Rihmasto

kirjallisuusfoorumi
Tänään on 19 Tammi 2020, 17:50

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 249 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 11 Tammi 2020, 07:08 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
LAKKOON.
***
Minnoon kyllä sitä mieltä että ny oesi aeka mennä rahamiehillä lakkoon. Saateri kun pörssit tippuu ja salakku vuotaa, mistää ei saa ennee tulonpoekasta. Ja köyhä kansa vuan naorraa kun markkinavoema jyrsiii viimmesetkii optijot ja rahakasat - kohta on paekalla pelekkä kuoppa.
***
Eipä kukkaa ou nostanna metakkaa kun kova koura kourassee salakun kulumasta. Minnoon koettanna viäntee murheenkyyneltä ja osanottuva noelle milijonääreille. Vuan eihän neo moksiskaa meikämannen h uolista..
***
Hyöt vaen virittellee uusija rahan ansoja että vielä se vyörähtää taas voeton puolelle. Semmostahan on tervehittävä suurella kunnijoetuksella ja nostella hattuva pelekästä ihastuksesta. Koettelee koura, vaan eipä hylkää Herraa.
***
Seon ihhaeltavvaa tuommonen rejaaliasenne. Aena ei voe voettaa. Joskus joutuu maksumieheksi. Rahallahan on helevetin heleppo maksaa
***
Neon nuo rahamiehet kirijasa lukeneet, eivätkä ala vinkummaan kaatunneen maijon perrään. Vittuvako sille voe kun mualima muuttuu ja suhtanteet.
***
Köyhät ottakaa lusikka kaoniiseen kätteen ja naottimmaan kaekessa raohassa pienempätä palakkaa. Kuhan ny päevä kerrallaan. Ottakkaa rahamiehistä mallia. Ei se siitä somene.
Saatavan saatava on saatava.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 12 Tammi 2020, 07:08 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
HORINOETA.
***
Vaekka on sunnuntae niin ei paniikkia. Päevän päästö kumminki pittää rustata, ja tehä pientä askaretta. Hupsista ja taas on päevä illassa. Nukkumisseen ei palijo aikaa jää. Puolikymmentä tuntia kun horrostelee särkyjen kaa nin seon siinä- Sitte oes pahemmin jos ei pääsis sänkyn pohjalta.
***
En ennää muista mitä sannoen - tae aenakin ajattelin, mutta aevan ennen näkemättömän viisasta, jota vaelle ny lukija väkisellä jää. No ei sille maha mittää - jospa se vielä pallaotuu?
***
Jottae ylimaallisen viisasta se lempo oli. Vieläki puistattaa kun muistaa kuinka yksinkertanen viisaos mullistaa monimutkaset asijat. Jos joku asija askarruttaa, niin se ratkijaa panemalla järkivähä liikenteeseen. Sillae yhteisrintamana.
***
Eikö se arvoisa lukija tiijä? Nerot rahamiehet ne meitä tolloja perässään haalaa hyvinvoentiin. Seon meleko kapija asia minkä mehhii on yhteiseen kekkoon kannettu.
***
Ollaan paremminnii oltu niitä poes viejiä. Vuan tämmöstäpä se. Ja tämähän eijookkaa pelekkää rahhaa, vaen se on pyhhää rahhaa joka on päästetty taevaassa niin se on päästetty maanpäällä. Jyrkät mäjet on takasitullessa myötäsiä.
***
Iloitse sinä raskautettu kansalainen. Vielä tulee aika jota ei järkivähä käsitä. Aivan uusi elämänkatsomus vallitsee. Jämerät johtajat hallitsee ja yksissätuumin kuletaan kohti parempaa!
***
Tulukaa kaekki te köyhät ja raskaotetut ja pistäkää kärry täöteen kun tulette, sillä minkä te luovutatte rikkaalle lähemmäeselle seon tili kasvanu taevaassa. Kerran sitten pääsette naottimmaan suurista setelleistä.
***
Pakko oli pistää tuohon epistollaa, ettei mee ihan riettaaksi tämä touhu. Ja rikkaat jokka ovat keskellämme tekevät kaekkesa että mylly pyörii ja tallous tuottaa. Näin me siipeilijät saamme pitää suun suuruksessa ja huoku säelyy


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 13 Tammi 2020, 07:18 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
KÄJET.
