Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 24 Loka 2021, 01:47

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 01 Marras 2019, 07:23 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PYHIÄ.
***Vaikka kohta onkin pyhien pyhäpäivä niin tuskin kukaan estää vatuloimasta joutavia? Otetaan renosti ja katellaan mitä siellä ajatusvaraston peräkamarissa löytyy. Ihan sieltä pohojalta
***
JOS on pankissa lainaa nii kohta on vainaa jos ei lainaa maksa, mutta kun maksa on heikko ja liha on vahva niin lihakeittova mieluummin. Maksaa se maksaki ja lisukkeet. Ruoka on aina hintansa väärti. Sanovat että viinaki, mutta enpä mee niin takkuuseen. Varsinki ne ekaryypit on pahaa, sitte mennee mukkiin, kun kallistaa.
***
KALLISTAHAN se on viina ryypiskellä nuin vaen ilimanaekojaan. Seon äkkijä satasella lähtö jos alakaa töekseen juopotella, mutta niin monelle viina on arkijuoma. Sannoopa ne sen joellekki koetuvan himoksi. Perkuuti täötyy kae siinä olla joku geenivirhe jos ei pysty kätesä liikettä hallitteen. Kukkaahan ei tuu viinaa kaatamaan sun suuhun. Seon oma käsi joka sen liikkeen tekkee!
***
SITTE kun on aekasa sitä liikettä teheny pullo kourassa niin on itestään selevää, että kuinka käö jos putellinkylessä lukkee ALKO- Sitte on jo pahempi tilanne jos putellissa lukkee LAKKAA. Jos lakkaa niin OK. mutta joskippaa käjestä suuhun seon lopun alakua - tae muuta alamäkijä. Maat on männy talot on menny ja kaek on menny. Kurkusta alas ja ei oo teheny tiukkaakkaa, varsinki jos siipiveikkoja on ollu avustajana prosessissa ja niitähän on!
***
VIINA on viisasten juoma, sanovat. Kumminki voi sen ryypyn ottaa tollompiki kuhan ei ime niin kauaa kuin pullossa riittää. Seon äkkijä hummeeti sekasi ja tajukankaalla, kuset ja paskat housussa. Pitäs aatella ensin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 02 Marras 2019, 07:16 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LYSTIÄ!
***
LYHYT on matka jos lentsikalla lentää. Onko niin että jokkaesella . Eppäelen! Jalakapatikassa köyhät käö. Vae oma hulikupperiko? No, käö se sekkii jos bensaa on, mutta tuskin kylässa? Ei mahu vispilä ovesta. Huimat on visijot ihimiskunnalla. Mielikuvitus ei riitä käsittään mitä kaekkija vempeleitä tehhään ja niitä on jokkaesen saatava. Jos on sitä kahisevvaa tae hyvä luotto. Vae onko jokkaenen oekeutettu?
***
ROPOTTItekniikkahan se aenaki mennenee huimasti etteenpäen, voehan se perruuttaakki vaen siitäpä ei ollut kysymys. Oli tarkotus tehä pikamieliuvittelumatka vuosisaan päähän etteenpäen.
***
JOKKAENEN voe saaha kalapijan aavistuksen tulevasta kun kääntää naamasa taakse päen kattomaan vuosisajan taakse. Mitä sillon oli? Seoli vihtasavirikon aekaa. Ei ollu juuri sähköjäkkää, aenakaa maaseuvulla. Päre pihissä lepatti hoelahtelevaa valuva. Eijollu töllöjä ei ratijoeta. Sitäki enempi vilua saeraotta ja näläkää. Elämä kumminki kuluki sammaan tahtiin - päevä kerrallaan.
***
NIITÄKI huimija on jokka kaepaavat noeta pirunaekoja.Kun tekniikka ja teollisuus alako kehittyä sovan jäläkeen on kehitys ollu aevan ällistyttävä.
Ny on jopa pikkulapsilla kännykkä kapalonmutkassa ja herkkupöperöt tehhään hygijeenisesti suurissa tehtaessa. On laskettu ravinteet ja vitamiinit tarkasti jetsulleen ja kakara kasvaa hyvin terveenä.
