuolelle.
***
Se kumminki on asenne kysymys.Porskuttellee etteenpäen pahemmin murheita päällesä kerräämättä. Joellakihan seon ilimijömäenen kyky kerätä koko maaliman murheet hartijoelleen. Siihen vielä sekottuu käsittämätön tyytymättömyys ja katteuvenpiru näkertaa kannikasta.Eipä ihme jos taevallus on rankkaa ja raskasta. Huumorija kehhiin tai aiankin huumorimieltä. Kukapa tässä vitsejä alakaa vilijelemmään.
***
Nämä paskalehet vielä antaa lisäpontta katkeruuteen kun julukasee suurin otsakein kuinka ketäki on verotettu. Perkele! Sehän on peräti mahtavaa, että meillä on näetä veronmaksajia, että rattaat pyssyy pyörimässä ja tämmönen siipeilijäsakkiki pyssyy porukassa mukana. Mun järkeen ei mahu mikä niitä kajehtijoita rassaa. Jos joku on lukenu tae on muuten viksu että on edennyt korkeille palkoille`? Siihenhän on valta jokkaisella. Jokaisella on se aikansa, mutta moni on niin laiska ja asennevammanen, että missaa maholisuutesa. Se on kovan työn takana ja ällijäkin pittää olla, että pääsee rahakkaaseen hommaan.
***
Tuollaiset satojatuhansia, miljoonia veroja maksavat on onni ja siunaus yhteiskunnan kannalta kattoen. Jos ei heitä olisi niin täällä ruohonjuuressa olisi tukalaa. Lisäksi varakkaat pitää teollisuuven rattaat pyörimässä. Heilä on varaa kuluttaa - antaa enerkijaa hyvinvoinnin rattaisiin, sillä jokainen ostos on vitamiinipistos yhteiskunnan verenkiertoon.Tämmönen eläkelläenen ei palijo muuta voe avittaa kun syömällä raskaasti.
***
Ruuvassa se ALV kuitenkin on pisara veromeressä-
Jos ei olisi tuotteen ostajia, ei olisi myöskään tuotantoa! - ei työtä. Ketäpä se eniten kaapaseisi jos hyvinvointi loppuisi? Tietysti meitä tulonsiirtojenvarassa kompuroivia. Meitä kun on kohta yhtä paljon kuin työssä olevia. Se on kohta mahdoton yhtälö että se kunnolla toemiin. Ollaan siis hyvillään ettäon noita palijotienaavia. Ne meijät luuserit elättää


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 31 Loka 2019, 07:09 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HEPULI.
***
Monet miehet juhlii tässä viikonvaihteessa. Onpa taivaassa tarjolla. Syntiset saatanat juhlii viimeistä päivää, eikä sille loppua näy. Hyvin käy, jos ei mene huonosti. Papinkaapu peittää syntisen äijän. Halleluijjaa!
***
SEINÄT levällään ja katto korkealla. Avara luonto ryntää sisään. Suurin kourin kouristelee kohtalo. Jäljellä vaan kalpea muisto ja puisto on roskaa täynnä. Hiljaa hiipuu liekit nuotion ja elämänkoulussa annettiin reput.
***
HEPUTei tajua elämän kalleutta. Inflaatio syö ja pultsari juo, mutta viisas odottaa päivää nousevaa. Aurinko laskee länteen ja punaiset sukat pilkistää mustien sisästä. Ei ole Rauhaa ei ole Hilmaa, kuulevin korvin jokainen huomaa milloin pamahtaa. Ampu tulee huutaa joku hädissään ja kuolema noutaa saalistaan ja pirulla on riemu suuri.
***
MUKANA kulkee suuri reppu jos heppu muistaa ottaa taakan hartioille. Muistosi on mulle kallis ja sekin velaksi. Lasku vielä lankeaa. Se näkee jolla näkimet. Silmään kustu ei näe nimittäin, onko arki vai juhla.
***
UNTA palloon ja pallo ulos. Mikä on tulos jos yhtentyy kaksi. Matikan suoralinja liian vaikea. Menee ne siemenperunat keväällä. Syksyllä uusi tilanne. Uutta pottua pöytään ja eiku syömään.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com