***
Ny on asija siihen malliin, etteivät oo palijo mihinkää malliin. Ehkä voemme apuva hakija mustasta magijasta? Jos sinuva puristaa nouvata ohjetta!'
***
Nouse , ota aotosi ja aja seittemän tien haaraan ja katso mitä sinulle annetaan. Ota rento asento ja avvoen mieli niin huomaat jotain joka on ennen jäänyt ison-nokan suojaan. Kylymän rauhallisesti repäse ihokkaasi ja näet jotain joka sinulta salattu on.
***
Mutta sinä jonka käjet on kuin apinan jalat, elä satuta kättäsi poekaan, sillä paekka jossa seisoskelet on pyhä. Pyhänä voet sinä paekalla käyvvä, mutta arkena olokoon työmaa sinun paekkasi.
***
Pane uusi ihokas päälle ja simpsetit kaolaan ja mene Herrasi tykö, sillä paljon olet sinä syntijä tehny, mutta paljon on vielä tekemättä. Ahkeroe poekani niin saat kirkkahan ruunun . eikä sitä oteta sinulta poekkee.
***
Kyllä pomosi sua ymmärtää. Vähän on sinulle annettu, mutta paljon vaajitaan! Pistä lihas toemimmaan. Aivoja ei tarvi. Käyttöopas hukassa. Tuhkassa löytyy timanteja jos on tarpeeksi puristusvoimaa..
****
Seon tuo kilivottelu kuin henkivakkuutus. Elämässä kun koettaa olla ihimisiksi, vaen kun oes saannon vuoro saa vaen kylymää kättä. Viikatemies kumminki on armoton ja viikate viuhahtaa kun sato on kypsää. On se niin väärin. Liippaki hukassa!
***
Vae ootappa kotvanen niin jo alakaa nokka punertaa ja korvat punottaa kuin verta niissä oes. Vetasin muistinvarassa vanahaa tankua! Muisti pellaa meleko nätisti? Niin se pittääki! Sehän ei oerehi yhtään? Mitä ny pikkusen suttii!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 14 Tammi 2020, 07:04 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
ÄLLISTYS.
***
Joo siinä pittää olla homma hyppysissä, eli taeto tallella, että saa rahan poekimmaan. Meijän ketkuloihen ja loeseläjien siihen hommaan on aevan turhaan änkeötyä. Jätetään se niille jotka homman ossaa. Poropeokalo vaen saa aekaan keskenmenoja ja takasituloja. Eikä seo tapataattuva vaekka pyörähtää maksun puolelle.
***
Tokihan sitä on monenniilaesta rahhaa olemassa. Luulis tuon jokkaesen tietävän. Ei se pysähy kahteen gatekorijaan. Niiton yheksänlaesija ja tuo pyhä raha kymmenes.
***
Parasta opettella piirteitä noesta rahojen sielunelämästä niin hämmästyy. Pyhä raha löyttyy sieltä kolehtihaavista. Mitä minä hokasin se pappi siunasi ne roposet. Pahaksi on päässy.
***
Yksilön hämmästyshän ny ei niin suuria merkihte. Vuan pienistä atomeistahan se kaekki lähtee, että hämmästele vaen, siitä voe kasvaa vaekka kokonaenen ällistys.
***
Ällistyshän jo johtaaki melekomoeseen sokkiin jopa koomaan. Semmosta on syytä varua jos ei meinaa vielä veivijään nakata - aenakaa kovin kauas.
***
Jos sitä vaston on uuvempaa mallia, sähköstartit ja kaekki niin pittää olla virtalähe, akku tae patteri. Alakaa homma pelittää. Atomi mahtasi olla paras, alakas polla sätteileen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 15 Tammi 2020, 07:15 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
SUMUSSA.
***
Valtakunnassa kaekki hyvin! Eikä tässä muutenkaa suurempata hättää oo. Pikku ilikeöttä pittää keksiä niin se päevä on hetkessä illassa.
***
Seon arvaelu suuressa kurssissa tänä päevänä.Keksitään ennuteita vuosisatojen päähän. Ollaan muka varmoja että ilimat lämpenee. Hitokseen tiijä onko pallo ennää ees kiertämässä. Kaekki on arvailun varassa, säät ja tulleeko Venäjä millon rajan yli ja saako Puttiini...