***
TOESTA se oli sovan jäläkeen. Riisitaotisija vekkuleita joella alakaa nyt paekat yhä pahemmin rempata. Nyt puoliväkisin pijetään letkujen avulla hengissä ja huokaellaan terveyvenhuollon kalleutta. Vuosikaosija käännellään vihanneksena kallis palakkasilla hoetajilla jo vain siinä hintaa kertyy!
***
KATTOJAHAN ne värkkää nykyvään joka asijaan. Pitäskö ihimisen elämäänki värkätä katto. Oesko pyörijä sata kohillaan? Sitte vaen nuija nukutus? Riihen taa ja kulalla ohtaan. TÄH?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 03 Marras 2019, 07:04 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HOUSUT
***
PIMIJÄÄ pyhäaamua. Valtakunnassa kaekki hyvin. Pörsit ei oo romahtamassa eikä systeemit kaatumassa. Yönyli on päästy pienin vaurion. Ja kahvitkin keitelty ja puurot lapijoetu hukkaputkeen. Kaekki siis tolokusti ja voemme luua katseen oleeliseen.
***
DEMENTIJA seon paha taoti. Sitä saattaa kavota iteltäänki. Tietysti se muistilevyllä on merkintä kuka on ja mistä tullee tae mihin mennee, vaen kun ei saa tietuva irti. Sanotaan että tieto tuskaa lissää, vaen jos tieto loppuu kokonaan sese vasta tuskanen paekka on.Toevon mukkaan välttyy moiselta!
***
EIPÄKAE se haettaa jos ei paa haettaan. Parempi seon olla pihalla niin kohtuuvella sitä pärijää kun on punaset housut. näkkyy kaevolta kottiin.
Kattokaa taevasten lintuja...Niillei oo punasija housuja, eikä hätäpäevää. Kuura-aamuja tähän aekaan voe olla, mutta eipä hätää! Kun on siivet ja tieto tallella, niin ei kun etelään. Passit ja viisumit valamiina. Tae eipä noeta kukkaa kysele. On se linnulla heleppo?
***
LIPSAHTI avaran luonnon puolelle. Siellä niitä vaen ihimeitä riittää. Ei se niin tapataattu oo immeisen etevyys. Joku kaonispäevä elläemet tekkee vallankummouksen. Lieneväkkö kuinka kostonhalusija? Aenaki aehetta on?
***
RAAKAA seon ollu immeisen taevallus. Hevonen se lienee saanu eniten kärsijä ihimisen raakuuvesta. Ja meleko tappomeininkijä se lienee nykysinki - tuo ravitouhu varsinki. Mitä tapahtuukaa sitte piilossa, että saahaan elukka nöyräksi ja pelon alle, voe vaen kuvitella.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 04 Marras 2019, 07:13 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LOTTUVA.
***
PITI taas asijastatehen ruveta kattelemmaan josko sitä jottae ajatuksentynkää valluu sormenpäehin. Mihinkää maalimanparannukseen ei oo tarkotus rynnätä vaen ajankuluksi kattelen onko mieleen jääny mittäää merkillepantavaa.
***
LOTOSSA ne pyörii suuret rahat. Porukalla kerräellää milijoonapotteja jollekki muulle. Elekää naurattako, että se mulle tae sulle sattus. Neon eri yksilöt ja Hannu Hanhet joella on onni ja viuhkat. Meille on annettu vaen se maksajan rooli. Muutaman eoron "voitot" on vaan syöttövettä huiman myllyyn. Onneksi se on vapaaehtosta! Jos pelitauviksi rupijaa niin siihen ei lääkettä löyvvy!
***
SITTEN kun lisätään pottiin pari millii niin sitten muka kannattaa pyytää vaekka ei saakkaan. Vaekka takkuu varmasti tietää ettei saa. Potin suuretessa kiima yltyy ja satanen on paperija kun pyyvetään sitä isua jytkyä. Vaekka saatana kuinka oekijat numerot laettaa niin kelemit arpovat väärin...
***
VOETTAMATON lottuaja yltyy raevoosa, että ei ennään koskaa. Arvonnassa on selevästi vilunkija. Herrat käärii jollaki konstilla rahat itelleen. Monenlaesta teorijjaa ja visijuva rahasa menettäny kehittää mielessään kunnes hukuttaa pettymyksensä kossupulloon. Kalliit on jättipotin lunnaat. Vitutuksen saa vaen palakaksi.
***
VAEN elä se mittää. Tuskin viikko ehtii puolivälliin kun Lottuaja on henkijä täönnä laatimassa varmaa rivijä josta ei iso kala ui ohi. Nerokas verko on viritetty. Siitä ei voi kieroinkaan arpakonneen pyörittäjä ohi ajaa. Mitä jos muutama satanen meni, seon pientä milijoonijen rinnalla.
***
KOETTAA lauantaeilta kupongit vapisevissa kourissa haalautuu himo Lottuaja töllön ääreen. Saata - vielä maenoksiaja. Saa.... Saamerin ketkulat kun hyvä systeemi piti tuhota. Maenosten aekana voe värkätä mitä vaen pallojen kanssa. Viimmenki - mitä? Ei pellaa vehkeet! Johan se arvasi.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 05 Marras 2019, 07:04 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
LISIÄ.
***
SEON SILLEEN, että kun taakkaan tulee painolisäystä. Jo yksi korsi voe katkasta kamelilta selän. Sei mee niin ku sillä entisellä miehellä joka halakoja rekkeen lastas. Ahaneos voetti: Jos tuon jaksat jaksat vielä tämänki, ukko mutisi kunnes kuorma oli niin mahtava ettei enempää millää mahtunu. Eihän se kuorma mihinkään liikkunut. Hevosen hakkaamiseksihan homma meni. Mutta jos taakka on liian painava se on raja jossakin.
***
LIIAN suuri kuorma musertaa alleen, eikä murhekaan oo mukavaa kantaa.
Ei ainakaan yksin. Taakkaa jakaen homma helpottuu ja matka jatkuu kohti taivaanrantaa. Harvalle nykysin sattuu löytyyn semmonen elämäntoveri joka avittaa pahassa paekassa. Puukkuva kylykeen ja ajetaan heikompi osapuoli mäkkeen.
***
KOVAKSI on menny meininki. Ihimisen alhaesimmat käöttäötymismallit on vallassa. Katteos kaona ja pahansuopasuus pyrkivät näköjään nousemaan pintaan. Kun lukkee viikonvaehteen avviiseja niin sitä viinan kanssa tehtyjä pölijyyksijä, ryöstöjä ja raeskaoksija. Ei se arempi immeinen tohi hämäräaekaan palijo mökistään kurkkija. Huonolla tuurilla seon viimenen reissu. Toki niinkae seon ollu aena, siitä vaen eijoo huuveltu.
***
Vaen ei kun ettenpäen! Mummo aokoo tietä - tiijättä se joka lumessa tarpoo. Ylämummo taas kattelee hyväksyven kun perinteet on hyvässä kurssissa! Huomenna taas oon päevä uus Nähellään!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 06 Marras 2019, 07:54 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
MIELIKUVVAA.
***
Kylymästi se jo puhaltaa. Parasta kun yrittellee ny lievennellä tuuletustaan. Vuan olj taannoen semmonen pyörremyrsky että män kummoon kovalla työllä rakennettu eilinen. Ny vielä yrittää puistattaa..
***
Ei mee putkeen, niin ku putkimiehellä. Millon osunee kohilleen vae eikö ikkää! Jengat vääränkätiset ja putki eri kokkoo! Se kyrsii...
***
Vae kuvitteluksi ne männöö hommelit. Ei sitä saa ennää mittää käjenkuvvaa aekaseksi. Mielikuvissahan voe rakennella hyvinki komijoeta tuulentupija ja pilivilinnoja. Sitäpä on tervehittävä kiitollisuuvella ja suurella paatoksella.