***
Se tuo arvaos onki meleko tuurinpelijä. Hyvässä uskossa arvaelin ja pyörittelin keno-aparraattija tuolla ajatuskonneistossa. Ihan kolomen sarakkeen verran. Mutta sattuko? Totta helvetissä ku oekein tähtäsin. Käjet senverran vatkaa, että jos sattuuki niin viereiseen numeroon. Niinpä se kävi nytkin.
***
No saatura! Eiköön tässä ennää ossaa mieltää mitä silimät näkköö? Tuo tollousviisarihan on meillä jokkaesella. Mulla seon nollastahhii vielä pakkasenpuolella. Joskus sentään heilunna tuolla +/- paremmalla puolella. Vanahuus ei tuu yksin. Nykysiisä sitton kahen vaeheilla mille alakas vae pitäskö sohovapäevän.
***
Eijoo kohen mikkää! Eikä käjet usko mitä pää päättää. Kaekki pelit on pelekkää pienen immeisen härnyytä. Houkutellaan suurilla voetoella mutta ei niitä ikinä satu. Vaekka tiijän! Ei pitäs. Kumminki taas ruksija vetämässä - siihen vikaruutuun. Lieneekö pelinismi iskeny? mistä nämä tietää.
***
Vae eikae se paranemalla kummene eikä voetot suurene. Kymmenen kertaa oekijaan ruutuun???????? Sehän on sula mahottomuus. Siihen kun lissää meikäläesen huonon tuurin, niin ei siinä tuu ku sanomista. -kele. Vaen sitä kun ei tuo uneksija minä usko! Toesekseen, mitä hittuva minä rahalla ?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 16 Tammi 2020, 07:16 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
ELOSSA!
***Elonmaeninkihan se korkijana käöpi - toesinaan. Vastamäkkeen ylleesä kivutaan mutta joskus päästellään alamäkkeen. Heleppo elämä ei aina oo hyväksi - eko kasvaa liian suureksi. Sillon ei hyvä hyysäää!
***
SEHÄN se pittää muistaa, että tavallisen kovija poekija oltiin. Ei tullu sääli mieleen vaekka naapurija paleli niin pirusti. Muuta kun nappi ottaan ja hyvästi! Kovia oli ajat, vaen kovia oli pojatki, tilanne vaati
***
Sehän kuulema immeinen pellaa olevan tilanteen mukkaan. Kun on raoha maassa ja ihimisillä on hyvä tahto, niin sitä saattaa äetyvä uhuvammaan ylikierroksilla.
***
Ollaan niin kovvaa poekaa, mutta annahan olla jos on tosi kysymyksessä niin tippa tullee linssiin ja kuset housuun. Polovillaan könyten huuvetaan enkeleitä pelastustoemiin!
***
Vaen eipä se huuto kuulu - vae kuuluuko? Emminä tiijä ku ei oo tullu semmosta tilannetta. Eihän tuota tiijä millon se kohille sattuu. Voe kae se olla lähelläki? Se!
***
KOVILLE se ottaa ennen ko pehemijän löytää.Tuuli käy yli ymmärryksen eikä viisaita paikalla. Jäesin kynsin koettaa onnijaan, mutta koettanut on pimijä yö- ja aamuun on vielä aikaa!
***
Onnenomenoeta poemii ne joela o tuurin tynkää mutta moni jää nuolee näppejään ja sehän ei ruuvaksi rupia. Aenakaa jos ei oo leipuri ja käjet vielä taikinassa!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 17 Tammi 2020, 07:16 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
RIKOS?
***
Huomenija ja ilosta mieltä itekullekki. Pakkasta -1. luntakin pikkusen. Hiihtään pystys jos oes hauja.Vae ku ei taho! . Vaen eihän se rikos? Talavella lunta ja kesällä - vähemmän.
***
Kyllähän seon nykysin heleppuva tehä laettomuuksija jopa rikoksija. Jos on pirullinen ja ilikijä asenne muihin nähen ja haluvaa naapuriie tuottaa tuskaa ja vitutusta niin iisi homma.
***
Kun näetä sähkövempamija aekasa tökkii nii ei tiijä missä päen palaa tae atomipommi räjähtää. Sattuu hakkeroemaan erehyksessä terroristin koortinaatit niin seon kohta jytinää. Aijat kaatuu ja kukkulat horijuu. Pelastukkoon ken voe! Kaekki vaen erreöksen piikkiin.