***
Kyllähän jokkaenen tietää mistä piika pissii. Joten eipä ihime jos moni on alakanna julistaa hyvvää sanomaa kuvin ja sakramentein. Voetto seon pieniki voetto. Seon sentistä lähettävä millijä rakentaan ja kokuvammaan.
***
Meinaamisseenhan se eläkelläesellä melekeen kaekki käö. Meinaa millon mitäki ja toesinaan tätäki, vaen siihenpä se jää. Nämä jo tietää turhan turhaksi. Turhuuksijen turhuus ja silleen! Mitä siihen lisätään on pahasta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 07 Marras 2019, 07:46 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
PERSUTTAAKO?
***
Seon ikävä taoti joka kaventaa näkökykyä ja ahistaa yksisilimäseksi. Silmä näkkee vaen mustaa ja lahajattomat vaepuu valheellisseen hurmijjoon. Suu puhhuu perättömijä ja väkivalta kasvaa mielen turnipsimaalla. Kohtasiko teksti tajunnan puutarhaa?
***
Ihanko joku tosissaan puhhuu jo Jouluostoksista? - tana minä sitä en korvaa lotkaota moeselle menolle. Leipäkyrsää naamarriin, siinon jouluaterriaa nokko. Ei oo Joulu jyrsimässä lompakolla. Se on vain niillä jolla lompsa pullottaa... Pullot on palautettu!
***
Vaen ratsut ja satulat hukassa. Jos silimään sattuu on lääkäri lähellä. Pahasilimä kattoo aijanravosta pahat mielessä. Myrskyn silmässä vanha navetta eikä kunnolla ole väliä... Mausteen kanssa kelpaa. Jos joku kummastellee: Mitä se nyt? Vastaan: - puhe on kiertoilimasu pirun puuhille!
***
Jaa - eikä ennää tule? Sillon ei palijo menekkää. Taseet on tasaset ja nollapeli kulkee ja sulkee turhuuven- markkinat ja toripäivät.
***
Tasapaeno säelyy jos ei horju. Vaen sitte ei nyhyjästä tyhyjästä ettei potkase tyhyjää. Matkamiehelle evväät mukaan, eikä niitä häneltä oteta poes, vaekka voes olla ratkasuna hyvinnii kannattava ajatus. Kantokyky on kuitenkin mitätön. Kantolupa peruttu, eikä vetämällä matka jatku... Eihän satunnainen lukija hermostu, vaikka joskus vilahtaa ilimanaekusiin. Semmosta on polokka pakkasella.Tänään persua pukkaa ja jöötiä!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 08 Marras 2019, 07:02 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
MASENTAAKO?
***
SEHÄN on monella näen syksyllä meleko vaekijjaa. Syysmasennusta pukkaa ja muuta hatutusta. Mikkää eijoo mittää eikä mikkää tunnu miltää - sanovat!
***
OEKIJALLA asenteella kaekki on oekeenki selevää ja heleppuva. Vanne ei päätä purista eikä villitkää ajatukset tarvii lisätillaa. Sitä vaen pittää soppeutua olevaan. Turhija ei pijä surra. Joka asijalla on se perempikin puoli.
***
TÄMÄ hektinen aeka on nostanut immeisen alhaeset mielenliikkeet pintaan. Katteus ja pahansuopaesuus tekkee rummaa jäläkijä ihimis suhteissa. Kaekki vieras ja uusi on perkeleestä. Vanha totuttu on muka turvallista kaikki kehitys tuomitaan. Tollasta kun miettii siinä kypsyy sitkijäki liha ja viha valtaa miehen ja naesella karkaa naoru.
****
SUUNI lämpimiksi tässä tuli poristuva. Jos oot eri mieltä niin pistä hanttiin, Oesi mukava vatuloija, ei silti että se maalimaa muuttas. Neon viisaammat aevot jotka kehityksen kelekkaa kääntää. Seon taas eri asija kääntääkö pomot kelekan vika suuntaan ja törmäys mennee päen kallijota.Siinäpähän lie vallassaan.
***
SEON sarka kynnetty, mutta monta on vielä raevattava kasvule. Luomuna toki koitan sannaa viljellä. Myrkyt ei kuulu valikkoon joten voi kasvaa rikkaakin! Haitanneeko?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 09 Marras 2019, 08:18 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KAEKKIJA SITÄ.
***
Hyvät satunnaiset lukijat. Elekää hermostua jos jutut ei aina oorninkissaan. Lauantaita rauta repii. Pienen horrostelun jäläkeen pääsee naputtelemaan niitä jos näetäki joskus siitä välistäki. Tuntee olosa ihan tarpeelliseksi kun ei kalliit vehkeet joutavana seiso. Oesihan se kamalaa jos kone oesi vaen pankkiasijoentia varten. Ja koristeena.
***
TIETYSTIHÄN sitä monesti munnaa ihtesä joskus tarkotuksella joskus tahattomasti. Noo, eipä sitä syvän sure mitä ei korva kuule. Saa laettaa häppeilemättä eholle. Sev verran noeta savolaesjuurija, että sen vastuun tekstistä voe tyrkätä lukijalle,
***
TOKIHAN mielellään sitä oesi, mutta kun ei kaekistellen tiijä ollakko vaeko eikö olla. Vaen kun tarkemmin miettii niin hankalapa sitä on olla olematta jos on. Aenaki sen aekasa.
***
SEHÄN on monella näen syksyllä meleko vaekijjaa. Syysmasennusta pukkaa ja muuta hatutusta. Mikkää eijoo mittää eikä mikkää tunnu miltää - sanovat!
***
OEKIJALLA asenteella kaekki on oekeenki selevää ja heleppuva. Vanne ei päätä purista eikä villitkää ajatukset tarvii lisätillaa. Sitä vaen pittää soppeutua olevaan. Turhija ei pijä surra. Joka asijalla on se perempikin puoli.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 09 Marras 2019, 16:42 
Poissa

Liittynyt: 17 Huhti 2003, 08:57
Viestit: 2824
Sisätilloess kun pyssyy niin ei peäse pipokaa kiristämmään, siis jos pärjejää iliman pippoa

_________________
Luokkasen Heikki se on joka ihtesä tässä häpäsöö, vaen sillätöenhän minä oon ollu jos kuinka kauvvvan...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 10 Marras 2019, 07:34 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TÅHTEITÄ.
***
RUMISTEN kaatuu kirkot ja kappelit. Ruoste syö ja herrat raiskaa kaikki halukkaat. Suuressa kiimassa he antautuvat yljälle, jonka toimitus on nopija ja tehokas.Hiljentykäämme!!
Herra anto herra otti aota ei vastaan vängätä.
***
Oi sinä leskijen apu ja vanahojenpiikojen viimenen mahollisuus. Olkoon autuus ja ylistys päälläsi ja kasvakoon Sinun tehokkuus , että voisit tehtäväsi suorittaa ijankaikkisesti. Amen. Ja tämä on tosi.
***
Selevee pässinlihhoo imasin tuassii kitusiin. Saateri kun teki Eetuva!. Hyvä niin - ei tottuus unohu, eikä valleesta jouvvu kiini. Kuten tunnettua valleella on lyhyvet jälet - parikolome askelta! Kesällä ei näy niitäkää...
***
Viissaushan se assuu näessä sivvuissa, mutta seon niin ovelasti piilotettu, että pittää olla kiero ja vittumaenen luonne jotta älyvvää.
***
Silti se ei saa estää pohtimasta ja tarkoen lukemasta, mitä on tarkotettu. Ahhaa-elämyksijä voeki sitte löytyvä vähän päästä. Etsikää niin teille annetaan.