***
Muuten, seon niin arvaamatonta tuon sähköpostin kaa. Sitä saaterin roskapostija työntää putken täyveltä. Lisäksi samat jutut joka saaterin päivä. Vaekka niitä koettaa kieltää ja paenelee estonappuloeta, kiihtyy vaen kuin Pellonpään pojan näläkä
***
Vaen minkäpä tuolle palijaen käsin voepi. Tietenki jos ottaa sivuleikkurit kätöseen ja napsii viemäri ja tuomari kaapelit ja vetasee vielä - varmuuven välttämiseksi - töpselit Forttumin reijästä. ***
***
Vaen ei sekkää passaa kun jää laskut maksamatta ja kohta istuu kaoniin kaolan kaa tiilenpäetä lukemassa. Että seon - kärsi niin kirkkaamman kruunun saa!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 18 Tammi 2020, 07:30 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
TINASSA
***
Kyllä tässon perse olalla ja pikku tinassa kumminki koko ajan. Se tuo syntymähumala on pysyvä vaeva. Mikäli tekstiin uskottaan. Ja miksette uskoisi. Mutta varotus on annettu usijaan kertaan että kaekki on poristu iliman alaleukaa. Haetanneeko tuo jos höpäjää tietosesti. Kohtahan tässä höpsii höperyyttään kumminki. Kontrolli karkaa eikä saa kiinni.
***
Kuka pentele tämmöstä tekstiä selevinpäin kirijottaa. Pikku huikka Meokkovija antaa sopivasti lisäpotkua ja rasvaa ajatteluelintä kummasti . Jäläkijä syntyy kun sormi tökkii ja virheetki sammaan maksuu. Silimä sihtaa puuttuvia pukstaaveja vaen hoksa on metässä.
***
Nono poeka, eihän tässä maksuja, vaen paksuja voe jutella päätyönään. Ja jos Meokkovi loppuu niin ei hätää. Aenaki syntymäviinossa löytyy kumminkin? Ne ei ees vähene.
***
Pahalle on mennyn mallille asijat. Täötyy polovistuva esirukkoukseen, että armon saes....Pappi kun sannoo että väkevän ryystäminen on synti, vaen jos viinissä löytyy niin se on taevasossuus taattu - meleko varmasti.
***
Monenlaestahan siellä Kaamasentiellä sattuu. Kun vaen ossuu hollille. Meikä on jo siinä ijässä, ettei tajua naesten tarkotusta.
***
Tosin, eihän kukaa voe naesija tajuta. Se lokkiikka on niin monesti hakusessa. Saateri kun mennee mollinpuolelle tämä päästön lattaus. Jos sitä Meokovija ottas...Kippis!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: KIRVESVARTTA!
ViestiLähetetty: 19 Tammi 2020, 07:19 
Poissa

Liittynyt: 28 Huhti 2013, 07:57
Viestit: 1804
ONNI
***
Valosa tulevevaesuus eesää - toki takanaki.Taakse jääneen tietää. Tuleva arvoitus! No virtuvaalisti pittää hiihellä - päevä kerrallaan! Vaekka lykkii niin paekallaan pyssyy!
***
Muuten - kehenosti luistaa sukset. Pituva on liikaa. Alamäjessähi on aena turvallaan. Vaekka sitä palijo maenostettaan, että oli onni miehelle kun kaatu etteenpäen???
***
Mitä pentelleen onnija siinä on jos sattuu terävä kanto mahan kohalle. Taekka Mora! Siinä hymy hyytyyy herkasti ja voe olla että mennee toeseen äärimmäesyyteen.
***
Kyllä minusta ylleesä liijotellaan tuon onnellisuuven takija. Saateri yhtä vitutustahan tämä on. Kurijuutta riittää joka päevälle . Eikä Herra armahta.
***
Tosin se lienee hyvinki monella se armahtaja ... Rouva. viinanryystäminen ja huumen imeminenhän se riemun repäsee. Siitäki seoraa morkkis ja entistä suurempi vitutus. kuulemma! Maenittakkoon että meikähän ei oo laenkaa sinne päen vinksollaan.
***
Minnoon antanu itelleni kertuva, että kun on jatkuvasti pienessä pilivessä. Tehokkaan kärpässienimuhennoksen jäläkeen sitton meleko immuuni ulukopuolisille vaekutteilla!
***
Eholle pittää panna muuten vaen? Eikae sillä välijä jos panneeki. Kuhan muistaa välillä ottaaki. Että tasapaino säilyy. Ja maine. Ja on katetta!


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 249 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com