***
Pilikunnussijoeta varten minnoon koettanu varistella pilikkuja sinne ja tänne. Saavatpahan himmoosa nusasta. Ja oon jättäny kirijaemija poekkee, ei oo liian viimesteltyvä. Ne kun oppineet toetottaa että lukijalle ei saa antaa liian valamista. Vaekka kuinka yrittää tehä tavallista niin riimaa pukkaa. Haetanneeko tuo?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 11 Marras 2019, 07:00 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
TALAVI
***
Viikko viikolta pimijämpää ja märempää. Jossahi siellä varijojen sejassa hiippaelee tyyppejä joella on paha mielessä. Kokonaesuus pimijä ja synkkä. Seon sitä aekaa.
***
Joellaki on mielessä tehä ilikeöttä, särkijä ja sotkia, jopa tuikata tuli jonku herkästi syttyvän alle. Sitte aekaansaannostaan hurmijossa iloita. -kele.
***
Astetta pahemmat aekeet on sillä joka kalu kovana ettii sopivaa uhuria, heikompaasa jolle voe tehä mitä haluvaa. Surkijjaa sakkia!
***
Sitte on sellasija jokka joku ase . teräase tae paokkuva taskussa mielessään viha kaikkia, kaikkea kohtaan. Joillakin se on suunniteltua ja tarkotuksellista, jotka ovat hyvin pahoja immeisiä. Osa on sairaita ja huumeiden vaikutuksestakin on monella kontrolli kateissa.
***
Syyspimeys on myös rosvojen kulta aikaa. Moni kaara saa vereksen kuskin.On ne rosvot eteviä kun ne saa pelin kulukemaan riippumatta käötön estimistä ja monista lukkoista.
***
Kai niitä rosvoja on aena ollu ja aina tulee olemaan. Sanotaan, että tilasuus tekee varkaan. Pitää olla todella jämäkkä luonne jos tulee riskitön mahdollisuus... On melko varmaa, että että onnistuneita kupruja tehdään hyvin paljon. Rahat kääritään taskuun ja koira ei perään hauku. Rikos on siis kannattanut!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 12 Marras 2019, 07:29 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
HÖTTYÄ!
***
Että immeisellä pittää olla unelmija. Hetihän mulla suoranaenen hätä päälle kaatu, että mistä tässä semmosia yht äkkiä nappaa?Oma aevo ei tuota semmosta eikä rahhaakaa oo sijottaa sellaseen.
***
Perkiisi, epätoevoessani vilahti jo että Temariksiko pittää alakaa. Eikö sillä Jutalla aekanaan ollu se unelmapaja? Aattelin sitte että ennen saakuti elän arkielämätä ennen ku alan hourimaan kehenostitehtyjä unelmija.
***
Sitte kelasin muitahi mahollisuuksia. Olenhan lukenu vaekka millasta ehotusta immeisen onnen saavuttamiseksi. Mielessä vilahti että jos vaehettaa akkaa nuorempaan. Sehän tyssäs siihen, että kuka tuon entisen vaehossa ottasi. Jos taas suoralla hankkisi????Voe pojat! Siinä sitä vasta pesussa oes ja kullanhuuhontaa, kun kahta kultaa pitäsi huuhtua ja lingota!
***
Hylykäsin sennii mahollisuuven. Seoraavana vilahti mieleen että jos aoton uusisi. Hoksasin kuitenki, että eihän tuosta oo kun pari viikkuva kun vereksen aijon hankkia! . Unelmamittari eijoo ees värähtäny, saatikka tunkenu tappiin.
***
Moninaeset mahollisuuvet unelmille on immeispolosen onnensaavuttamiseksi. Vaen kun niitä larasin ja ajattelin pitemmän kaavan mukkaan niin sehän näöttää olevan vaen yksi poksaos. Jos unelman saavuttaa niin seon siinä ja Amen. Poksaos vaen - jälellä ei mittää!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 13 Marras 2019, 07:09 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
KÄRISTYSTÄ.
***
Mallikasta aamua jokkaeselle näelle sivvuille eksyneille. Ei tarvitte laenkaa hätkähtää, ihan tallessa täällä on. Myöski tarijoelu pellaa. On monen makusta vätkytettävää ja pöyvässä virtuvaali kahavija ja pullaa. Käristystäki. Täötekakut loppu vjjkonvaehteen iskänpäevään. Sitähän olikin makijaa mahantäyveltä.
***
Oesi tietysti perin toevottavvaa vetasta tähän jottae mukavata juttuva. Ny kumminki tuntuu, että takki on typötyhyjä ja pöksytki kävin kopistamassa hetki sitten, ettei löyvy oekein siltäkään osastolta maenittavvaa.
***
Se on toesinaan tahkijaa ja toesinaan sitä innolla lakrattellee ummet ja lammet. Oesi tietysti kovin onnellista jos aena keksisi uutta ja erikoesta. Näen ei kuitenkaan ole sattunut pitkään aikaan. Tiijä mistä se oekein kyppäsee kun aeheitahan on maalima täönnä, mutta kun sen saaminen ns. lihaksi on kovin vaekijaa.Ehkäpä tässä syksyn synketessä voi kaapasta jotain näkyvää, sillä synkkyys se aukasee runohanojakin jos aukasee.
***
Tosijaan. synkkyyttä on tänä syksynä riittänyt. Kylymää ja kostijaa. Arska ei oo palijo pilikistelly. Sitte kun se mahollisesti naamasa näöttää se on niin matalalla että lämpösäteet hurahtaa sivutte.Tosi synkän näköstä nykki. No, niillä evväellähän sitä mennään mitä on salakussa.Sitte kun se kirkastuu se tuo pakkaset. Se onkin vanahalle henkilaeta ukolle myrkkyvä. Onneksi se pysynee seinien ulko puollella. Että Nou hätä.!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 14 Marras 2019, 07:09 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1997
SAHARANYÖSSÄ
sitä joutuu taevaltaan peleko persiissä. Pimijää on ja viitakon äänet pannee hijen nousemaan pintaan satunnaesella virtuvaalimatkaelijalla. Viitakonkaohut on korvinkuultavina, koska eihän pilikkopimijässä voe nähä - ei etes kiiluvija silimijä. Omatki silimät on kiini ja kuulen selevästi kun marakatit kirkuvat olemattomissa Saharan puissa. Se tuo mielikuvitus tekkee tepposija virtuvaalimatkallakin. Hiekka polttaa varpaetani, tosin en oo hankkinu tietuva onko hiekka kuumaa Saharassa yöllä. Vaen menköön, paremmin pyssyy varpaat lämpiminä.
***
Pimijässä en tietennkää hahamota minkä näkönen hätä on, mutta hajusta voin kuvitella ettei kovinkaan lasten kateltava. Tosin on muistettava tänä hätänhetkellä, ettei minulla ole lapsia mukana. Ypöyksin harhaelen - tai paremminkin seistä jökötän samoissa jalansijoissa hautautuneena Saharan hiekkaan.
***
Vae eihän se parane kummenemalla. Kokkeilen liikuttaa koepijani johonki suuntaa, mutta vajuvan yhä syvemmälle kuumaan hiekkaan ja on niin hikiki.Tuskin saan sanaa suustani, koska kieleni on kuiva kuin sheikin rukkanen kulunutta ilimasuva käyttääkseni. Mutta helepompi ajatella kun totteottaa.
***
Sitä rukkasta en löyvvä pimijässä joten haaveeksi seki jää, mutta toivoa soppii, että kerran vielä kohtataan... iskelmärunnoelijjaa laenatakseni. Vaen laenahevosta ei kärsi suuhun kattuva on joku viisas kertonu. Liekö asijassa perrää. Jospa kurkistiki hännänalle tai sitten vihelteli mieluummin.
***
Vae onhan ihan ylleisesti tievossa että siinä se on kynsi missä on käpäläki. Se on vaen siellä piilossa. Kynsi tekkee pahhaa jäläkijä jos pääsee vetasemmaan kunnolla ja eipä aikaakaan, tunsin raapaisun poskessani. Veri virtasi nyt pois suonista erämaan hiekkaan ja urheja virtuvaalimatkailija sortui niille sijoille, Saharan aurinkon päästellessä ensi säteitään.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 310 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com